פוליטי במיוחד

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

הפורום לרוקיסטית המשובחת, המתוקה והשחורה - שילה פרבר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1495
בית חם ותומך לחולי דיאליזה ומושתלי כליה - פורום דיאליזה ומושתלי כליה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1512
מחפשים חומר לעבודה? מחברות בחינה? עוברים את הסמסטר בקלות בפורום בחינות וחומרי לימוד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1517
מי ייצג את המדינה שלנו מול העולם? עונה חדשה בפורום השגריר- חמש יבשות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1518
ארבע בנות פשוטות בדרך לתהילה ולפרסום - פורום לסדרה החדשה ילדות רעות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1519 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

ilil4444

New member
לנועם מרביצים בהפסקות

ה.ב.נ.ה. היום הבינלאומי נגד הומופוביה • לנועם מרביצים בהפסקות • גלית לא מספרת לחברות שלה שהיא מאוהבת • עדי מפחדת להתנשק ברחוב • לאורן אין איפה לישון הלילה. ההורים זרקו אותו מהבית. נועם, גלית, עדי ואורן הם הומואים ולסביות. הם פוגשים בשנאה ופחד מדי יום. • כדי שמקרים כמו אלו לא יקרו עוד • כדי שבני נוער ומבוגרים בעלי נטייה מינית שונה לא יסבלו עוד משנאה וגילויי אלימות כלפיהם • כדי להפסיק את השנאה והפחד חשוב להיאבק בהומופוביה, לסבופוביה, טרנספוביה וביפוביה הומופוביה היא הפחד והרתיעה מבעלי נטייה מינית אחרת: לסביות, הומואים, טרנסג'נדרים, בי-סקסואלים ועוד. פחד וחשש מפני השונה מביאים לשנאה ואלימות, ונובעים פעמים רבות מבורות וסטיגמה חברתית שלילית. לכן, מאבק בהומופוביה יהיה דרך הסברה וחינוך, שיפזרו את מסך הבורות ויאפשרו ציור שלילי פחות של דמות השונה. ● בשנת 2005 נדקרו שלושה אנשים על רקע הומופוביה במצעד הגאווה בירושלים ● עשרות פניות התקבלו במטה המאבק באלימות נגד לסביות/הומואים/בי/טרנס ● אחוז גבוה מהתאבדויות בני נוער נגרם בעקבות התעללות, דחייה ושנאה עצמית על רקע הומופוביה ב- 17 במאי מצוין ברחבי העולם היום למאבק בהומופוביה, לסבופוביה, ביפוביה וטרנספוביה. השנה, מצטרפת ישראל לארועי הבנ"ה, וקוראת לכם/ן לציין את היום ולקחת חלק בפעילות. העלאת מודעות ומאבק בהומופוביה בציבור יכולה ליצור שינוי ולהביא לחברה טובה יותר לכולנו. בידיכם/ן הכח והיכולת לשנות. הפגישה הקרובה לתכנון אירועי יום הבנ"ה בישראל תתקיים במהפך - זוכרות ביום ראשון ה19.3 בשעה 19:30 אבן גבירול 61, תל אביב. לפרטים: צוות הבנ"ה [email protected] 0504946753.

הממסד הבין-דתי והארון....

איך מעז חבר הכנסת יהלום לעתור לבג"ץ, אחרי שהוא יודע שלמשפחת חביבי נלקחו הילדים שלהם.... והוא משמש ביושב ראש וועדת הרווחה. הרי אם הוא עותר לבג"ץ בשביל חברות תרופות ולא בשביל המשפחה האומללה... הכיפה שעל ראשו בוערת...

אני רוצה להכיר אדם דתי מכל ליבי|חיב

נעים מאוד אני בן 21 גר בצפון ואני מעוניין להכיר אדם דתי לאומי שיודע לאהוב לפנק לפרגן לתמוך לעזור כשצריך ובנוסף לכל אדם שיהיה בעל אישיות ואופי טוב אשמח מאוד להכיר אותך להתראות ויום של אור ואהבה |סלינק|

שותף

New member
הזמנה לפאנל פוליטי לדתיים במוצש הזה

מצטער על ההתרעה הקצרה אך יתכן וזה יעניין את באי הפורום. במוצ"ש בשעה 20:00 יתקיים בירושלים בבנין "פלך" החדש, ברחוב יהודה בשכונת בקעה, פאנל פוליטי ל"בוגרי/ות בתי הספר הדתיים". בפאנל ישתתפו: שאול יהלום, הרב מלכיאור, פרופ' מנחם בן-ששון וגם צביה גרינפילד (בחלק מן המודעות בעיתונות הושמט שמה). לגבי האחרונה אני כבר יודע שהיא אוהבת אותנו ותומכת, מעניין מה לגבי האחרים. כולכם מוזמנים לבוא, לשמוע, לשאול ולהתווכח.

ערב משחקי חברה להומוסקסואלים דתיים

שמח להודיע על : ערב משחקי חברה להומוסקסואלים דתיים וללסביות דתיות שיתקיים בתאריך 30 במארס 2006 בשעה 20000 במקום שקט נעים ופרטי בתל אביב הומוסקסואלים דתיים ולסביות דתיות או בעלי ובעלות רקע דתי מוזמנים ומוזמנות להתקשר ל פאלפון מספר 7809585 = 050 לקבלת פרטים נוספים אסף.

מועדון הסרט הסרוג קבוצה לעזרה עצמית

מועדון הסרט הסרוג הינה קבוצה לעזרה עצמית להומוסקסואלים דתיים הקבוצה מיועדת להומוסקסואלים דתיים בתחילת דרכם. הקבוצה נפגשת בבית פרטי באזור המרכז במפגש מקרינים סרט עלילתי או תעודי בנושא ההומוסקסואליות ונערך דיון או הפעלה, הקבוצה הינה קטנה וגודלה בין 3 ל 10 משתתפים ומנחה אותה איש מקצוע מתחום ה עו"ס לקבלת פרטים נוספים ניתן להתקשר לפאלפון מספר 7809585 050 נשמח אם יצטרפו חברים נוספים אסף.

להורים ולאלה השוקלים להיות הורים

המרכז למשפחה אלטרנטיבית מציע מגוון של שירותים בתחום המשפחה במפגש קבוצתי ופרטני, בליווי צוות מקצועי של פסיכולוג קליני, פסיכותראפיסט/ית עובד סוציאלי קליני, ומנחה קבוצות הורים. הצוות מנוסה ומיומן בעבודה עם הקהילה ההומו-לסבי בתחומים הבאים; -מפגש קבוצתי/פרטני בין גייז לנשים לסביות/סטרייטיות להגשמת הורות משותפת -הכנה להורות;אם אתם שוקלים להיות הורים ! בואו לקבוצה הדנה במשמעות להיות הורה גיי . -מפגש קבוצתי/פרטני לאבות נשואים/גרושים המתמודדים ומתלבטים בזהות האישית ובחיי המשפחה -ייעוץ לחד הורים/מיניים -ייעוץ/טפול פרטני למשפחות של גייז, המתמודדים בזהות ובחשיפה של ילדיהם -שרות חינם לנוער הומו/לסבי המתחבט ב-'' איך'' לשתף את המשפחה -המרכז יקדם את נושא ''האומנה'' של ילדים שניפלטו ממשפחותיהם, והישתלבותם במשפחות אלטרנטיביות מהקהילה ההומו/לסבי בדבר פרטים נוספים 03/6200795 . .

רוצים להביע את עצמכם?

יש לכם מה להגיד לעולם? אתם יכולים לצלם את עצמכם, לשלוח לנו סרטון קצר שלכם, ואנו נציג אותו באתר! צלמו תוכן ישראלי מקורי, מכל סוג, ותוכלו לפרסם אותו אצלנו! אם אתם בעלי אתר – יש באתר גם אפשרות קידום אתרים! קנו פיקסלים, פרסמו את הלוגו שלכם, שלמו דרך SMS ואתרכם יפורסם אצלנו! כתובת האתר: http://www.myisrael.tv

ניבי נ

New member
23/3 - ומי תייצג אותך בכנסת הבאה?

במושב הפתיחה של הכנסת ה-16 נכחו 18 נשים שנבחרו לכנסת. סך הכל - 15% מחברי הכנסת, למרות שנשים מהוות 50% מהאוכלוסיה שאותה כנסת התיימרה לייצג. עד כמה עגום שהמספר הזה נשמע - זהו המספר הרב ביותר של נשים שכיהנו אי-פעם בכנסת ישראל. פחות משבוע לבחירות לכנסת ה-17, ונישה נשית נותנת הזדמנות לכל הקולות הצפות להכיר קצת יותר מקרוב את הנשים המתחרות על קולותינו בבחירות לכנסת. כמה אלופות ספורטאיות רוצות להיכנס לפוליטיקה? כמה מלכות יופי לשעבר? כמה לסביות? כמה פרופסוריות? כמה נשים דתיות וחרדיות? סקירה של כל המועמדות, בכל המפלגות, כי אולי בכנסת הבאה נצליח לשבור את השיא הלא מחמיא הזה. מי שמצביעה, כידוע, משפיעה. לפרטים נוספים - [email protected] נישה נשית, קבוצה חברתית לנשים בכל הגילאים (גם אם אתן מעל 25). מדי יום חמישי, החל מ-19:30, בבית האגודה בתל-אביב (נחמני 28).

רדיו דתי

רדיו אהבת ישראל: ~24 שעות של מוסיקה ים-תיכונית ודת~ עכשיו בשידור ())DJ eviTar MiX()) איסיקיו לדשי"ם: 300822082 עליה לשידור בפלט: 026710478! לינקים להאזנה: www.radio-love.coo.co.il מצווה להאזין ולפרסם... תודה צוות רדיו אהבת ישראל!

latinos21

New member
לגבי סמינריון

אני עובדת על סמינריון בנושא: תופעת ההומו' בראי היהדות ושאלתי היא: מהי עמדתו של דניאל בויארין לגבי התופעה (האם הוא נגדה או בעדה?) ועל אילו מדרשים הוא מסתמך?

amikr

New member
מחפש דירה/חדר/שותף להשכרה

בחור דתי כיפה סרוגה (בעניין) מחפש חדר או דירה/שותף (לא יקר) להשכרה. רצוי שותף דתי או מסורתי + חובה מטבח כשר. אשמח לקבל הצעות למייל: [email protected]

UnDeRtAkEr92

New member
יש לי בעיה

הורי דתיים ואני מאוהב בערבית אם הם ידעו על כך אני יעבד את משפחתי מה עלי לעשות???????????

נעמהdj21

New member
דחוף דחוף דחוף../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אח שלי כרגע נמצא בהמשך לראיון עבודה ונשאל שאלה ע"י המעסיק לעתיד, מעין חידה, שהוא הבין ששואלים בקבלה לעבודה או ראיונות: החידה: תלמיד מגיע לרב והרב שואל אותו שאלה , מה גילאי הילדים שלי (יש לו 3 ילדים) הרב נותן לו נתונים מכפלת גילאיהם 36 וסכום גילאיהם זה מס' הבית שלו התלמיד חושב ואומר שחסר לו נתון הרב אמר שהגדול מנגן בפסנתר מה גילאי הילדים? בבקשה זה דחוף, הוא צריך לתת תשובה בשעה שתיים הוא לא מבין מה משמעות הנתון מס' הבית

למעלה