ע-נ-ק-י

אצלנו הילדים הדפוקים שלנו..שיהיו בר

בריאים!! הם לקחו בקבוק עם דלק וזרקו למדורה כמו ילדים מפגרים..כאילו לא את כל הבקבוק..הם שפכו..דפוקים!!!!

AmiTutiT14

New member
וואי שיהיה בריא.... זה גם קרה לילד

מהכיתה שלי, בתחילת השנה. ואצלנו לא רק עושים את זה במדורות, אלא גם באולם ספורט, בחצר של הביצפר ובמסדרונות
בתחילת השנה איזה כמה ילדים מז' זרקו שני בצצות סירחון, פצצת צבע כזאת ונפץ בקפיטריה, והנפץ פגע למישהו בעין, ולאחד ברגל. שניהם בסדר היום למזלם, אבל המנהלת סגרה את הקפיטריה לחודש והשעתה את כל הילדים ההם מז'
אסור לשחק עם נפצים

Ronush14

New member
אצלנו היו בתחילת השנה מלא נפצים

בבצפר... וזה היה ממש מפחיד... כאילו הם זרקו את זה ליד ילדים והתחילו לרוץ... ואף אחד לא ידע מי עושה את זה
כאילו ידעו איזה "חבורות" של ילדים עשו את זה אבל לא יכלו לדעת מי בדיוק... ואז איימו שאם לא יפסקו הנפצים יבטלו את פורים... ואז זה הפסיק איזה יומיים לפני פורים ומאז אין
מזל! זה ממש מפחיד אותי

NimaZ

New member
לפחות יש לכם קפיטריה...

לנו אין קפטריה או אפילו משו דומה... מה שיש לנו זה "Tב בית" מעצבן בשם הרצל המניאק שמעיף ילדים החוצה... אני נשבעת לכם... אם הבצפר היה יותר נייד הוא היה מרים אותו ומלטף אותו כל היום! הוא כמו פילץ' מהארי פוטר... רק יותר גבוה וקירח

AmiTutiT14

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif הרגת אותי../images/Emo70.gif

אבל עדיף שלא תהייה קפיטריה מאשר ה"קפטריה" שיש לנו. יש לנו קפיטריה מעפה, בחדר מדרגות בדרך למקלט.... חדר קטן בחדר מדרגות, 3 מ' על 3 מ', וכל הביצפר שם בהפסקה... זה ממש מגעיל שם

NimaZ

New member
מה שלנו יש זה...

"אודיטוריום" זה כזה מקום דיי קטן שיש שם מדרגות מסביב כזה בצורה חת... דוגמה: ר__________________T |__________________| |__________________| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | ה-ר וה-T מסמלות פניות... ובד"כ הילדים מט' מדליקים את הטלויזיה שיש שם (בשביל הלוח שינויים) וכל הצפר רואיןם הופ ביחד.... אבל היום הייתה שם ציפור מתה! איזה כיף!

אוש7יתי

New member
כיף לא נורמלי../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

סירטוט מאוד מאוד ברור איך אמורים להיסתכל עליו

אוש7יתי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אנסה
אייי איייה אווץ' מה קרה לי
אסי זה לא עזר לי כל כך....

NimaZ

New member
חה!!!

אסי קרעת אותי!!!!!!!!!!!!
איך אני אוהבת את היציאות שלכם... זה מזה קורע

AmiTutiT14

New member
אהההההה הבנתי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

יש לי כיסא מנהלים על גלגלים, ובכל זאת זה לא עבד

אסִי

New member
אני אסביר לך את פשר הבעיה:

סתכלי מתחת לכיסא... אם רשום לך WARNING באדום, סימן שזה הכיסא הנכון...

אסִי

New member
עכשיו הבנתי מה הבעיה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

תנסי להחליף מדבקה ותנסי שוב.

אוש7יתי

New member
*הוצאת לשון לאסי*

יש לי כיסא מנהלים ואין עליו מדבקה והבנתי
חחחח סתם... סוף סוף המחשב שלי מתפקד כל הזמן הוא מחליט פיתאום לעשות דווקא ולהיתקע באמצע שאני כותבת הודעה

AmiTutiT14

New member
הצלחתי../images/Emo70.gifהצלחתי לקרוא את המפה של

נעמה
יש שם הרבה אקווריומים

NimaZ

New member
בההההההההההההההההההה!!!

תנו... לי... דקה...!!! *מתמוטטת......*

למעלה