עם שפעת

וסתם דרך-אגב

באימיול מצאתי עוד כל מיני קטעים מעניינים שלך שאין באינטרנט. בחיפוש ערך: "אורי אומנותי" (כמובן)

מה יש לנסות?!

תרשמי "אורי אומנותי" תקבלי בסביבות ה-100 קבצים להורדה. ואם את מורידה את קבצי הוידאו, דווחי לנו במה מדובר. צריך קרדיט גבוה והרבה סבלנות בשביל להוריד אותם, יש להם קצת מקורות ואלה קבצים גדולים - בין 100 ל-300 מגה בערך.

או קיי, שכחתי לצלם את כמות המקורות

יכול להיות שזו הבעיה, יש מאוד מעט מקורות, אולי הם לא תמיד זמינים ומופצים, סתם השערה. שימי גם לב לגודל הקבצים, מסקרן לאללה.... בקיצור, אם יש לך סבלנות לחכות כמה חודשים לקובץ של 200מגה, אז סבבה לך ובהצלחה...

משהו מגניב למנהלת הפורום!!!!

סתם שתדעי, יש לך כאן רייטינג גבוה מאוד של אנשים שקוראים (ולאו דווקא מגיבים). איך אני יודע? פשוט. מהרגע שכתבתי את ההודעה פה של ההורדות עלו כמות הבקשות לקבצי אורי אומנותי באימיול מ0-4 ל:38!! כן, כן!!!! זה קטע מגניב!! וכל זה ב10-20 דקות בלבד, מרגע כתיבת ההודעה הקודמת עד עכשיו. טוב נו, הקרדיט מגיע לאורי (כמובן)

m i r u s h i

New member
נחמד לדעת ../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

תודה על האינפורמיישן
[אגב,סחתיין על ההשתנות ^_^ כל הכבוד :)]

zikz

New member
אתר אומנות הציור!

דיוקנאות (פורטרטים) מדוייקים ומרשימים בהזמנה אישית , ציורי אומנים, רפרודיוקציות וציורי טבע ברמת מוזיאון , אומנות ישראלית מקורית. כנסו והתפעלו!

m i r u s h i

New member
סתם מתחשק לי להגיד../images/Emo108.gif

שנורא מחמיא לי שאתם נכנסים לבלוג שלי

Simply an Angel

New member
יום מחורבן ../images/Emo4.gif ../images/Emo189.gif

חבל שהגעת
למה תמיד הדברים הטובים צריכים להסתיים, ומהר?!
לא רוצה לגדול... לא רוצה להתבגר.. איכס

m i r u s h i

New member
צו ראשון?../images/Emo108.gif

דארלינג
זה כיף כל התהליך הזה של ההתבגרות :) [מאחת שהייתה בדיוק בדעה שלך
] ואמנם זה לא מעודד במיוחד,אבל כל אחד עובר את זה מתישהו :) או כמו שאמרו במלך האריות... "זה גלגל החיים
יהיה טוב

למעלה