יש לי מתכון הורס לפאי בצל
אעביר לך במסר מאוחר יותר. יש גם הרבה סוגים של פשטידות ירק משולבות בגבינה, כמו תרד /מנגולד עם גבינה מלוחה וביצים (אם מעונינת אעביר גם את זה במסר). לזניה פשוטה להכנה על בסיס קוטג' רוטב עגבניות וגבינה צהובה (מתכון כנ"ל) חוץ מזה יש פטנט יוצא מן הכלל לשמוש מתאים לצרכיך בבצק מלווח. מחלקים את הבצק לשמונה משולשים (אפשר גם שישה תלןי בטיב המילוי). על הבצק מורחים ממרח (עגבניות מיובשות / פסטו/ טפנד מעל אפשר לפזר גבינת פרמז'ן או גבינה קשה אחרת. אפשר לוותר על הממרחים ורק לפזר מבחר גבינות מגורדות) כל משולש מגלגלים מהצד הרחב לכוון הצד הצר, כמו ברוגלך. אם יש גבינות שצריך לשמור בפנים מקפלים פנימה את הקצוות תוך כדי גילגול. יש מגוון של סלטים נחמדים שמתאימים למזנון חלבי. עגבניות שרי עם בזיליקום זיתים שחורים ומוצרלה/ גבינה בולגרית / צפתית. סלט עלי ביבי עם מנגו וויניגרט מתוק. סתם עלי חסה עם עגבניות שרי חצויות מלפופונים חתוכים לעגולים גזר מגורד גס ופטריות שמפניון כשמעליהם רוטב טוב (יש לי מתכון לרוטב של השף ממסעדת תאנים בירושלים - מסעדה טבעונית, לטעמי הויניגרט הכי טוב שטעמתי, אצרף למסר אם תרצי). יש לי גם מתכונים מעולים, קלים להכנה של דגים חלביים מתאימים לפילה הליבוט /לוקוס או לפילה סלמון, כך שיכולים להתאים גם למזנון ולהוות תוספת מזינה, ובאחד המתכונים גם לא משמינה, למי שיעדיפו סוג כזה של מזון. יש באמתחתי עוד דברים, זה מה שעולה בשליפה. אם יהיו לי רעיונות פיגוזיים שלא עלו בשליפה הראשונית, אחזור אליך.