עיניים

s h e e p i t

New member
../images/Emo32.gif עיניים ../images/Emo68.gif

מה צבע העיניים שלכם ? רק בשביל שאני אוכל להרגיש טוב עם עצמי... וזה לא יקרה...

פIלי

New member
ירוק\צהוב\אפור\יש שטוענים שגם כחול

בעיקרון, הכיוון הכללי הוא ירוק.

פIלי

New member
גם אם אני ימות

זה עדיין יהיה עם עיניים ירוקות! (ואני מדגיש - אני ימות, ולא אני אמות).

s h e e p i t

New member
חחחחח....

אני גאה בך! לפחות ידעת שזה אמור להיות אמות... אתה מתקדם... עד עוד כמה חודשים אני אסיים ללמד אותך דיוקי הגיה... ואז תפסיק להיות עילג.... ואם לא איכפת לכם! יש לי בגרות!

WillbiTe

New member
זה משנה את זה שאתה קטן

ושאתה ייצור :)...סתם...הכל בצחוק..תגיד מה החלטת עם הסקט בסוף תמביא..ורגע מתי תבא אליי??!?!?!?

fresh mishmesh

New member
חום כהה מאוד מאוד מאוד

כמעט שחור... אבל מאחר ולא קיים צבע שחור בעולם, ואם מסתכלים טוב, זה לא שחור...

fresh mishmesh

New member
אני לא רוצה להסביר את עצמי, הפיזיקה

תסביר לך באופן נהדר את סדרי העולם: כן, לא קיים צבע שחור בעולם. שחור זה ביטוי לחוסר אור וכשאין אור, את לא רואה כלום, כי העין שלך מסוגלת לקלוט רק את האור הנראה (לא אינפרא אדום, אולטרא סגול, גלי מיקרו, קרינת רנטגן ועוד) בשעות היום כשאת מסתובבת ורואה מישהי עם חולצה שחורה, זה ממש לא שחור, אלא חום כהה מאוד מאוד מאוד מאוד... אין דבר כזה שחור. שחור זה כשאין אור... כמו בחור שחור, אם את מכירה את התופעה, שבולע את כל האור, ובגלל זה לא רואים אותו (כי אנחנו רואים רק משהו שהאור נשבר עליו). צבע הוא חלק המרכיב את האור (האור מורכב מכל הצבעים ביחד, את בטח מכירה את הגלגל צבעים הזה שמסובבים ואמורים לראות לבן, או כשאור נשבר במנסרה ורואים את צבעי הקשת), מאחר ושחור הוא "אין-אור", הוא לא יכול להיות מוגדר כצבע, ואת בחיים לא תראי משהו שחור.

גולאש

New member
פיייייי .....שנים לא הייתי פה!!!

אז גם אם התגעגעתם וגם אם לא ידעתם ממש למי להתגעגע... אז חזרתי....וו.....זהו אז צבע עייניים...מממ כחול ירוק וזה משתנה לפי הצבע של הבגד שאני לובש.... הבעייה שהעיינים תמיד נראות מסטוליות!!!

למעלה