שלום שוב אני ניר ממודיעין הייתי פה פעם...וחזרתי
נ נופר ממודיעין New member 25/6/04 #25 *אבין ../images/Emo3.gif אתה תתרגל להומור כאן... בגרות בלשון? היה טוב!
ג גולאש New member 25/6/04 #26 וואלה אני שמח שהיה לך בסדר כי אמא שלי אמרה שהיה ממש קשה וכל התלמידים שלה גילו פול טעויות מזל שסיימתי עם זה כבר מזמן מזמן!!!
וואלה אני שמח שהיה לך בסדר כי אמא שלי אמרה שהיה ממש קשה וכל התלמידים שלה גילו פול טעויות מזל שסיימתי עם זה כבר מזמן מזמן!!!
S s h e e p i t New member 25/6/04 #28 אולי זה אומר משו על התלמידים... או על אמא שלך... סתם סתם.. .זה פשוט היה דורש... היה נחמד... גם אצלנו היו כאלה עם טעויות אבל חפיף אני אסתפק בעובר...
אולי זה אומר משו על התלמידים... או על אמא שלך... סתם סתם.. .זה פשוט היה דורש... היה נחמד... גם אצלנו היו כאלה עם טעויות אבל חפיף אני אסתפק בעובר...
ג גולאש New member 25/6/04 #32 מממ... אולי זה באמת אומר משו על התלמידים שלה כי יש לה הרבה תלמידים רוסים... אבל לא יפה לרדת על אמא שלי... ו....סבבה שהלך לך טוב
מממ... אולי זה באמת אומר משו על התלמידים שלה כי יש לה הרבה תלמידים רוסים... אבל לא יפה לרדת על אמא שלי... ו....סבבה שהלך לך טוב
S s h e e p i t New member 25/6/04 #27 איך הייתה* הבגרות... אם כבר... היה נחמד... סתם ארוך... אבל עדיין נחמד נגמר! וטוב שכך...
S s h e e p i t New member 25/6/04 #30 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו הצחקתי את עצמי... חשבתי שחם לך!!!!!! אוי זה היה טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו הצחקתי את עצמי... חשבתי שחם לך!!!!!! אוי זה היה טוב