עזרה

../images/Emo32.gifעזרה

אני מרגיש קצת חוצפה שאני כותב את זה פה אבל באמת בגלל שאני מאוד רוצה להגיע למופע בירושלים אני צריך את העזרה שלכם. אני בן 13 ואני גר בנתניה ואמא שלי לא אוהבת את עמיר אז היא לא תיקח אותי עד לירושלים, האם יש אפשרות להגיע להופעה ברכבת או הסעה מנתניה? ונראה לכם שיהיה עוד אוטובסים עד לנתניה בשעה שתיגמר ההופעה? אני ממש ממש ממש יודה לכם אם תעזרו לי!

odery

New member
חוצוף אתה לא

אין רכבת מנתניה לי-ם ומבטיחה לך שאתה לא רוצה להתוודע לחויית הרכבת בי-ם מאידך עדיף לך לא לסמוך על אוטובוסים.. אולי יש כאן מישהו שמגיע משם...

yarivs8

New member
אוטובוסים ...

אז ככה , יש לך קו 947 בערך כל 25/30 דק', עד ירושלים (מתחנה מרכזית נתניה), שם אתה צריך קו פנימי - לאיזור הסינמטק (אין לי מושג איזה קו..) וחזור אותו דבר עד לתחנה מרכזית ירושלים, ומשם קו אחרון לנתניה יוצא ב.. גם אין לי מושג (הייתי מברר באתר של אגד. http://www.egged.co.il/Main.asp?lngCategoryID=708 למישו יש השערה לזמן סיום ההופעה בשביל החמוד הזה ? בהצלחה....

גילי279

New member
רויטמן נשמה....../images/Emo24.gif

יואוווווווווווווווו אתה ממש ילד חמוד והלוואי והיו לי בשורות טובות אליך אבל לא - סורי
הופעה של עמיר נגמרת בערך ב-11 בלילה והאוטובוס האחרון מירושלים לנתניה יוצא ב-22.05 אז אם אין לך איפה לישון בירושלים, אז תאלץ למצוא הופעה אחרת באמת
תנסה לחשוב טוב, בטוח יש לך מקום שאתה יכול להיות בו אחרי ההופעה, דודים, חברים של אמא אבא מישהו ....... בהצלחה

למעלה