ערן וליאור

Jen74

New member
אגב כל מיני תזכורות בתקשורת לגבי 30 למותו

בעיתון "ישראלי" במדור הבידור יש ידיעה על שידורים מיוחדים בערוץ TCM במהלך אוגוסט ובמיוחד בשבוע הקרוב של סרטים בכיכובו של אלביס וסרטים על אלביס וראיונות עם קרובים וחברים. הם כתוב שם על דיוויד סטנלי שהוא גיסו. ככל שזכור לי הוא אחד מבניה של אשתו השנייה של ורנון, אותה נשא לאישה לאחר מותה של גלדיס. בכל אופן, מי שכתבה שם את המאמר בטוח לקחה את המידע למאמר גם מהפורום כי מה שכתוב שם נראה לי מאוד מוכר מכל מיני שרשורים כאן בפורום. חבל מאוד שהיא לא ציינה את המקורות שלה למאמר שכתבה ויותר חבל שהיא לא דייקה במה שכתבה והייתה מאוד לא אוביקטיבית בדבריה, כפי שעיתונאי אמור להיות.
 

b a b y c

New member
מישהו יודע על עוד תוכניות

שישודרו השבוע בטלוויזיה לציון 30 שנה למותו של אלביס?
 
שבת שלום ../images/Emo16.gif

גם אני ראיתי בערוץ עצמו (TCMׂ) על שידורי סרטים בכיכובושל אלויס. אגב היום היה את הסרט "אהבה בלאס וגאס". יהיו סרטים נוספים בסוף השבוע הזה... גיא
 

דניבויss

New member
../images/Emo41.gifשבת שלום לכולם -יום עצוב היה אתמול

שני דברים אימי היקרה נפלה ,,עוד מעט 78 וכנראה שברה קרסול ומגובסת מלמטה עד קצת לפני הברך ,,,ובנוסף כשהגעתי לבית אימי ,היא לא הייתה ומיקי ,התוכי המטריף שגיל וליז וליאור היכירו ,,חולה אנוש ,דחוף לקחתי אותו לוטרינר ,,סופהש' הזה זה קריטי עבורו ,,אם יעבור והתחזק יש לו סיכוי ,,,,זה היה עוד בין השנים 2002-2005 אהבת חייו של אבי ז'ל בשנותיו האחרונות וגם של אימי ,,,סה'כ הוא בקושי באמצע חייו ,תמיד כשאימי הולכת נניח לשרותים הוא מתחיל לצווח ולצווח כי הוא לא אוהב שהיא הולכת והוא נשאר לבד ,,והוא שר בצורה משגעת ,ועוד כל מיני טריקים ושטיקים קטנים שליאור גיל וליז לא הצליחו מפעם אחת לראות ,אבל הם קלטו את המתיקות והחן שבו ,,,אני כרגע מחזיק אותו כמה פעמים ביום בין ידי לחזה שלי ונותן לו עם מזרק אנטיביוטיקה ואוכל של גוזלים מועשר והכל במזרקים ,,והוא גונח וחלק בולע וחלק מוציא דרך נחיריו הקטנים ,בקושי מצליח לצייץ ,לא מסוגל כמעט לעמוד בצורה רגועה ,ורועד ומזיז כנפיו הקטנות בכדי ליצור שיווי משקל ולא ליפול ,,ממש אני בוכה כרגע ,,,כל כך אוהב את הדבר הקטן והרגיש הזה ,,,,,,
 

דניבויss

New member
בנוסף לראות אותו אצל הווטירינר בזמן

שמכניסים לו משהו קטן עם צינור קטן לתוך הגרון בזמן שהוא בקושי חיי וצורח תוך כדיי ,,(כמובן אין ברירה ) ולאחר הקטנצ'יק מקיא על הווטרינר ,,,ולשמוע שהמצב דיי גרוע ושיש לו כיבים בדרון ולכיוון דרכי הנשימה ,,,ולראות אותו בבית עושה את צרכיו עם דם ,,אני ממש מרחם על הקטן המסכן השברירי הזה ,,מקווה שזה לא מאוחר מידי ,כי סה'כ הוא בקושי באמצע חייו . הווטרינר הסביר לי שהתוכים הם שחקנים ,גם כשהם מרגישים קצת לא טוב או יותר מקצת הם משחקים אותה שהכל בסדר ו"עובדים עלינו" אבל כשכבר הם לא יכולים לשחק אותה וקולטים את זה ,,אז זה כבר במצב שהם ממש במצב קריטי או קשה מאוד .אני מקווה שהוא יהיה בסדר וכמובן אימי היקרה .
 

Jen74

New member
../images/Emo10.gif הוא מתגעגע

דני
החלמה מהירה גם לאמא וגם למיקי. תוכי או לא תוכי, זה בן משפחה לכל דבר. אומרים שבעלי חיים הם מאוד רגישים, אני בטוחה שזה נכון שהוא מרגיש בשינוי בבית.
 

דניבויss

New member
../images/Emo51.gifרבה ,,אתמול בלילה מאוחר ,היו

סימנים ראשונים כנראה של התחזקות של מיקי .בבוקר קמתי והתחלתי את הבוקר עם מזרק ונתינת האנטיביוטיקה ,לאחר עם מזרק ונתינת שמן עם ויטמינים לאחר מזרק ונתינת מזון מועשר ,מיוחד לגוזלים בכדיי שיאכל והתחזק ,לאחר צריך לגמול אותו שיחזור לאכול אוכל רגיל ולבסוף גם עם מזרק מים עם דבש ואבקה פרוביוטית בכדיי שהמערכת לא תיפגע עי' האנטיביוטיקה יותר מידי ,,,התחלתי להרגיש שאחיזתו באצבע כשהוא עומד על האצבע שלי -יותר חזקה ,,חח אפילו יצא למעוף קצר של כמה שניות -כי אנחנו כבר מזמן לא גוזרים לא את הכנפיים ,,והתחיל לעמוד למעלה על הכלוב במקום בתחתית ששם הוא לא צריך להתאמץ בכלל ,,סימנים מעודדים ,,אני מרגיש שאיכשהוא היצלתי את חייו וכרגע זה כמו לטפל בתינוק .אבל נראה שבטוח הוא בכיוון של לחזור לעצמו ..:) אמא סביר ואצטרך לקחת אותה השבוע בהקדם לאורטופדש אולי יורידו את הגבס ,כי במוקד היה חשד לשבר ,,נראה מה יהיה ,טוב זז לחלטורה מעצבנת ,,אין בררה צריך את הכסף. הנה מיקי מהיום בצהריים ,,מכונס בעצמו ,יושב כך ,לפעמים עם ראשו בין כנפיו ,מידי פעם עוצם עיניים ,לא נראה במיטבו ,אך לכרגע סימנים מעודדים ,כבר לא רועד כמעט ומצליח לעמוד לבד כמו שרואים ,סימיני החיים הנורמלים לאט לאט מתחזקים .:)
 

דניבויss

New member
אבל דרכו של מיקי עדיין לא פשוטה ,

ולאימי הורידו את הגבס ,בסוף זה כנראה סדק קטן ,אז הרבה יותר קל לה .
 

Jen74

New member
לפי הפירוט שקראתי לגבי TCM

זה בדיוק אותן תוכניות וסרטים שהם משדרים כל שנה. ראיונות עם משפחה וחברים, ראיונות קצרים של חמש דקות. אני לא ראיתי איזה סרטים יהיהו אבל אני לא אתפלא אם זה בדיוק אותם סרטים משנים קודמות ולא הביאו סרטים שלא הוקרנו לפני כן.
 
בערוץ TCM

אפשר לתפוס מדי שבוע עד 2 סרטים של אלויס. הם משדרים את סרטיו כל הזמן ! הסרטים שבעיקר משודרים שם הם: "אהבה בלאס וגאס" - Viva Las Vegas "זה קרה ביריד.." "רוק בבית הסהר" - Jailhouse Rock "אלויס: המופע" - That's the way it is ועוד איזה שני סרטים ששחכתי את שמם.. ביום הולדתו שידרו מלא מלא סרטים שלו בערוץ הזה, וזה היה מ-20:00 (לא זוכר בדיוק) ועד לשעות הקטנות של הלילה (עד הבוקר).
 
למעלה