עייף

ToryMaster

New member
../images/Emo32.gif עייף

אני לא יצירתית, אז כל מה שלא קשור לנושא הפורום - לכאן. מה שלא ישורשר על ידי המשתמש, ישורשר או ימחק על ידי מנהלות הפורום ובהתאם לשיקול דעתנו
.

One Minute

New member
שאלון? ../images/Emo3.gif

שמים את כל השירים שיש לכם במחשב, ושמים אותם באקראי וכותבים ליד כל שאלה את השיר שיצא לכם, בלי לרמות ולהעביר שיר איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

RoRiL

New member
חחח ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? Work האם יהיו לי חיים מאושרים? היא יודעת XD מה אנשים באמת חושבים עליי?you're beatiful 'דווקא מחמיא חחח האם אנשים חושקים בי בסתר? out of my mind איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? נוף אחר מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?18 and life האם יהיו לי ילדים? שווים עצה טובה בשבילי: open your eyes
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? האם להיות בך מאוהב
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אם כבר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? wind of change (למען האמת, ממש ממש כן ) ובהלוויה שלי? I can't help falling in love with you xD איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? הזמן שלך? איך יהיה לי היום? bad day (אירוני!) למה אני כאן? מנגב לך את הדמעות בתור מה אנשים יזכרו אותי? מי אוהב אותך יותר ממני. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? hotel callifornia האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? השיר שלנו איך תהיה השנה הזו? הפוך
חחח.. מעניין.

tomyoyo

New member
P:

איך העולם רואה אותי? Fix You האם יהיו לי חיים מאושרים? Tell Me Baby מה אנשים באמת חושבים עליי? Hard To Concentrate האם אנשים חושקים בי בסתר? She Will Be Loved איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Animal i'v become מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Riot האם יהיו לי ילדים? How Come עצה טובה בשבילי: MockingBird מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Can't Take My Eyes of You מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I'm the Supervisor איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? This Love ובהלוויה שלי? By the Way איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? WonderWall איך יהיה לי היום? Secret למה אני כאן? Clocks בתור מה אנשים יזכרו אותי? Must Get Out איזה שיר יתקע לי בראש מחר? BasketCase האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Harder To Breath איך תהיה השנה הזו? Through With You חחחח יצא מוזר :S

ווינגז

New member
גם לי בא לנסות ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? Behind Blue Eyes - The Who האם יהיו לי חיים מאושרים? The Child Is Gone - Fiona Apple
מה אנשים באמת חושבים עליי? By The Way - Red Hot Chili Peppers האם אנשים חושקים בי בסתר? Money - Pink Floyd (מסתבר שלא
) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Let It Be - The Beatles מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? עתיד מתוק - משינה האם יהיו לי ילדים? Bryter Layter - Nick Drake עצה טובה בשבילי: לוליטה - אתי אנקרי (
) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לולה - מופע הארנבות של דוקטור קספר. מה קורה פה?! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Most Likely You Go Your Way And I'll Go Mine - Bob Dylan [אררר, זה מדכא
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Dollars & Cents - Radiohead ובהלוויה שלי? The Needle And The Damage Done - Neil Young. טוב לדעת איך אמות.
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? שירות עצמי - כוורת
איך יהיה לי היום? Warning Sign - Coldplay (אני לא יוצאת היום מהבית
) למה אני כאן? Climb Every Mountain - The Sound of Music soundtrack
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Crying - Björk. מטורף
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מה אני עושה למעני - משינה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? I Looked At You - The Doors
איך תהיה השנה הזו? נפלת חזק - איפה הילד?
איזה שאלון מדכא, מה זה התשובות האלו?

מגניב../images/Emo163.gif

איך העולם רואה אותי? nica costa - on my own האם יהיו לי חיים מאושרים? בינבה
(מהתוכנית ילדים
) מה אנשים באמת חושבים עליי? שיר הסמרטוטים - אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר? כשהכל יעבור - עברי לידר איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מלאכים - מטרופולין מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? סיגפו - בית הבובות האם יהיו לי ילדים? יש לי חלום - עמיר בניון עצה טובה בשבילי: Suddenly Monday - מלאני C מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? באה אליכם - מירי מסיקה
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? כרטיסי אשראי - עברי לידר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Over (לא יודעת מי שר את זה
) ובהלוויה שלי? כשהקיץ יבוא - עברי לידר (הוא לא יבוא
) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Avril Lavigne- Girlfriend (German) (לול.. גירלפרינד בגרמניתXDD) איך יהיה לי היום? What If God Was One Of Us למה אני כאן? לא מוותר - הדג נחש בתור מה אנשים יזכרו אותי? ילד רחוב - סאבלימינל (
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Viva Forever של הספייסגירל האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? להילחם בפלצות - שייגעצ איך תהיה השנה הזו?BNelly Furtado feat. Timbaland - Promiscuous חחח יצא לא קשור בשיט.

XD

איך העולם רואה אותי?Red Hot Chili Peppers - Otherside האם יהיו לי חיים מאושרים?- Enrique Iglesias - Do You Know מה אנשים באמת חושבים עליי?Papa Roach - Scars האם אנשים חושקים בי בסתר?Red Hot Chili Peppers - - Dosed אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?09 - Avril Lavigne - Things I'll Never Say מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?betzefer- Running Against.mp3
האם יהיו לי ילדים?Kelly Clarkson - Never Again
עצה טובה בשבילי:Green Day - Holiday מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Kelly Clarkson - One Minute מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Avril Lavigne - Unwanted איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Avril Lavigne - My Happy Ending
ובהלוויה שלי?- Red Hot Chili Peppers - Hump De Bump אוי.. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?R. Kelly feat. Usher - Same Girl :|! איך יהיה לי היום?ממריאים-גילת הלל O: למה אני כאן? led zeppelin - rock and roll בתור מה אנשים יזכרו אותי?Disturbed - The Game איזה שיר יתקע לי בראש מחר?- Through The Monsoon - Tokio Hotel OMG האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Led Zepplin - Black Dog איך תהיה השנה הזו?Timberland-The Way I Are חח יצא מוזר =\

sapir aloud555

New member
Lol!

הפעלתי הכל, ומשום מה הרבה שירים הופעלו שבכלל לא זכרתי שהם שם. הו וול, יצא מצחיק. איך העולם רואה אותי? Hit The USA (כמה מתאים! לול.) האם יהיו לי חיים מאושרים? I Don't Want To Miss a Thing מה אנשים באמת חושבים עליי? Money for Nothing (הממ?) האם אנשים חושקים בי בסתר? Strange Relationship איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Murder (לול?!) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Sound Of The Underground האם יהיו לי ילדים? One Last Breath עצה טובה בשבילי: Don't Slow Down מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Speed Of Sound מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Enemy (רופל) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Forgive me ובהלוויה שלי? To The End איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Slow Hands (מעניין, רמיזות מיניות, מישהו?) איך יהיה לי היום? Live And Learn למה אני כאן? Teenage Dirtbag בתור מה אנשים יזכרו אותי? Breath Easy איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Passenger Seat האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? English Summer Rain איך תהיה השנה הזו? Jerk It out.

One Minute

New member
עונה

איך העולם רואה אותי? Whisper - Evan... האם יהיו לי חיים מאושרים? Wake - linkin park מה אנשים באמת חושבים עליי? How i feel - Kelly Clarkson האם אנשים חושקים בי בסתר? Temperature - sean paul.. אוקיי.. מה זה עושה לי בפלייליסט איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? shadow of the day - linkin park מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Someone - DHT האם יהיו לי ילדים? Never Again - Kelly clarkson אוקיי עצה טובה בשבילי: How does it feel - avril lavigne מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? hole - kelly clarkson מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? the only one - evanescence איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? All that i'm living for - Evanescence ובהלוויה שלי? Yeah - Kelly clarkson.. זה שיר ממש לא מכבד איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? The best damn thing - Avril Lavigne איך יהיה לי היום? Haunted - Kelly clarkson.. יום רדוף? ;-; למה אני כאן? one minute - kelly clarkson בתור מה אנשים יזכרו אותי? Sweet sacrifice - Evanescence איזה שיר יתקע לי בראש מחר? No More sorrow - Linkin Park האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Teenagers - MCR איך תהיה השנה הזו?Can i have a kiss - Kelly Clarkson

חזרתי :]

לא היה לי שבוע מחשב כי העצבנתי וקרעתי בטעות ת'כבל XD עכשיו יש לי חדש...

למעלה