עם צ'יפס...

edenamos

New member
מישהו יכולה לכתוב פה קישור לאתר...

ynet? פליזזזזזז כמה שיותר מהר..... ואם אפשר היום......

למנהלי הפורום!../images/Emo124.gif

בקשה שתביא הרבה שמחה!!! לפי דעתי צריך לנסות לארגן שיחה בפורום יחד עם שלושת הכוכבים! ושאצלנו הם יענו לכוווולםםם ושזה יסגר רק לחברי הפורום... אשמח אם תשיבו הודעה...

zvozda4ka

New member
נראה לך שלא מנסים לארגן את זה?

הם מנסים, וחברי הפורום מנסים, אבל אתה יודע, לוקח זמן. יש בסוף העמוד שירשור קטן עם קישור להודעה שהם רשמו בתפוז משוב. תפוז מנסים (
).

m G m

New member
דייייי איזה הצעה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך לא חשבנו על זה קודם??????????????. סתם מתוקה נראה לך שלא חשבנו על זה ושאנחנו לא רוצים??? בקושי אחד מהם אנחנו מצליחים אז שלושתם ביחד....?? חכי בסבלנות.....

14מתן

New member
../images/Emo41.gif נצל"ש ../images/Emo41.gif

ניסיתי להעלות את ההודעה הזאת כל כך הרבה פעמים אתמול אבל לא הכי הלך לי, לא נורא אז נגיע לעיקררררררר בערב יום כיפור הלכתי עם כמה חברים למרכז העיר (כל העיר הייתה שם...) ובן שרעבי התהלך לו שם חחחחח כל הזמן ניסיתי להזכר איזה שיר הוא שר ופשוט לא נזכרתייייי !!!!!! אז איזה שיר הוא שר !?!?!? אה, והוא נורא נמוך אז ידידה נמוכה שלי נורא שמחה שהיא בגובה של סלב'

Liloush

New member
יאא איזה חמוד הואא

אני חושבת שראיתי את לירז רחמין בערב כיפור- היא הייתה רחוקה אז אני לא בטוחה ב100%שזו היא...

perrinat

New member
קלטתם את הבלגאן שחוגג שם../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

אצלנו זה לא היה קורה.......

LeAnNe

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifנצל"ש../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

לפי מה שהבנתי שי שירה ונינט אמורים להיות עכשיו בקהילה של וואי נט לכל המעוניינים נראה לי שזה הקישור הנכון!

LeAnNe

New member
שירה=שירי../images/Emo76.gif

ויש לי תחושה שמשהוא כבר אמר את זה לפני..

perrinat

New member
../images/Emo6.gifאני מתהההההה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

שאלה לנינט
מה מקור השם נינט? 07/10 19:43 שגיא נושא : מה מקור השם נינט? תאריך : 07/10/03 19:43 מחבר/ת : שגיא ולמה קראו לך ככה? =================================
התשובה של נינט
שגיא מותק 07/10 19:46 נינט נושא : שגיא מותק תאריך : 07/10/03 19:46 מחבר/ת : נינט קודם כל אתה נשמע לי די מבועס שזה השם שבחרו לי... חבל. אבל אני גאה כי אני קרויה על שם סבתא שלי, שנפטרה בגיל צעיר מאוד, בטוניס, מדלקת ריאות קשה. אני לא מתכוונת להחליף את השם, לא משנה מה המחיר. מקווה שזה לא משנה לך כל כך. =================================

LeAnNe

New member
מה שמעצבן אותי טצל נינט זה שהיא|שלד

ג| אומרת מותק, זה מזכיר לי את הפרחות מהכיתה שלי..

perrinat

New member
../images/Emo6.gifאני מתה מס' 2...../images/Emo103.gif

שאלה
אתם עדיין חברים גם אחרי התחרות? 07/10 20:06 AC נושא : אתם עדיין חברים גם אחרי התחרות? תאריך : 07/10/03 20:06 מחבר/ת : AC =====================================
התשובה
יותר לדעתי, 07/10 20:08 נינט נושא : יותר לדעתי, תאריך : 07/10/03 20:08 מחבר/ת : נינט במשך הזמן הזה שהיינו ביחד גילינו כמה פרצופים, פרצוף הגמל של גבסו, פרצוף הלטאה של שירי, (ושירי מוסיפה - ופרצוף המכשפה של נינט" בצחוק... ) אני נינט גיליתי אנשים מצחיקים בטירוף. הורס. ואני חולה עליהם.

LeAnNe

New member
"פרצוף הגמל של שי"../images/Emo76.gif

אני מתה לראות את זה! זה לא שולח לי הודעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוות לווינט!!!!!!!!!!!!!1

חחחחח גם אני ראיתי את זה../images/Emo95.gif

איך שהיא לא קשורה לחיים!! מה זה?? חח מה הקשר בין האשלה לתשובה??

perrinat

New member
../images/Emo6.gif אני מתה מס' 3../images/Emo103.gif

שאלה
נושא : נינט התינשאי לי? תאריך : 07/10/03 20:20 מחבר/ת : א.לוי השאלה למה שבכלל תתיחסי לזה. והתשובה:מכוון שבחרתי בך לפני שהתפרסמת עו באודישן הראשון. אולי תבקרי באתר WWW.NINET.TOO.CO.IL ונדבר זה גם ישמח את כולם. ===============================================
התשובה
חתונה 07/10 20:23 נינט נושא : חתונה תאריך : 07/10/03 20:23 מחבר/ת : נינט נכו לעכשיו אני לא מחפשת חתן. אבל, אני אשמח אם תחכה לי. כשארצה.

למעלה