על הBBQ

לפטופ

New member
../images/Emo26.gifערב נשים בפאב ה"שלושים"

הליין הכי ייחודי בעיר! שימו לב! בכל יום ראשון מהשעה 21:00 בערב ואחרי העבודה, יש איפה לשבת , לשתות משהו, לפגוש מישהי.. מוסיקה טובה , אווריה מגנינה ואינטימית על נרות, ברמניות ומארחות יפות ומגניבות... *במה פתוחה לג`ם סאשן, כשרונות צעירות עולות לבמה מתופפות, מנגנות ושרות... הייתי ונהנתי... פאב ה"שלושים" רחוב אבן גבירול 18, ת"א (ליד "קפה משוגעת"), 03-6956718

קומזיץ למען הקהילה!

קומזיץ בתאריך 1.8.03 יום שישי הקרוב בחוף ימית בקרית ים בחינם, כולם מוזמנים. רצוי להביא תפו"א ומשהו לשלוחן מרכזי. מטרת הקומזיץ: הכרות וכיף. לפרטים נוספים: 055-805522

ms. coca binaco & rotem limmer...

בתאריך 4/7/03 החל מהשעה 00:00 תתקיים מסיבת יום ההולדת למיס קוקה בינאקו מלכת הדראג הבארשבעית ולרותם לימר יו"ר ועד הנוער הגאה בב"ש במועדון הQ בב"ש. בתוכנית: הופעות דראג של מלכות הדראג בישראל. לפרטים נוספים: רותם לימר- 053-424148 מנחם חלובה- 058-533954 מקווים לראותכם.

rainbowgirl

New member
לפי מה שהבנתי היום באגודה,זה ה-4.8

הייתי מתה ללכת,אבל לא נראה לי שיכניסו אותי.

TwelveEyes

New member
טוב, יש לי שאלה מאוד דחופה ../images/Emo32.gif

למישהו יש מושג איזה קו נוסע מתחנת הרכבת בחדרה לרח' הרצל? פשוט, אממ, אני צריכה להיות באיזור מחר והמודיעין של אגד מנותק (!!!) והפלאפון של זאת שאני אמורה להיפגש איתה תפוס כל הזמן

אה ושכחתי

המודיעין של אגב בחדרה-04-6305222 שם שאלתי...הם יסבירו לך הרבה יותר טוב ממני על הקווים...

TwelveEyes

New member
תודה ../images/Emo140.gif

התקשרתי מקודם למודיעין הראשי בת"א ומשום מה לא ענו, ובאתר שלהם יש פירוט רק על קווים בין-עירוניים.
תודה רבה רבה. ממש הצלת אותי עכשיו

ליאוררררר שומעת

אני טסה להופעה בשנה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרטים לא ידועים עדיין../images/Emo13.gif

אבל זה יהיה לאחת מההופעות בSingles tour.... ויויויוויויוויהיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

sarah

New member
../images/Emo12.gif !!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

איזה כייף לך! רק חבל שאחרי שהאלבום החדש שלהם גרוע
אבל עדיין :) ^____________________^

למי אכפת!!!!! הם ינגנו פול שירים

ישנים
ברט אמר בעצמו "oh ANM was a flop..." (זה האלבום החדש)

למעלה