עצבני במיוחד!

ali052

New member
יאיר; אני מכיר מנכ''לים של חברות בישראל שלא

יודעים כל מיני דברים בסיסים במחשב
מדובר בחברות מחשוב רציניות!!!!!! אם לא ההייתי מפחד שהם ייתפסו אותו שאני כותב את שם כאן בפורומים ההיתי כותב בשמחה רבה
נ.ב. אהבתי לקרוא את הכתבה.....תמשיך להביא דברים כאלו

יאיר B

New member
אני מכיר בכירים בשירות המדינה/מערכת המשפט/

החינוך ועוד כל מני כאלה (היו לי פרופסורים באוניברסיטה שלא יודעים להפעיל מחשב). אני מנוי על המון בלוגים (חלקם בענייני מחשוב ואם יש משהו מעניין אני מעלה תחת OFF).

bar666xp

New member
שמע יותר אהבתי את...

http://mila-mila.com/?p=71 שיש הפניה לשם גם מהלינק שהבאת... אבל תאמין לי מה שראיתי בעיניים שלי עולה על אילו פי כמה מונים... לדוגמה תלמידים/ות של מינהל הבריאות... {חלק גדול מהן כבר עוסק בתחום} לא יודעות מילה באנגלית שלא לדבר על לעבוד על מחשב... ואני מדבר על רמה של "אבל זה לא התוכנה שאני/אנכנו מכירות אני לא עושה ת'מבחן" {אופיס 2007 במקום אופיס 2003/XP}... הלווווו זה אופיס!!!! ואם מחר במקום עבודה יחליפו לה לOPEN OFFICE {כן ממש יקרה אבל לא חשוב} אז מה היא תתפטר כי היא לא מכירה ת'תוכנה? ועוד יותר גרוע שזה מתקבל כסיבה להחליף כיתת בחינה... כי לדעתה זה באמת לא בסדר :-O זה רק אני שזה נשמע לו... או יותר ענק בכורס תיכנות אני מדגיש תיכנות!!! "איך אני ישמור את זה לדיסקט?" עוד בשיא הנאיביות שלי שאלתי מה הבעיה לשמור על דיסקט? "אני לא יודעת לישמור לדיסקט", להעתיק לדיסקט את יודעת? "זה שלוחצים עם המקש הימני בעכבר ושלח אל?", כן, "אז על מה לילחוץ כאן תיראה יש לי 3 קבצים את איזה אני צריכה להעתיק?" כאן כבר אמרתי בשיא ה___ מה ניראה לך? אולי את כולם? בואי נחשוב רגע מה כתוב לך הדף הבחינה?.... {אגב המרצה רשם יש להעתיק את כל הקבצים בסיפריה, אם יצרתם קובץ למעקב לעצמכם העתיקו גם אותו}. קורס אנגלית עם תוכנת הקראה על המחשב... "אבל השאלות במחשב ובדף הם לא אותן שאלות"... "אבל זה לא הטקסט שיש לי בדף"... למי שממש לא הבין הקראה היא לטקסט לא לשאלות! ויש מספר טקסטים לרוב 2 וזה עוד אחרי שהמרצה ואני עברנו אחד אחד כדי לוודא שכולם הבינו איך לזהות את הטקסט שלהם/ן.

yaelgro

New member
ברוך הבא לעולמם של תומכים טכניים

אני מתמודדת עם דברים כאלה כל יום כבר 8 שנים בערך. רק דוגמא מהיום: הגיע לי החלק שביקשת להזמין, איך אני מחברת אותו לחשמל(אותו "חלק" הוא UPS)? מממ בואו נחשוב, כבל חשמל אולי??? למזלי היה שם בחור עם ראש אז הוא חיבר. או לדוגמא, בחורה שאני מכירה שכל פעם שהיא מקבלת מייל עם קובץ מצורף היא שומרת אותו, ואח"כ עובדת על הקובץ המקורי ולא שומרת אותו, ולא מבינה לאן המידע נעלם. או למשל שאנשים מתקשרים ואומרים שנתקע להם המחשב, ולא מסוגלים ללחוץ על כפתור הכיבוי לבד(גם אם אני מסבירה בטלפון הם לא מסוגלים ואני נאלת ללכת אליהם לתחנה). יש עוד מליון דוגמאות, אבל הבעיה העיקרית היא שיש אנשים שגם אם תסביר להם הכי ברור שבעולם לא יהיו מסוגלים לבצע פעולות בסיסיות. יש דברים שבאמת לא צריך להיות גאון מחשבים בשביל לעשות.

bar666xp

New member
אוי אל תתחילי זה לא יגמר...

רוצה משהו באמת שובר שיאים... קוד-בינה... יש לחצן מדפסות בסרגל ויש לחצן הדפס... ל. שמע אתה חייב לבוא זה לא מדפיס {אני ידלג על כל שלבי המה לא מדפיס איפה וכו' עד שהגנו ל...} א. אני בנסיעה שואל אותה לחצת על הדפס או על מדפסות? אם כתוב מדפסות זה לא הלחצן הנכון בסרגל יש לחצן שעליו איכון של מדפסת... ל. מה זה איכון? א. הסמלים בסרגל יש אחד שמצוייר בו סמל של מדפסת עליו לחצת או על איפה שכתוב מדפסות? ל. לא יודעת אני לוחצת הדפס וזה לא מדפיס לי וגם ____ כבר ניסתה אני לא יודעת אתה חייב לבוא. א. טוב אני יגיע עוד איזה כמה דקות גם ככה אני 2 דקות ממכם אז אני יכנס. {מקום שהפסקתי לעבוד איתם אגב}. אני יתן לך ניחוש אחד מה לא עובד לה.... .... .... .... ... מה לא ברור יש לחצן הדפס אם לוחצים על הדפס אז זה מדפיס אפילו דא.

yaelgro

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי

בדרך כל... אם לוחצים הדפס זה מדפיס. זה כמו שיש אצלי בעבודה מישהי שכמעט כל בוקר מתקשרת להגיד שהמחשב לא עובד לה ויש מסך שחור. ה"תקלה" האיומה היא ש..... המחשב כבוי.

bar666xp

New member
עוד קצת הזויים...

ל. "הצילו המחשב נכבה לי מעצמו" א. כמה פעמים זה קרה? ל. "הרגע זה קרה" א. לא מתי? כמה? ל. מה? א. המחשב ניכבה נכון, ניסית להדליק אותו חזרה? ל. לא. א. טוב איך להדליק את יודעת נכון? תדליקי את המחשב... ל. הוא נידלק אבל הייתי באמצע מיסמך בוורד... מה אני יעשה... {בכל של עוד שניה בוכה}. א. תפתחי את התוכנה של הוורד, אני מדגיש לא איזה מסמך וורד את התוכנה עצמה! דרך התחל כל התוכניות...... ל. אבל לא מופיע כלום מסמך ריק {כבר ממש שומעים ניצני בכי} א. תירגעי ניראה אם אפשר לאחזר כמה שיותר מהעבודה שעשית... בצד שמאל יש חלונית משימות נכון? {אופיס עברית} ל. כן. א. תקראי לי מה שכתוב אני לא זוכר הכל בראש {יש לי זיכרון דפוק אני בקושי זוכר משהו ביכלל אבל לא חשוב}. ל. אהא מופיע כאן הקובץ שעבדתי עליו ויש אותו הדבר עם גל כזה... א. תלחצי על זה עם ה"גל כזה" {~ למי שעוד לא הבין מה זה ה"גל כזה"
} זה צריך להיות השמירה הזמנית של האופיס כלומר הדבר האחרון שהWORD זוכר שעשית.... אגב מה קורה אם המנהל שלך הוא עוד לא חושב שצריך UPS לכל מחשב אצלכם? ל. מה זה UPS? א. לא חשוב, לא לא למשנה אני כבר ידבר איתו.

ali052

New member
חבל שאני לא יכול לספר כאן סיפורים על מנהלי חב

או מנהלי מעבדה!!!!!!!

yaelgro

New member
אתה יכול לספר בפרטי ../images/Emo6.gif

אל תדאג, אני מכירה מישהו שהוא הבוס של הטכנאים בעבודה הקודמת שלי. הקשר בינו לבין ידע במחשבים מקרי בהחלט.

ali052

New member
הוא במקרה גר באזור המרכז ../images/Emo35.gif

ההודעה נכתבה עבור yaelgro

ali052

New member
../images/Emo2.gif אז כנראה שזה מישהו אחר שאני מיתכוין עליו.

bar666xp

New member
תשמית שמות ו/או שמות חברות...

בסיגנון הלקוח, אני.. או מנהל, אני... וכדומה... אגב הדבר הכי טוב שיצא לי לשמוע מאיש מכירות... על מחיר מופקע על HDD... "אהא זה לRAID"... חבר שהיה איתי ואני מעוד מעוד התאפקנו שלא לצחוק לו בפנים.

Y. Welis

New member
האמת שהיה ל-WD דיסק שנקרא raid edition

שהיה יקר מהרגילים (לא בהרבה) אבל לא החזיק הרבה זמן.

ali052

New member
הבעייה שהם ''קוראים כאן'' בפורום

הם לא כותבים.....כי בטח אין להם מה ליכתוב... רק ליקרוא תגובות של אנשים.. ומה שהכי מעצבן זה שהם ''סובלים'' מעודף כסף

bar666xp

New member
תומכים טכניים נעבור לSYSTEM ADMINISTRATOR

http://www.youtube.com/watch?v=131Xb0s69GM לא זוכר אם כבר העלתי בעבר או לא. ואגב איך מחברים... השאלה הכי ""דבילית"" ששמעתי בחיים... רגע אז שיש UPS איך אני מדליקה את המחשב אחרי הפסקת חשמל? לקח לה חצי שעה להבין שאם זאת הפסקת חשמל קצרה המחשב לא יכבה כלל... ולקח לה עוד איזה חצי שעה להבין שהUPS לא משפיע על מה שעשתה עד היום.. חוץ מ... שאם המחשב לא נידלק לה בבוקר וכדומה... שתבדוק שהUPS דלוק ולא כיבו אותו במקרה לפני שהיא מתקשרת אלי. ואני מדבר על את רואה את הנורית הזו וזו... אחת מראה כי יש חשמל מהשקע שבקיר... השניה מראה שסוללה של הUPS ניטענת ו/או מלאה. אם בזאת {מצביע על כניסת מתח מהשקע שבקיר} לא דלוקה זה אומר שאין חשמל בשקע שבקיר ו/או שניתקתם את המכשיר מהשקע ורק אם הוא בשקע שבקיר ובדקת שיש חשמל בשקע הזה ועדיין זה לא עובד אז תתקשרו אלי... {אחרי הביקור השלישי כדי להרים את המפסק זרם בארון החשמל הקרוב}.

יאיר B

New member
הזמנה לאירוע השקה וירטואלי

למי שזה מעניין אותו, MS משיקה כמה מערכות בגרסת 2008 (סרבר 2008, ויזואל סטודיו 2008 ו-SQL2008). מתחיל ביום רביעי בשעה 18:00. (ההזמה הגיעה אלי בגלל שאני מנוי על שירות הודעות של MS - לרוב מדובר בזבל מוחלט אבל לפעמים יש דברים מעניינים). כמובן שהכל יהיה באנגלית. ההרשמה לא עולה כסף. http://www.microsoft.com/israel/promotionalMail/VirtuaLaunch/index.html

למעלה