פורום ג'ניפר לופז

QueIronia

New member
../images/Emo32.gif פורום ג'ניפר לופז

(מפורסם בהתאם לרשימת אישורי הפרסום) "כתבו שהיא דורשת לצבוע מחדש את חדרי ההלבשה. ריכלו שהיא השתלטה על כל הלימוזינות של לונדון. ליכלכו שהיא דרשה להדליק 700 נרות לכבודה. ואמא שלה התקשרה בבכי ושאלה למה היא צריכה לקרוא בעיתון שבתה בהריון. ככה זה כשאת הכוכבת הגדולה ביותר בעולם מאז מדונה". (7 ימים, ידיעות אחרונות, 30/08/2002) פורום ג'ניפר לופז 559 ב
הפורום המוביל לזמרת המובילה

פחחחחח......

ג'ניפר לופז??? שמתם לב-כל מי שכוסית-בהכרח היא יודעת לשיר ומתפרסמת כל כך מהר! אוך...שונאת מוזיקת אם טי וי....בדיוק כמו בריטני(אופירי-סליחה!) שמעתם שעברי אוהב את בקסריט בויז? טוב...אז יש משהו שאני לא מסכימה איתו-וזה זה.... הייתי חייבת להוציא את זה!

אהה

אני לא מעוניין להכליל. שאף אחד לא ייקח אישית. אבל יש לי הרגשה שהרבה פה בעצם מנסים להיות נגד המיינסטרים, ובעצם יוצרים מיינסטרים משלהם (אנטי פופ ואנטי מזרחי וכו'). אני אישית אוהב את המוזיקה של אבריל לוין. אל תירו בי עדיין. היא לא כוסית, במקרה שלה זה המוזיקה.

Ez sLeeP

New member
צודק.

אני מנסה שלא להכליל. אני אישית, מתעב את בריטני ספירס, בשל היותה כמו שהיא, חסרת-ערכים, חלשת-אופי, וסלבריטי חסרת תכלית. [Aren't they all, really?]. אבל יש רבים שיוצרים הכללה. אני באופן כללי, נגד פס הייצור של אייקוני פופ, זה טיפשי לדעתי. אגב, בובה, ג'ניפר-לופז, ג'יי לו, ארוסתו של ההוא, או וואטאבר, עברה די הרבה טרם קיבלה הכרה. היא היתה בלהקת ריקוד, ונראיתה מזעזע. שיחקה בכמה סרטים שוליים, התפרסמה בזכות הקולנוע, ומשם עברה לאהבתה הראשונה - מוזיקה. לא שאני טוען שהיא מלאה בתכנים וכל איכות, אבל היא לא אחת מהצ'וזן-וואנז (כריסטינה, בריטני ושאר סוכרזיות זנותיות..). אבריל לאווין.. התכוונת אביגייל.. :) [בדיחה אישית]. מצחיק, כל פעם שאני מבטא את שמה של זו, יוצא משהו אחר. תשאל את דיר-ווייפי-אוף-מיין..
באשר לעברי, אני חושב שהביקורת שהוא מעביר על ז'אנר הפופ (שהוא בעצם חלק ממנו..) היא מאוד בריאה, ונכונה. איכשהוא, התוכן והמסר אובד, והמילים משרתות את המוזיקה המתקתקת, שגלגל"צ כ"כ אוהבים למכר אותנו אליה. בקסטריט בויז? אני חושב שקראתי משהו על זה, בראיונות הראשונים שלו. נו, טוב..
נדבו'ש.

אממ..לא הבנתי!

אני ממש נגד כל המוזיקה של בריטני וכאלה-דווקא כריסטינה-מאז ביוטיפול-היא לא הכללת ברששימה של אנשים לא נגיד מיותרים-אבל לא תורמים למוזיקה ה"חכמה"... אני פשוט חושבת שמוזיקה-היא באה להעביר משהו ולא סתם לשיר על בלה בלה הוא זרק אותי הו כמה עצוב ובלה בלה בלה... וזה למה אני אוהבת את עברי-הוא מדבר על החיים שלו,מדבר על ערכים -וכמובן-השירים האהובים עלי-בתי קפה,האנשים החדשים...הם אלה הרצויים במוזיקה,ואני חושבת באמת שלא צריך לזיין את השכל,אלא לכתוב מילים עם משמעות!אחרת-מה שווה??? מבינים? ות'אמת-נורא התאמצתי-אבל לא הבנתי למה התכוננתם אתם שם למעלה...

ZVI Z

New member
נדב בדרך כלל כותב הרבה

וב-2 הודעות רצוף הוא כמעט ולא כתב

למעלה