עם מ

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif עם מ../images/Emo32.gif../images/Emo12.gif

אז ספרו לי, איך בביה"ס? איך המערכת, החברים והלימודים עד עכשיו? (ברצינות, אני רוצה לדעת
) טוב, אני ערה, ואין בזה שום היגיון (בהתחשב בעובדה שאין לי בשביל מה להתעורר בשעה כזו). זהו שרשור האוף-טופיק של הפורום, אליו נשרשר את כל ההודעות שלנו שלא קשורות לנושא הפורום; לימודים, עבודה, חברים, הוצאת קיטור, מוסיקה, ספרים, הופעות, ליידי מקבת' חזרו לארץ, בע"ח, דברים מצחיקים או סתם דברים שאתם רוצים לספר. יש לשרשר לפה בלבד, רק הודעות שלא קשורות למייפל סטורי: - אין לנצל"ש שרשורים אחרים בפורום, בפרט לא את הודעות תפוז
אנשים - הודעות אלו ימחקו. - אין לשרשר לפה הודעות שקשורות למייפל סטורי - הודעות אלו ימחקו. אנא הקפידו על חוקי הפורום, תודה.

אצלי אני צריכה להתרגל לשיגרה../images/Emo178.gif

אין כמו לראות חזרה את כל החברה
אבל הלימודים מעייפים
אומנ יש לי יומיים חופש (עתודאית, לומדת במכללה כיתה יד'..) שני ורביעי אבל כל השאר המערכת ממש לא משו... טוב לפחות לא לדעתי... מתחילה כל יום בשמונה ומסיימת ב2-3 שזה מעצבן..
נקווה שאולי סמסטר הבא ישנו את זה למרות שאני בספק...
יום טוב

One Minute

New member
כיתה א' עברו את הגבול ;;

בחיי, אני פספסתי מדעים בגלל שאני צריך לעשות טקס שכיתה א' מתקבלים וחמולע. ;; אם זה יהיה על חשבון היסטוריה, אני אתפוצץ. ><

עוד שבוע נגמרת המכינה ובאוקטובר מתחיל התואר

בינתיים אני בלימודים מייגעים כל יום מ-8 וחצי בבוקר עד 2 בצהריים. של כימיה, פיזיקה ומתמטיקה

tomyoyo

New member
חכה שתגיא לכיתה ט' ותלמד על המאה ה20

ניראה מה תגיד על היסטוריה :S אלב זה תלוי הרבה איך המורה מלמד לנו הוא נותן להיתווכח איתו על כל מיני נושאים ומשתף אותנו (את הכיתה לפחות כי אני משלים שעות שינה) בדיון בצורה שגורמת לך להתעניין בנושא ד"א מה אתה לומד בהיסטוריה?

One Minute

New member
אממממ

P: רק התחלנו ללמוד את זה אבל השיעורים של היסטוריה עברו מהר דווקא ולא היו משעממים שספרתי את הדקות, זה עבר מהר סימן שנהנתי..P:

blink282

New member
מה אתם גנוביםאני בט

כבר קיבלתי מלא מלא שיעורים בהסיטורה באזרחות באנגלית ומתמטיקה

מורה אדיוט לביולוגיה.

WTF כל איחור לשיעור הוא מוריד 5 נקודות!!!! כל המורים האחרים מורידים אחרי 3 איחורים!! והוא אחרי איחור אחד=_=... תיכון זה כ"כ מעצבן. הגעתי למצב שאמרתי שהמורים ביסודי יותר נורמאלי...[נוהאהואאוווו זה שיא] יש לי אחלה כיתה...לפחות חלקם:X מערכת חרא
המחנכת שלנו מדדדדדדדליקהXD ובוא נספר לכם קצת על מעללי האדיוטים: המורה הכירה כל אחד ואחת מהתלמידים..והיא שאלה תלמידה אחת.. "איך הגעת לתיכון?" [כלומר- מי המליץ לך, איפה שמעת על התיכון? וכו'..] ולפני שהילדה ענתה צעקתי. "באוטובוס!!?#!@#?@$ F8 משולב עם F3" +_~

One Minute

New member
אההההההההה

ילד שמאחר הרבה, רושמים לו על זה בתעודה בכלל לא נותנים ציון על זה, רשום בתעודה חיסורים- איחורים- אה שכחתי שבחטיבה ובתיכון מורידיםXDD נו אין מה לעשות מאור, אסור לאחר!!!11אחדאחד תקום מוקדם בבוקר והכל יהיה נחמד^^

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifלא עוזר.

המורים יהיו בכימה 10 דקות לפני הצלצול, וכשתיכנס בזמן יטענו שאירחת ב10 דקות...D=

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif=[[[[[[

החליפו לנו את המורה לכימיה#$#$^#$^@^@$ אני כל כך כועסת!!!!!! שנתיים עם מורה אחת שלימדה אותנו ובום דופםקים אותנו עם מורה חדשה, מילא זה, חשבתי "בוא ניתן לה צ'אנס" אבל מהמילה הראשונה הבנתי כמה היא לא יודעת ללמד!!! היא מצפה שנשנן את החורמ בכימיה בע"פ ולא נלמד לעומר, כששואלים אותה משהו שלא רשום לה על הדפים [העתיקים שלה שהצהיבו] היאט נלחצת ולא יודעת לענות. אוף אוף אוף אני רוצה לפרוש מכימה...=[

אז מה?

אני הייתי כמו איזה 3 שנים עם אותה מורה מצוינת למדעים ועכשיו היא הפכה למחנכת כיתה בגלל שהמחנכת הקודמת הפכה למורה לחשבון:\ וקיבלנו מורה ממש מעצבנת ומפגרת:| ואני לא יכול לפרוש >;

למעלה