אני *עדיין* מתנדב שם
B Blue Aura New member 29/6/06 #110 ממשיכה מליטל. [../images/Emo99.gif] פיבי ממכושפות. [היא הפכה באיזה שהוא פרק לג'יני.]
A Addicted To You New member 30/6/06 #135 ועכשיו אני אוסיף לא אכפת לי שעבר יום...:S עכישו אני אוסיף תמונה של דרו כי המשחב שלי לא זז אתמול! ואי אפשר לדבר עליו בלי לשים תמונה the eyes have it
ועכשיו אני אוסיף לא אכפת לי שעבר יום...:S עכישו אני אוסיף תמונה של דרו כי המשחב שלי לא זז אתמול! ואי אפשר לדבר עליו בלי לשים תמונה the eyes have it
I ICדרוש New member 29/6/06 #113 ../images/Emo80.gifארנב../images/Emo85.gif{הכי קרוב לארנב...} לא יודעת, היא חמוית כזאת, ועכשיו היא הזכירה לי ארנב, מה אני אעשה? וליטל, נכוןזה נזכיר לך את הימים הטובים שהיינו מעקמות את כל השירשורים והופכות אותם ל
../images/Emo80.gifארנב../images/Emo85.gif{הכי קרוב לארנב...} לא יודעת, היא חמוית כזאת, ועכשיו היא הזכירה לי ארנב, מה אני אעשה? וליטל, נכוןזה נזכיר לך את הימים הטובים שהיינו מעקמות את כל השירשורים והופכות אותם ל
ל ליטול B New member 30/6/06 #122 אחחח איפה הם הימים הללו?!../images/Emo99.gif פה תעקמי כמה שאת רוצה אפחד לא יגיד לך כלום מעקמים?! בקס באני
אחחח איפה הם הימים הללו?!../images/Emo99.gif פה תעקמי כמה שאת רוצה אפחד לא יגיד לך כלום מעקמים?! בקס באני
B Blue Aura New member 30/6/06 #160 ../images/Emo210.gif חברים. ../images/Emo99.gif ../images/Emo189.gif