פורום למסירה

../images/Emo32.gifפורום למסירה

פורום עבודה מהבית [762] למסירה הפורום מחפש מאמץ/ת מסור/ה לניהולו כל מי שמעוניין , מתבקש לפנות אלי לתיבת המסרים תודה

e-magine

New member
עבודה מהבית - לכאורה, שינוי אדיר

שהאינטרנט יכול לחולל, יותר אפשרויות תעסוקה לאנשים עם מוגבליות, יותר הזדמנויות לחד הוריות (יש בטח גם קצת חד -הוריים). אינני יודע מה קורה במולדת האינטרנט, אך הרושם שלי הוא שבמקום לפתח דברים אמיתיים, הנושא הזה הפך לזירה לאיסוף כספים מאנשים תמימים, הרצת כל מיני תוכניות מפוקפקות ופירמידות. אינני יכול היום גם להתייחס ברצינות למה שמכונה "עדויות" של אנשים שעבדו מהבית באינטרנט והרוויחו כסף, כי הכל נראה מפוברק. חבל.

עבודה מהבית

גם אני בזמנו כמעט התפתיתי לזה. חיפשתי הכנסה נוספת וכל ההצעות האלה של עבודה מהבית נראו לי מפתות. אבל משהו בתוכי אמר לי שזה בטח לא זה, גם בגלל שאני לא מרגישה שנועדתי למכירות (בדרך כלל עבודה מהבית באינטרנט זה מכירות) אבל גם בגלל עצם העובדה שאחרי שאתה יוצר קשר עם ה"מעסיקים" (אני כותבת מעסיקים במרכאות כי זה נראה כזה ערטילאי, אתה אפילו לא יודע מי המעסיק שלך כשאתה עובד מאחורי מסך של מחשב) הם רודפים אחריך שוב ושוב עד שאתה אומר להם מה שאתה מחליט. כשזה קרה לי זה נראה לי קצת חשוד, בכל זאת בדרך כלל אם מעסיק רואה שאתה לא חוזר אליו אחרי מליון הודעות שהוא השאיר לך הוא יבין שאתה לא מעוניין בעבודה ויעבור הלאה. לא כמו שקרה אצלי, שאותה חברה שיצרתי איתה קשר כדי לעבוד באינטרנט, התקשרו אליי שוב ושוב ונמנעתי מלענות כי התחרטתי.

e-magine

New member
זה לא חייב להיות ככה

הרעיון הוא שגופים רציניים יכנסו לעניין הזה, של עבודה מהבית. זה כן קיים אך זה מאד מצומצם.

סרפד

New member
זה לא עד כדי כך מצומצם

נכון שיש המוני תרמיות, אבל אפשר גם למצוא לא מעט מקורות הכנסה אמינים. העניין עם האינטרנט הוא שצריך בד"כ להתבסס על יוזמה אישית. רק מעט חברות, יחסית, שוכרות עובדים לעבודה מהבית. אבל האינטרנט פותח הזדמנות אדירה להיות עצמאי ע"י מכירה או קידום מכירות/פרסום של מוצרים או שירותים (בעיקר כאלה הקשורים לאינטרנט, כמו אירוח אתרים, עיצוב אתרים, תוכנה, גרפיקה, שידוכי אינטרנט וכו') שלך או של אחרים. אבל מי שרוצה למכור/לפרסם מוצרים של אחרים צריך להמנע מהשתתפות בכל תוכנית כזו שדורשת ממנו לשלם עבור ההשתתפות, אלא אם כן זו חברה מוכרת ואמינה או אם הוא מקבל משהו (כמו מלאי של המוצר) בתמורה לתשלום וגם אז צריך לאמת בכל דרך אפשרית את אמינות החברה והתוכנית שהיא מציעה. וכל מי שמציע כסף קל בעבודה באינטרנט הוא פשוט שקרן. אם אתה עובד כשכיר אז זה אותו זמן וכמות עבודה כמו מחוץ לאינטרנט. ואם אתה עובד כעצמאי אז בד"כ זה מינימום בהיקף של משרה מלאה.

א ל י ב ן

New member
לא כתבת איזה מודל...

איזו יד, כמה ק"מ, האם זה אחר תאונות, התקפות טרולים וכ"ד...

למעלה