פגשית פורום

A m i r 17

New member
../images/Emo32.gif פגשית פורום

אוקיי, אז בשרשור הזה נכתוב דברים רק בקשר לפגישת פורום כגון:
מתי
איפה
למה
כמה הודעות שלא קשורות למפגש פורום כגון מריבות ושטויות אחרות ימחקו מהשרשור תודה ושבוע טוב

האחמית

New member
../images/Emo11.gif

מתי-אממ נראה לי שהכי עדיף בחופש... איפה- עדיף במקום סגור אבל גם באחד הפארקים יכול להיות נחמד..הבעייה זה המזג אויר למה-
כמה-

אמממ...

בשבוע הבא זה בכלל לא מסתדר, ובשבוע של החופש אני יכולה רק ב- 22, 24.. =\ קארין.. (הספירה לאחור החלה- עוד חמישה ימים יומולדת..)

מה שמזכיר לי...בפגישות פורום.

לא שואלים מתי. אומרים מתי. אומרים איפה. מי שיכול לבוא בא. ת-מ-י-ד יהיו כאלו שלא מסתדר להם וזה באמת בלתי אפשרי לארגן פגישה שתתאים לכולם. אז במקום לנסות להתאים את המפגש לכולם. שכולם יתאימו את עצמם למפגש. ואם לא באים הרבה בפגישה הראשונה, יבואו יותר בשנייה ובשלישית. ואת זה אני אומר מנסיון.

yossi018

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

אניר ורותם, תשבו תחליטו על יום ועל מקום תקבעו לנו עובדה ומי שיוכל להגיע - שיגיע! זה הדבר בכי חכם שאפשר לעשות, ולדעתי פעם בחודש זה יהיה מאוד כיף לעשות את פגישת הפורום...

אממממ....

מתי- לא יכולה בחנוכה... =\
איפה- במידה וזה לא יהיה בחנוכה.. אז איפה שבא לכם!
למה- ככה...
כמה- 7. שבוע טוף!

בֶל

New member
טוב...

בחנוכה
לא ממש אכפת לי- איפה שתקבעו אני אבוא
סתם כי בא לי לדבר... |כמה|9,000,000 חחח אני מושפעת מפרסומות....

פגישת פורום ... ../images/Emo6.gif

או באחת השבתות, או חנוכה ... איפה - לפי דעתי אולי פרקים, אולי באחד במתנ"סים, יש מקומות ... למה - מה למה ?! כמה - מה כמה ?!
אימפריה !

yossi018

New member
שנייה, פה זה נגמר?

קדימה להריץ עניינים!!! אמיר ורותם חובתכם כמנהלי פורום לעשות סקר קטן ולבדוק באיזה תאריך יוכלו הרוב להגיע ולקבוע גם מקום (המתנ"סים הם גם אפשרות). ואז להפיץ אץ התאריך ומי שיוכל להגיע - שיגיע!

למעלה