עינבי ארנבי 1
New member
../images/Emo32.gif עם ../images/Emo97.gif ../images/Emo108.gif
ואיי עכשיו גמרתי לעשות את העיתוןן של הכיתהה.. יש לנו עיתון כזה של הכיתה שקוראים לו פשושון ( חחחח ) ואני בועדה של העיתון.. ובדרך כלל המורה עורכת את העיתון ואנחנו מביאות את החומרים כמו לוח מודעות נקודות למחשבה.. דברים כאלה אז לפני שבועים המורה עשתה ועדות חדשות והיא נורא רצתה שאני ימשיך להיות בועדה בגלל שאני ילדה אחראית (
) ובהתחלה היתלבטתי ובסוף הסכמתי אבלללל הבנות שנבחרו איתי בוועדה לא עושות כלום.. למה? ( תשאלו למה..
) בגלל שאין להם כוח
וזה כזה מעצבןן אבל עזבו אין לי כוח להיכנס לזה אז עכשיו המורה חולה ואני צריכה לעשות את כל העיתון לבדדד שזה נקודה למחשבה ( שירתתתתתיי הצלת אותייי
) לוח אקטואליה, לוח דשים ( גליתי מש'ו רעות
?? ) , ועוד כמה שטויות.. אזזהוווו גמרתיי סוף סוףף
ברוכה השבהההה למעייני, ביחי, ומיכוש שחזרוו מהטיולים שלהם מלאי חוויות
מקווה שנהנתםם
מחר אני עושה בדיקת דםם
ואני שמחה עד השמיםםםםםםםםםםם כי זה יוצא לי בבוקר בדיוק על השיעור של המורה עם המבטי שינאההה חהחהחהחהחהחהחהחה ואי איזו הרגשה מעולה זאתתתת
כל מה שלא קשור לאמ"ל ושחקניה לפהה
לילה טטטווףף
ואיי עכשיו גמרתי לעשות את העיתוןן של הכיתהה.. יש לנו עיתון כזה של הכיתה שקוראים לו פשושון ( חחחח ) ואני בועדה של העיתון.. ובדרך כלל המורה עורכת את העיתון ואנחנו מביאות את החומרים כמו לוח מודעות נקודות למחשבה.. דברים כאלה אז לפני שבועים המורה עשתה ועדות חדשות והיא נורא רצתה שאני ימשיך להיות בועדה בגלל שאני ילדה אחראית (