עם צמר...

s h e e p i t

New member
../images/Emo32.gif עם צמר... ../images/Emo3.gif

אל תהרגו אותי... פשוט לא רוצה להפריע להודעות שלכם בהודעות הלא קשורות שלי... אבל כן להפריע בכללי
וואי אני הופכת חמודה מרגע לרגע.... בכל מקרה השאלה השבועית (או שלא) איזה כבשה עדיפה א. לבנה ב. שחורה ג. עם צמר ד. בלי צמר לא רוצה לשמוע עוד רעיונות... אני יודעת על מה אתם חושבים תיזהרו!
תודה מראה.... אני

positive energy

New member
בתור סטייק

עדיף במסעדה שעל יד מחנה 80, אבל גם באחמד את סלים זה טעים מצטער, אני יודע שעל זה חשבת, אבל אני שונא כבשים בכל צורה אחרת

gloria23

New member
נצל"ש!

היום קיבלתי את הרישיון נהיגה שלי בדואר!!! יששששששששששששששששששששששש!

NiKi†a

New member
יא מזל"ט!../images/Emo73.gif../images/Emo65.gif

אני לפני כמה ימים קיבלתי אישור לעשות ת.ז ^_^

gloria23

New member
טנקיו!../images/Emo9.gif

יא שירן ראית מה האלבום המומלץ ביותר השבוע?

gloria23

New member
ועוד נצל"ש אחד קטן...

נחשו למי יש את ההופעה של מיוז בצרפת משנת 2000 , אני לא מצליחה לקלוט את השם של המקום הזה חחחח, מסובך ..אבל כריס עם שיער סגול ומת'יו מחומצן...בן כמה הוא שם בכלל? אה כן והרג אותי הקטע שהוא עושה בפילינג גוד, שבבריד'ג הוא מתחיל לדבר שטויות חחחחח , מישהו יכול לכתוב לי את סדר השירים שם, כי יש כמה שאני לא מכירה חחחחח

s h e e p i t

New member
יוווו אתם כאלה נצלנים! תתביישו לכם!

ככה מנצלים את ההודעה שפתחתי להודעות מסוג כזה... בכל מקרה מזל טוב על הרישיון ושירן רק עכשיו קיבלת את האישור לעשות ת.ז. ? לי כבר לפני איזה חודש ומשהו שלחו בדואר "מזל טוב בהגיעך לגיל 16"... בלה בלה בלה עזבי את העובדה שאני עדיין לא בת 16 שיהיה...

NiKi†a

New member
קיבלתי לפני 3 שבועות..

נו מה! זה הדבר הכי קרוב לרישיון בינתיים!

ramoni

New member
והנה רשימת השירים

1.new born 2.sober 3.riff 4.sunburn 5.falling doun 6.filling good 7.agisted 8.musclemuseum 9.plug in baby 10.cave 11.fillip 12.Minimum 13.unintanded 14.Showbiz ומשעם השיער המחומצן זה דום, ולא כריס דום עם אדום, ומאתיו עם בלונד

gloria23

New member
תודה רם! אךך איזה הופעה!

אני לא מפסיקה לראות אותה....חח ומאת'יו כן מחומצן! הוא מחומצן לבלונד!

למעלה