עזרה?

Dangerous Game

New member
../images/Emo32.gif עזרה?

אני צריכה לעשו תעבודה על הרחוב שאני גרה בו ואנ יגה ברחוס צה"ל חיפשתי מידע אבל יש רק על גיוס וכדומה.. מישהו יכול לעזור לי? 333010873#

The Blue Fairy

New member
../images/Emo32.gifאני נוטשת אתכן

לטובת אילתתתתת, אני אתגעגע מאוד מאוד
יש למישהי מכן עצות מה לקחת?

MaddyD

New member
מההההההה

אוי אם תראני אז תגידי שלוםםם אני נוסעת מחרתיים על הבוקרררררררררררררררררררררררר מה לקחת??? איק לא יודעת אני רציני לוקחת תרסיס כזה נגד חגבים!וכמובןןן תהני!!!!

Furious Me

New member
הדברים הרגילים לטיול :)

ואם יהיה זמן- קחי איתך כסף לקניון או אם תצאו לאכול פיצה או משהו בסגנון איפשהו.. באיזה תיכון את לומדת?

MaddyD

New member
גו

הרבה כסף לנוט יש ביום שלישי ערב חופשי ואנחנו חוגגות לחברתי החביבה 18 [בהנחה והיא תבוא] ואםלא סתם נצא וכאלה אבל לא לקניון]: הקניון שם דוחה יש המון מקומות נחמדים בטילת שם בהנחה שאין ארבה איק

Furious Me

New member
אם יתקרר שם..

אז הארבה פשוט ימות או משהו. דאי איכס לא הייתי נוסעת רק בגלל זה

MaddyD

New member
כן בסוףלא

לינוי אמרה בחדשות בוקר שבסוף הם לא מתים מהקור.

באמת? שיט.../images/Emo54.gif

כי יש לנו סמינר מועצת תלמידים או אנערף בעין גדי. ואמרו שהם התפשטו לשם.. מקווה שלא :$

jenngirl

New member
נמנמ נראה לי שהם עדיין שם../images/Emo82.gif

מקווה בשבילך שלא.

greeneye

New member
כל מה שכתבתן פה על ארבה, אילת

והכל- ביג בולשיט. חזרנו מהטיול השנתי באילת ביום שלישי, (הינו שם מיום ראשון) וכל הזמן בחדשות עשו כתבתבות על הארבה, וכלללללל-כךךךךךךך ניפחו את זה והגזימו עם זה! האיש הזה, שרואים שהוא הולך ככה ויש מסביבו המון ארבה? אתן בטח חושבות שהכל ארבה שם. בלושיט. במסלול לא נתקלנו בא-ף ארבה. בחדרים היה בחוץ איזה חמישה ככה, והם היו די דוממים ולא עפו וקיפצו שם. נכנס לנו אחד לחדר בטעות, אבל היה יותר מידי קל להרוג אותו ולהעיף אותו מהמרפסת. בדרך למסלולים, באוטובוס, ראינו טס כזה, אחד פה, אחד שם. ממש טיפונת. החדשות עשו מזה כ-ז-ה טטראם ותכלס- אין שם כלום. כלום.

MaddyD

New member
איזה מזל..

פישיו אבל תאמיני לי אפילו אחד יהרוג אותי בהתקף לב הביאו אחד לביתספר בצנצנת [?] קיצר התחלתי לבכות

NortheR

New member
חחח...למה נראה לך שהם היו שקטים

מהרגיל? לא, הרואין ושות' לא קשורים לזה... פשוט ריססו אותם. לפני כן היו שם להקות שלמות...

greeneye

New member
לא...

הייתי שם לפני שריססו. שרק התלהבו נוראאא שיש ארבה באילת. ולא היה הרבה. ממש, כשהנחיל רק הגיע לישראל. אבל למזלנו, אין להם ממש מה לאכול בהרי אילת, זה מדברי כזה, אז הם לא מתקרבים.

jenngirl

New member
תהני[[:../images/Emo82.gif

הממ כמו שאמרו כאן תקחי כסף אולי יצא לך לקנות דברים בקניון אם תסתובבו. תיקחי מצלמה ודיסקמן. והעיקר שתהני!

nettus

New member
גם אני נוטשת לטובת אילת

דידוש הולך להיות ממש כיף

nettus

New member
תודה אני ינסה להנות

למרות הפרידה טוב נו... דידוש אל תשכחי הבטחת לי גולש וואנס(וואנס להחליף וואנס זה מעולה)

למעלה