עצ'בני

שימו ../images/Emo23.gif לאף שלהם

זה לא ענק מידי
למרות שלא יעזור בית דין, הוא עדיין חמוד

TwelveEyes

New member
../images/Emo5.gif נחירי המוות!

הבחור? הוא.. בסדר כזה.. בכלל, חשבתי שאתה בקטע של סלבים?

TwelveEyes

New member
אהמ...

ציטוט שלך: "בעקרון הוא צריך להיות בעל עור לבן. שיראה אירופאי, או שיראה סלבי, אבל לא סלבי כבד(תווי פנים סלבים יש גם לרוסים ולאוקראינים), אלא בכל מקרה שיהיה חמוד(סלבי חמוד או אירופאי חמוד)!"

TwelveEyes

New member
זה לבן זה?!

זה שחום! וזו לא גזענות... זו פשוט העדפה שבאה מטעם אישי.

זה שחום?

ממש לא. כנראה שלא ראית מה זה שחום בחיים שלך
תבואי לטבריה נקח אותך לסיור בשיכון ד' ותדעי שחום מהו.

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif הייתי בטבריה בכיתה ז' ../images/Emo13.gif

מותק, תבוא איתי לנתניה כשאני הולכת לבקר את סבאסבתאדודה. *אני* אראה לך מה זה שחום
וכן, הבחור הנ"ל היה שחום! הבחורה הייתה לבנה.

TwelveEyes

New member
אגב...

הבחור החדש משמאל, אם מתעלמים מהטעם המזוויע שלו בבגדים ובנשים (למה אין פה אף פעם פרסומות עם כוסיות?!
) הוא דווקא די חמוד ^^

S

sexyגירל

Guest
דנה...

סתם שאלה : את לסבית? כי אם לא (ובעצם.. גם אם כן..:) אז הטעם שלך ממש מזוויע!! הבחור הזה משמאל פשוט מזעזע..!! טוב זאת דעתי לפחות...

TwelveEyes

New member
../images/Emo46.gif

זה שאין לנו טעם משותף בגברים לא נותן לך עדיין את הזכות לקרוא לי לסבית. זה גם לא נותן לך את הזכות להעליב את הטעם שלי. כמו שלך יש זכות לדעה, גם לי יש - השאלה הנשאלת היא, מה בדיוק גרם לך לחשוב שאני מעוניינת לשמוע את שלך או שמה זין עליה בכלל?

S

sexyגירל

Guest
דנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוףף איתך!! דבר ראשון כששאלתי אותך אם את לסבית זה לא היה בתור קללה או משהו רע, זה היה סתם כדי לדעת (גם בלי קשר לתמונה אוקיי.??) וסתם הבעתי את דעתי.. לא התכוונתי לרדת עליך או לשלול את הדעה שלך מצטערת אם ככה הבנת!!

Ophel McNeil

New member
חמוד?? חמוד?? ../images/Emo117.gif

ושוב פעם אני מוצאת את עצמי בודדה במערכה. הגעתי למסקנה - זה או שלי יש טעם ממש רע בבנים, או שכל העולם עיוור. משום מה האפשרות השניה נראית לי הגיונית יותר (הוא חמוד????).

Ophel McNeil

New member
אבל... אבל... ../images/Emo117.gif

הוא נראה כמו בחורה שבאמצע משהו נהרס לה!

S

sexyגירל

Guest
חחחחח גם אני חושבת!!

הוא פשוט לא נראה משהו...!! לא הטעם שלי...:)

למעלה