ענקי

צ א ל ה

New member
../images/Emo32.gif ענקי ../images/Emo9.gif

טוב... אז רציתי לשתף אתכם במשהו.. היום בשעה 23:00 בערוץ 2 יש תוכנית שנקראת "החבילה" בפרק של היום, אני משתתפת... ובעצם רציתי להזמין אתכם לצפות... אני לא כל כך יודעת מה יהיה בפרק, זו הולכת להיות הפתעה גם בשבילי, אני שלחתי למישהו חבילה, ועד היום (שנתיים וחצי אחרי) אני לא יודעת מה הייתה התגובה שלו.. היום אני אראה בפעם הראשונה... יש לי תחושה שאני הולכת לצאת מניאקית, אז קחו בערבון מוגבל את כל מה שנאמר שם... אחרי התוכנית אני אכתוב לכם אם זה היה אמת או לא.... בכל אופן, אני אשמח לדעת מה חשבתם.... ביי בנתיים, צאלה

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifוואיי....מגניב אני ינסה לראות

אני גם ינסה לזהות אותך...

צ א ל ה

New member
זה יצא כלכך מגעיל!

אני לא אתחיל להכנס לפרטים.. אבל זה יצא זוועה, לא כמו שזה היה באמת. אולי אני אפרט בהמשך... לילה טוב לכולם צאלה

papal

New member
ויי ווי וואי

צאלה - זה היה מוזר ראיתי ככה בחטוף ערוץ 2 בלי קול וחשבתי שראיתי מישהיא דומה לך (שיו השתנית אה? בטלוויזיה לא שמעתי כי הטלוויזיה היתה רק ברקע.. אבל רק שאראיתי את ההודעה שלך הבנתי שלא דמיינתי את צאלה בערוץ 2 אבל לא הבנתי בדיוק - מה הלך שם בדיוק ?

צ א ל ה

New member
כמו שאמרתי...

אין לי כלכך מה לפרט... זו הייתה תוכנית דיי סתמית... את יכולה להכנס לקישור שיש לראות על מה התוכנית מדברת... מצטערת על החוסר סבלנות, פשוט זו תוכנית לא כל כך ברורה, ואני לא יודעת איך להסביר עליה כל כך... סורייייי

DanaDuck

New member
צאלה

התחלתי לראות את הסרט ה"נוסטלגי" "משחק ילדים" ונסחפתי קצת- ראיתי אותו עד הסוף ואז פתאום נזכרתי שאמרת לי שאת מופיעה בחבילה אז מייד העברתי לערוץ שתיים אבל היה כבר אביב ואבא שלו וחבר של אבא שלו וכו'... משום מה, הסיפור של אביב ואביו (הא הא...) צבט לי איזה משהו בלב, כי זה היה ציון של קשר יפה וטהור. אל תשאלו אותי למה, אבל התחלתי לבכות ובדיוק חבר שלי התקשר ולא הבין למה אני בוכה.

צ א ל ה

New member
אני לא הולכת להגיב על זה אפילו...

השנאה שלי לבן אדם הזה גדולה מידי.

חחחח

גם לי אני לא רוצה לנסות להגיב להודעה הזו... ובאמת לא היה משו בתכנית.. בתור מישי שיודעת פחות או פחות יותר מה היה שם באמת..

למעלה