על אסיד

חולוני

New member
../images/Emo32.gif למי שיש YES

היום ב-YES+, מייד לאחר "סאטרדיי נייט לייב", ב-23:05 יש את מופע האיחוד של לו ריד וג'ון קייל ב-1990 מניו-יורק. מומלץ לראות לכל מי שאוהב את הוולווט אנדרגראונד, וגם למי שאוהב את קריירות הסולו של ריד וקייל, ובעצם לכולם. אה, ועוד משהו לא קשור - שמעתי שלימפ ביזקיט הולכים לעשות קאבר ל-Behind Blue Eyes של The Who. הזוועה.

shiran lee

New member
היי, אני חדשה......

אז קצת על עצמי... קוראים לי שירן אני בת 17 וחצי אני אוהבת הרבה להקות שהן אגדות רוק והן: led zeppelin, queen, guns'n roses, nirvana, red hot chili peppers... יש עוד אבל את אלו בעיקר... אני בכלל אוהבת את כל האווירה של שנות השישים, השבעים, השמונים ותחילת התשעים בעיקר בגלל הלהקות האלו. לכן אני גם אוהבת סרטים כמו עולמו של ווין וסדרות כמו מופע שנות השבעים שבהם מוזכרים הרבה פעמים הלהקות האלו. וזהו!

סימפוזיון - הופעת הבכורה

כולכם מוזמנים להופעת הבכורה של 'סימפוזיון'! ההרכב ינגן מוטציות מוסיקליות עפ"י סגנונות מן המאה ה-20. חברי ההרכב הם : אלעד אברהם ( גיטרה חשמלית, חליליות ) אורי בן-צבי ( גיטרות ) בוריס זילברשטיין ( תופים ) אריק חייט ( קלידים, חלילית, שירה ) דן קרפמן ( בס, שירה ) ערב משותף עם להקת 'איטליז', יום רביעי, 30.7.03, 21:45, בארבי כפ"ס, יוחנן הסנדלר 8. נשמח לראות את כולכם!

אכן

ההופעה בוטלה ע"י "המקום" עקב הפסדים כספיים מהערבים הקודמים שנערכו בסדרה. כל נסיונות השכנוע שמדובר בערב יוצא דופן לא עזרו. אנו עומלים כעת על מציאת תאריך ומקום אחרים, ונודיע לכולם בהקדם.

אמרנו. לא רוצים לשמוע אותנו.

בכל אופן, אנחנו מבטיחים שבסופו של דבר זה יהיה במקום טוב יותר ובזמן נוח יותר לכולם.

מזמין את חברי הפורום לפונדק אלביס

בנווה אילן שבירושלים, בשבת ה 16 לחודש, מפגש ראשון של פורום אלביס פרסלי יום השנה ה 26 אחרי אלביס פרטים נוספים במסרים למי שיש רעינות מוזמן להציע

yoavsc

New member
רכישה חדשה ומוצלחת

The Beach Boys - The Pet Sounds Sessions חוברת של יותר מ120 עמודים.....

moshel

New member
הופעת השבוע ברוואז

שלום לכם להקת ברוואז תשתף פעולה השבוע עם חבורת גוטל בוטל שיוצאים במופע החדש שלהם מופע שהוא חצי אופרת רוק חצי קברט סאטרי ופארודיה מוסיקלית מטורפת והזויה על הישראליות בתחילת האלף השלישי שניקראת מופע החיים של מוטי פנאן שיתןף הפעולה בין ברוואז לבין חבורת גוטל בוטל יתן לך כצופה חוויה אינטלקטואלית ומוסיקלית שאני כך מקווה תעשיר את עולמך המוסיקלי ותספק את התשוקה שלך לדברים איכותיים שהם כה נדירים כרגע בארצינו אנו גם החלטנו להוזיל את המחיר למופע זה כי אנו רוצים שכול מי שרוצה לבוא יוכל להרשות לעצמו את החוויה הזאת לכן המופע יעלה רק 35 שקלים בלבד בהזמנה מראש דרך האתר במקום 45 שקלים http://www.progrock.exe.co.il אני רוצה שוב להדגיש את הנושא שאין צורך בכרטיס אשראי או התחיבות כספית כל שהיא בהזמנת המקום כל מה שעלכם לעשות הוא רק לרשום את השם שלכם שם משפחה ומס טלפון וכרטיס במחיר של 35 שקלים יחכה לכם בקופה המופע המשותף יתקיים במוצאי שבת ה26.7.03 במועדן ג`ה -פאן רחוב קומפורט 11 שכונת פלורנטין ת"א בשעה 21:30 אנחנו מקימים את המופעים בשעה מוקדמת שתוכלו לבוא להנות וללכת לישון בשעה סבירה בנוסף מכיוון שאננו רוצים לתת לכם הרגשה שאתם קונים מופע בשק אני מצרף גם את הכתבה שפורסמה השבוע בעיתון העיר על המופע של מוטי פנאן וגם לינק על מה שכתבו על המופע של להקת ברוואז בפורום הייד פארק כך שתוכלו להתרשם מהביקורת ולהחליט אם ברצונכם לבוא למופע זה או לא ואני משוכנע שלאחר שתקראו את הכתבות אתם תעשו את הבחירה הנכונה שהיא כניסה לאתר והזמנת כרטיס ב35 שקלים בלבד ברצוני לציין כי כל ההכנסות ממופע זה יוקדשו להפקת דיסק דמו ללהקת ברוואז' כך שאם היגעתם למופע תוכלו להרגיש שתרמתם להפקה ולקידום הרוק המתקדם בארץ תודה לכולם moshel מנהל ומפיק להקת ברוואז http://www.progrock.exe.co.il

ThePiper

New member
עץ משפחה שהייתי שמחה להיות חלק ממנו

הנה עץ המשפחה של ELP. להנאתכן ליידי ונוש.

ThePiper

New member
משהו חשוב לכל הפורום../images/Emo70.gif כנסו...

קודם כל: ביום שבת בביביסי פריים, החל מ 21:20 יהיו תכניות על "אילן היוחסין של הרוק". התכנית הראשונה תהיה על הלהקות בליוורפול של שנות השישים שהושפעו מהחיפושיות (50 דקות). השניה תהיה על הלהקות הקליפורניות של אמצע שנות השישים, עם דגש על המאמאס אנד דה פאפאס ולובין ספונפול (50דק'). השלישית, תהיה על חביבתה של נושי (לא פלאנט), ג'ניס ג'ופלין (50 דק') הודעה שניה הנה תמונה שאני ורוג'ר (פרנויד) הכנו עבור יום ההולדת של הפורום. ניבלו, אני מקווה שהיא תקבל מקום ראוי באחת הגלריות.

למעלה