עוף.

broken winges

New member
חחח אירוניה? מזל טוב בכל מקרה :]

האמת שגם לי לא כאב לא במחזור הראשון ולא בשני. בשלישי וברביעי כבר די התקפלתי. אבל כדורים עוזרים לי. אתמול לקחתי אקמול והיום אדוויל והכאבים לא מורגשים. עד שהכדור יפסיק להשפיע. אני לא רוצה לדכא או משהו אבל ההתלונניות לה' על זה שברא אותך כבחורה עוד יגיעו חחחח. בהצלחה והכל :] אוהבת אותך 3>>> האם אי פעם תהיה הודעה שלנו שלא יהיה כתוב בה שאנחנו אוהבות אחת את השנייה?ומזה אומר עלינו?האם אנחנו לסביות? לא!אנחנו ommo ^^ מה שחום יכול לעשות לבנאדם

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifלא..בחיים לא תהייה הודעה כזאתX

XD אני אוהבת אותךDD:
אני לא לסביות, אנחנו הומוOMMO ^^^^ נממ...אני אגיד לאמא שתקנה.. בלע ביקשתי ממנה יותר מדי דבריםX: איכס למה לא אמרו לי שעם המחזור החצ'קונים באים;;? בקשה בקשה רק שזה ייגמר עד יום ראשון, אני לא יכולה ללכת למפגש ועוד עם חצאית כשיש מחזור;; אני רוצה להיות זכר, ואני רוצה להיות זכר הומוXDDDDD אניוואי>< טנקס, אוהבת

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאממ. את דווקא יכולה ../images/Emo122.gif

בעיקרון זה לא אמור לשנות לך אלא אם יכאב לך. אני הלכתי למפגש עם מחזור וזה לא כזה שינה.

Stinki Winki

New member
נכון,

אבל לקראת הסוף הוא אמור להיות די חלש. לפחות במידה שלא יפריע ללבוש חצאית. אגב אופיר, את יכולה ללכת עם חצאיות, זה לא שיזרום ממך נהר של דם על הרצפה...

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifלמה לא?

תלבשי מכנס דפוקותי מתחת לחצאית וגמרנו.

GalGul000

New member
../images/Emo6.gif

מה נראה לך שכל חודש נשארים שבוע בבית כי מקבלים? ברור שיוצאים. שימי תחבושת\טמפון, קחי אדוויל ויאללה בלאגן.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifטמפון כואב מדיS:

אוף התחתונים שאני הכי אוהבת, הכי יפות ויקרות שלי נהרסו לגמרי מהמחזור המפגר הזה>><<

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifמזל טוב? P:

אני לא יודעת מה להגיד לך, אני עצמי עוד לא קיבלתי
[ואני בת 14. ניחא P:]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאם כבר כיף לך../images/Emo2.gif!

בהתחלה נורא רציתי לקבל..ובלה כאלה>< תנצלי את הזמן הזה. אטני מדברת כמו אישה זקנה ה'

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהו, אני מנצלת את זה...../images/Emo98.gif

וזה בסדר- כל מי שקיבלה מחזור מדברת אליי כאילו היא אישה זקנה

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gifואני בת 14 ושבועים

וגם לי אין ממש להגיד על זה, לא ניסיתי עחל בשרי אבל אופירי מזל טוב
וגם רוית מזל טוב, ילדת מומולדת

למעלה