מורוש מה עם סיכום ? מה קרה שביתה ?
B bushi tooshi New member 3/5/04 #3 סליחה שאני פותחת שרשור לירושלמים שבניכם..... אם למישו יש מצלמה דגטלית והוא מעונין להכנס למסיבות חינם ולצלם או לחילופין יש לך כשרון בכתיבה או ביחד מושלם! דברו איתי במסרים... יום טוב
סליחה שאני פותחת שרשור לירושלמים שבניכם..... אם למישו יש מצלמה דגטלית והוא מעונין להכנס למסיבות חינם ולצלם או לחילופין יש לך כשרון בכתיבה או ביחד מושלם! דברו איתי במסרים... יום טוב
A aviram120 New member 3/5/04 #5 לא הכי קשור אבל ננסה אם יש פה יחצן שמיחצן באומן 17 שידבר איתי בפרטי.
א אטל81 New member 5/5/04 #12 מצלמה דיגיטלית אני מחפשת מצלמה דיגיטלית (למטרת מתנה), איזו מצלמה טובה את ממליצים לי שהיא לא יותר מידי יקרה בשוק? תודה מראש,
מצלמה דיגיטלית אני מחפשת מצלמה דיגיטלית (למטרת מתנה), איזו מצלמה טובה את ממליצים לי שהיא לא יותר מידי יקרה בשוק? תודה מראש,
K KiNg SoLoMn New member 5/5/04 #13 שאלה איפה אני יכול להשיג כרטיס לגמר מחר? אני יודע שנגמר בבן נאים אבל אולי מישהו מכיר ספסר או משהו?
ל לא מבינה 000 New member 5/5/04 #14 היי מה נשמע? יש לי מחר יום שלם להעביר בירושלים לבד.... תציעו לי מה לעשות, איפה לטייל, חנויות מגניבות בסביבות התחנה המרכזית...
היי מה נשמע? יש לי מחר יום שלם להעביר בירושלים לבד.... תציעו לי מה לעשות, איפה לטייל, חנויות מגניבות בסביבות התחנה המרכזית...
R red moon in the sky New member 4/5/04 #10 לא ממש צריך מתקן דיסקמנים אלא סתם מישהו שמתקן מכשירי חשמל.
W WorldCenter New member 5/5/04 #15 אזורים העיר רחוב בן יהודה - הילל - נחלת שבעה. תלפיות - קניון לב תלפיות - קניון האחים ישראל - קניון הדר. ליד זה יש את המושבה הגרמנית. מלחה - קניון ירושלים.
אזורים העיר רחוב בן יהודה - הילל - נחלת שבעה. תלפיות - קניון לב תלפיות - קניון האחים ישראל - קניון הדר. ליד זה יש את המושבה הגרמנית. מלחה - קניון ירושלים.
W WorldCenter New member 5/5/04 #16 נגמרו הכרטסים הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה ללכת לספסרים של ליד האולם.
א אטל81 New member 5/5/04 #19 הקשר הוא - שאני גרה בירושלים ורוצה לקנות בי-ם לכן, מאני פונה אליכם, שתוכלו להמליצ לי על חנות טובה ויחסית זולה "בירושלים! עכשיו מובן?
הקשר הוא - שאני גרה בירושלים ורוצה לקנות בי-ם לכן, מאני פונה אליכם, שתוכלו להמליצ לי על חנות טובה ויחסית זולה "בירושלים! עכשיו מובן?
ל לא מבינה 000 New member 5/5/04 #26 אני נוסעת בבוקר לירושלים בגלל כמה סידורים ורק בערב יש לי אוטובוס למקום שאליו אני רוצה להגיע...
א אליאור המקורי New member 4/5/04 #11 יש ליד כיכר הדוידקה אחד כזה... מול בנק המזרחי, ומצד ימין של מלון המלכים.