עוף..

../images/Emo32.gifעוף..../images/Emo204.gif

ואל תשאלו למה! כלאופן, אורי תעשה לי טובה- תתחבר כבר למסןןןןןןןןן! וגם עופר!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר נדבר אומשו כי אני במילא הולכת עוד מעט. אבל בכללי, אתם לא מתחברים בני אדם ואני צריכה אתכם!!!!! תודה וערב נעים

שירנאעה

Well-known member
מתסכל:S../images/Emo210.gif

עד שיש אוף חדש.. שכחתי מה רציתי להגיד אז . אבל.. אבל.. אני לפחות יציין שאני חולה. לא מרגישה טוב. מצוננת. [עוד משו?
] ו..ו.. היה לי חום. אבל הוא עבר כשלקחתי נורופן .
אז.. מגיע לי קצת פינוקים פה בפורום! חיחי ^^ . אההמ

shaharrr53

New member
הרבה חולים בזמן האחרון../images/Emo72.gif

+
אני הייתי חולה לפני כמה ימים ודרור נדבקה ממני,היא הקיאה באוטובוס...

YUZY

New member
אני בימים האחרונים../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif

מרגישה ממש זוועה.. כאבי גרון בחילות סחרחורות כאבי ראש במיוחד.. אבל אינלי חום או משו... ואני לא ברמה שאנלא יכולה לקום מהמיטה זה סתם השפעה של החורף

שירנאעה

Well-known member
אה כן../images/Emo210.gif

ואיך אפשר לשכוח את כאבי הגרון הנפלאים, שהחליטו ליפול עליי דווקא עכשיו! ועוד פעמיים! לא תגידי פעם אחת, פעמיים! חוצפנים .. נמאס לי מהאף החרא הזה ! .. סלחו לי אבל זה פשוט חרא. החורף הזה והכל .. ><" כל היום הייתי במיטה. די כמה אפשר.

שירנאעה

Well-known member
וואי><../images/Emo210.gif

מסכנה, תרגישו טוב. [או שאתם כבר כן] . ו..ו.. רק לפני שבוע, ברביעי.. התחיל לרדת לי קצת מהשפעת הקודמת שלי, שהתחילה בראשון. והסוף-הסוף של זה נמשך עד אתמול ככה, או אפילו בשלישי.. הרגשתי בשיפור, לא השתמשמתי יותר בטישו למשל וכד'. אבל.. פתאום אתמול בלילה הרגשתי בכאבי גרון קלים. לא ייחסתי לזה חשיבות רבה מידי, ובבוקר, וואו בבוקר קמתי עם כאבי גרווןן .. אבל בכל זאת בחרתי ללכת לבצפר, ומשם כבר השתחררתי ב-12 ככה. זתומרת, מה אני מנסה להגיד - עד שמצרה אחת נפתרתי, צצה עוד אחת . שבועיים כמעט רצוף אני חולה! [עם הפסקה קטנה באמצע..] אוף
כבר אמרת שאני שונאת ת'חורף. ו.. כן, סליחה על החפירה

שירנאעה

Well-known member
תראו משו!!../images/Emo210.gif

http://www.youtube.com/watch?v=VwkxnWuNTDI יאוו נכון ה-לולולו המצחיק הזה שם XD - מזכיר את עודד ?? משו עם החייזרים שהוא עשה.. וגרי כזה -"די כבר! מספיק!" חחח חייבים לראות
ד"א יש עכשיו הפיג'מות. ואני גם לא כ"כ חשה בטוב.. אז פרשתי לי. לבינתיים :] סי יא ..

ממוצע ציונים-../images/Emo204.gif

קיבלנו תעודות- ממוצע הציונים שלי הוא 93.6 אבל הבנות מגישות עירעור ככה שיש מצב שזה יעלה. לא שככה זה לא טוב:) אורי, קיבלתי 98 באנגלית!!! 98!!! XD מסכנצ'יק
כלאופן תעודה סבבה. רק חבל שצריך לעמוד מול המנהלת ולשמוע כל הכבוד שאני ועוד כמה בנות מצטיינות וכאלה. כ"כ מביךS:

למעלה