עצוב לי

זואילי

New member
../images/Emo32.gif עצוב לי

על החפיסה השלישית של הגלולות.... והסימנים כל כך ברורים
אז אתמול מיחושי רחם חוסלו באופטלגין אחד. טרם הפיכתם לכאבים. אבל היום - קמתי מקופלת. כנראה הכל עבר לגב. פשוט לא יכולה לעמוד ישר. כמה נורא
נראה לי שארקוקסיה זו המנה הבאה. איך לא מתאים לי עכשיו מחזור. אה, וגם הראש. אוי, והולך להיות לי שבוע כזה עמוס וחשוב בעבודה. אין מצב שאוכל להגיד שאני לא מגיעה. איזה טיימינג מחורבן. איזה קוקטיילים אני אצטרך להרכיב. למה?????? למה???????? שירשור המכשפות הנבלות נפתח. מוזמנות

g a l i 2 6

New member
גם אני איתך באותו זיפט...

אני כל כך מבינה אותך לא מספיק שקיבלתי בטא שלילית שוב (החזרה שביעית) אז גם הסבל לא נפסק, אני כבר ביום השישי של המכשפה וכל לילה קמה עם כאבי תופת בצד שמאל שביומיים האחרונים מקרינים לי גם לרגל שמאל ולוקחת כדורים כלשהם בעייני לא יכול להיות לדבר הזה טיימינג מתאים אבל שבוע עמוס בעבודה זה בהחלט לא הטיימינג תחזיקי מעמד

g a l i 2 6

New member
תודה ארץ דימיוני!

אני כבר דיי בסוף עוד כמה ימים וחסל עד למכשפה הבאה...

זואילי

New member
אוי, אני מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

נחזיק מעמד יחד. יש ברירה? אלוהים שישמור, מכשפה של שבוע??!! טיימינג זו לא פריבילגיה של אנדואיות

g a l i 2 6

New member
נכון אין לנו הרבה ברירות

מה שמסתכל אותי זה שלפני הטיפול הבא אני אצטרך שוב לחוות את המכשפה לגבי השבוע, מאז שחזרו לי הציסטות (בעקבות הטיפולים חזרו דיי מהר) יש לי באמת ווסת של 5-6 ימים וכאבים לאורך 10 ימים לא מובן העניין אבל פשוט ככה זה אחרי 9-10 ימים הכאבים נעלמים לאחר שירדו בהדרגה תחזיקי מעמד! דרך אגב, במקום קוקטילים למיניהכם ניסית נרות וולטרן? זה מאוד עוזר

זואילי

New member
עדכנת את רופאך בעניין הווסת הארוכה?

כי הבנתי שיכול להיות לזה פיתרון. (ד"ר סוריאנו פעם אמר לי משהו אחרי שהייתה לי ווסת אינסופית אבל לא התעמקתי בזה כי זה כבר היה פאסה). נרות לא מתקרבים אלי כי זה בדיוק יוצא על המיקום בו מתחיל המוקד התחתי שלי. אני מעדיפה וולטרן בזריקה.

g a l i 2 6

New member
לא חשבתי שזה משהו חריג

עד כדי כך שצריך לעדכן אבל אם את אומרת אז אדבר על זה עם שטוקהיים אני מנסה להשיג אליו תור השבוע לגבי זריקת וולטרן, אין עליה! אני והחצי צוחקים שזה הסם שלי...

kululu2B

New member
../images/Emo201.gif

ביום השישי ועדיין עם כאבים כ"כ עזים?
ככה מתנהלת כל מכשושה? תרגישי טוב ומצטערת על הבטא!

g a l i 2 6

New member
תודה יקירתי

לא כל המכשפות היו ככה לפני הניתוח זה היה ככה, דימום של 5 ימים בערך ועשרה ימים של כאבים רק שאז היה מדובר בצד ימין, אגן ימין ורגל ימין ולכן חשבו בהתחלה אפינדיציט, כליות וכו אחרי הניתוח היה שיפור רב אבל בעקבות הטיפולים ובעקבות העובדה שבטיפשותי עשיתי 3 טיפולים אחד אחרי השני ללא הפסקה הכל חזר רק לצד השני כעת הציסטות בצד שמאל ואני לא יודעת כמה טיפולים עוד אוכל לעבור לפני הניתוח הבא מצד שני, סוריאנו ושות' ממש לא מתלהבים לנתח אותי כי זה היה ניתוח ארוך ומורכב כולל מעיים ועניינים שארך 5 שעות מקווה שאהיה השבוע אצל שטוקהיים והוא ישפוך קצת אור על המצב

g a l i 2 6

New member
היום אני הרבה יותר טוב!

סוף סוף היום קמתי ללא כאבים, 9 ימים לאחר תחילת המכשפה עדיין מאוד מתלבטת מתי להתחיל את הטיפול הבא בייחוד לאור העובדה שמצפה לי עוד מכשפה בכדי להתחיל את הטיפול אבל בינתיים נותנת לעצמי לנוח כי הגוף שלי קורס מאז הבטא השלילית דווקא נפשית אני מאוד בסדר דיי ציפיתי לשלילי אבל בכל זאת כבר שבוע וחצי מאז אני מקוררת חזק בקיצור יהיה טוב תודה לכולן על ההתעיינונות והתמיכה....

זואילי

New member
את אמורה לעשות פרוטוקול קצר?

עדיין את יכולה לעלות על דיכוי עד שתחליטי מה ומתי הטיפול הבא. (אם את לא בקטע של טיפול מדי חודש). אני על גלולות כבר בין כמה וכמה טיפולים ומה שנוח בזה הוא ששוב הכל בשליטתי - מבחינת מתי להתחיל. הרי אני רק צריכה להפסיק גלולות... (בעצם גם עם הדקא זה היה בשליטה שלי מתי להתחיל
) טוב לשמוע שעברו הכאבים

g a l i 2 6

New member
בוודאי שאני עם גלולות

הפעם עשינו פרוטוקול קצר וזה פעם ראשונה שעשיתי את זה הרעיון עלה מהרופא בעקבות המעבר של אסותא ואכן הספקנו הכל לפני שהם עברו עכשיו אני מתלבטת האם הפרוטוקול הקצר פגע באנדו יותר מאשר הפרוטוקול הארוך אני מקווה שאצליח להשתחל היום לשטוקהיים ונראה מה מצב הציסטות ואז אחליט לאיזה כיוון של פרוטוקול ללכת בכל מקרה התור שלי לרופא הפוריות הוא ב - 16 לחודש אז יש לי עוד קצת זמן בגדול אנחנו עושים חודש טיפול חודש הפסקה בתקווה שההפסקה הבאה תהיה ל - 9 חודשים מה איתך? את בטיפול כרגע?

זואילי

New member
עדייו לא

ההפסקות שלי ארוכות יותר
לדעתי אין קשר ל"שיטה" מבחינת הנזק לאנדו. הרי מה שמזיק זה הסטימולציה והווסתות שמחסלות/מתחילות טיפולים. אז אם הטיפול מתחיל ביום 21 או יום 3 זה ממש לא משנה לאנדו.

g a l i 2 6

New member
עדכונים לא מלהיבים!

שלום בנות יקרות! אז הנה אני לאחר ימי הסבל לא מאמינה אבל שטוקהיים המליץ על עוד ניתוח אני ידעתי שזה יגיע בסופו של דבר אבל כל כך ייחלתי שההריון יגיע לפניו ולא אחריו, אני יודעת שבאיזה שהוא מקום זה מעודד כי אחרי הניתוח אהיה נקייה יותר אבל עדיין זה נותן תחושה של חזרה לנקודת ההתחלה זה פשוט מפחיד מה יהיה בעוד שנה וחודשיים שוב אצטרך ניתוח? והכי מפחיד אותי זה להיכנס עם ולצאת בלי, פעם שעברה נכנסתי עם חצוצורות ויצאתי בלי שתיהן ככה בלי אזהרה מוקדמת סוריאנו אמר שלא הייתה לו ברירה כי הן היו הרוסות אז מה יהיה הפעם? וכמובן שגם כעת זה עם מעורבות מעיים... מה שהופך את הניתוח למורכב יותר מי כמוכן יודעות... זהו אז בינתיים קבעתי תור למרפאה לסוף החודש ובהתייעצות עם וייסמן אולי נדחוף עוד טיפול או שניים עד לניתוח, איך אמר שטוקהיים: לבטל את הניתוח תמיד אפשר אם כי אני לא אופטימית במיוחד לאור מצב ההידבקויות והציסטות נקווה לטוב...

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

הלוואי ותיכנסי להריון בטיפול הבא ולא תצטרכי עוד ניתוח
לא זוכרת מי רופא הפוריות שלך אבל לפני החלטה על עוד ניתוח ממליצה לך לגשת לאחד מרופאי הפוריות המומלצים ולהתייעץ, ניתוח יכול לעזור ומצד שני יכול לפגוע בתפקוד השחלה.

למעלה