-עזרה :(

../images/Emo32.gif -עזרה :(

טוב-אז ככה.. בזמן האחרון העלתי דיי הרבה במשקל.. וקיצור אני רוצה ללכת למכון כושר.. אבל אני מתביישת כאילו פדיחות כזה לראות אנשים מוכרים במכון כושר.. מה עושים??? בעעע אני רוצה אבל מתביישת שיראו אותי זה כזה פדיחות מה לעשות אני מתביישת בעצמי <<כפי ששמתם לב-אין לי ביטחון בגרוש >> נ.ב=אפשר לבוא עם חברה למכון? אבל כאילו היא לא רשומה היא רק תסתכל כזה ותהיה איתי..

Daniel MSG

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אוקיי אז ככה, בקשר לחברה... את יכולה לשאול במכון אם אפשר.. אני לא חושבת שתהיה בעייה כל עוד היא לא מתעמלת. אבל למה שחברה תרצה לבוא איתך למכון כושר? כאילו זה ישעמם אותה.. חחח אממ ואני לא יודעת איפה את גרה אבל אולי את יכולה לקחת מכון כושר ביישוב ליד או יותר רחוק מהבית, לאן שלא הולכים אנשים שאת מכירה. ואם את לא יכולה, את תמיד יכולה להכין לך תפריט מסודר, ולעשות כל יום בבית סדרת תרגילים וכפיפות בטן ( תעלי את המספר בהדרגה ) וזה גם יהיה סבבה וגם יחסוך כסף.. מקווה שעזרתי

No BoDy1

New member
שלום רינת. =)

מתביישת? למה? דבר ראשון... אם כל כך מפריע לך הקטע הזה לראות אנשים מוכרים במכון כושר תלכי למכון כושר שאת יודעת שאין שם אנשים... =) דבר שני... מכון כושר זה כבוד ולא בושה

SuGar and SpicE

New member
ראסמי כמו שאחרים אמרו פה..

ללכת למכון כושר משדר רק כבוד ויוקרה עכשיו באופן כללי, עצתי לך לא לשים רבע פס על אחרים למה את נותנת לאנשים מסביבך להכתיב לך איך את תרגישי?! אבל אם בכל זאת את מתביישת לראות אנשים מוכרים.. עצתי לך פשוט מאד להשקיע בהופעה שלך כשאת הולכת למכון.. תשקיעי בכמה מכנסי ספורט סבבה כאלה וכל מיני אביזרים נלווים מגניבים.. הבנת ת'פואנטה תאמיני לי זה יכול להיות כיף.. וזה גם יעלה את המוטיבציה ללכת לשם..

ואם עדיין,אחרי כל העיצות פה..

את לא מסופקת. אז תעשי ספורט בבית בדרך הנכונה. זה מועיל לא פחות.. במיוחד אחרי "שעלית" במשקל, כי זאת אומרת שאת לא היית שמנה מלכתחילה. למרות שעדיף מכון, ולידעתי כל מי שמתאמן במכון שומר על גזרת גופו,ובטח על בטח שחצי מהאנשים שם-גם היו עם בעיות משקל. אולי את לא רואה זאת,כי את עסוקה באיך את ניראת ובחוסר הביטחון שלך. בקשר לחברה, אין לי מושג. בהצלחה.

AmiTutiT14

New member
מסכימה עם כולם, ועוד משהו...

כמו שאמרו, ללכת למכון כושר זה רק מראה את הכבוד שאת רוכשת לגוף שלך. אין מה להתבייש. מה שכן יעשה לך פאדיחות זה שתקחי איתך חברה שתסתכל עליך. זה כזה תינוקי

INVINSIBLE

New member
למה להתבייש? להפך!

את באה למכון כושר כי את מודעת לגוף שלך, ואת רוצה לשפר אותו. מה יש להתבייש בזה? הם מגיעים מאותה סיבה בדיוק! והם נראים אולי טוב כי הם מתמידים ןבאו לשם כבר מזמן לפנייך
מה את דואגת?? את תיראי אח"כ פ3ץ! ובנוסף אל תשכחי לאכול נכון!

למעלה