נקווה שלא..
L linoy7 New member 22/8/06 #44 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא יקרה כלום../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif
ס סתם משעוממת New member 22/8/06 #56 ../images/Emo45.gifשששש תפסיקו להלחיץ../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif
D Dark chocolate New member 23/8/06 #64 מילא סוף העולם..../images/Emo211.gif אבל לגנוב לי את המאומץ?!?!?!?! יש גבול!!!!!!!!!!
D Dark chocolate New member 23/8/06 #65 מה כתוב בתפוז למטה?!?!?!?!../images/Emo211.gif Dark chocolate, תפוז מסדרת לך דייט הורס! תודה תפוז, מה הייתי עושה בלעדיכם!!!!!!!!!!!
מה כתוב בתפוז למטה?!?!?!?!../images/Emo211.gif Dark chocolate, תפוז מסדרת לך דייט הורס! תודה תפוז, מה הייתי עושה בלעדיכם!!!!!!!!!!!
D D o r B New member 22/8/06 #28 אנחנו חייםםםםםם../images/Emo13.gif../images/Emo216.gif טוב, במחשבה שנייה, יש עוד 12 שעות
C chagiti New member 22/8/06 #39 היי כולם.. חזרתי עכשיו מאופיס דיפו וקניתי כמה דברים שהיו חסרים(שעדיין לא קניתי).. לקחתי את אח שלי הקטן איתי..חח היה לו כייף..
היי כולם.. חזרתי עכשיו מאופיס דיפו וקניתי כמה דברים שהיו חסרים(שעדיין לא קניתי).. לקחתי את אח שלי הקטן איתי..חח היה לו כייף..
L linoy7 New member 22/8/06 #47 גמאני הייתי שם אתמול../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif שמחה שנהניתם
ס סתם משעוממת New member 22/8/06 #53 פיייייייי איזה יום ארוךךךךך ../images/Emo178.gif סופסוף בבית השנייה נכנסתי וישר הלכתי למחשב ואמא שלי אומרת לי השעה שלוש אם את עושה רעש אני הורגת אותך סופסוף בית home sweet home אההה והדרי קיבלתי את המסר שלך והמבחן הוא ביום חמישי התבלבלתי אבל לא נורא... תהני
פיייייייי איזה יום ארוךךךךך ../images/Emo178.gif סופסוף בבית השנייה נכנסתי וישר הלכתי למחשב ואמא שלי אומרת לי השעה שלוש אם את עושה רעש אני הורגת אותך סופסוף בית home sweet home אההה והדרי קיבלתי את המסר שלך והמבחן הוא ביום חמישי התבלבלתי אבל לא נורא... תהני
L linoy7 New member 22/8/06 #57 ../images/Emo201.gifלא נורא, יעבור מהר../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif שיהיה בהצלחה
נ נושקה היחידה New member 22/8/06 #58 היום עשיתי הובלה מלאה!! ופירקתי כמה סוסים.. (אם מישהו לא הבין שיעזוב...ההה) מה עם הפורום הרשמי?