עוף לשבת

../images/Emo91.gif אירוח בפורום

הפסיכולוג ארז ניסימוב ברוש מתארח בפורום "הורים לילדים גאים" בשבת, שעה 21:00. ארז ניסימוב ברוש, פסיכולוג המתמחה בתחום של זהות והעדפה מינית. הוא נותן יעוץ וטיפול בהקשר של זהות מינית והעדפה מינית להומוסקסואלים, לסביות וביסקסואלים. כמו כן נותן ארז יעוץ וטיפול זוגי ומשפחתי בהקשר זה ובכלל זה להורים. עיקר עבודתו עם מתבגרים ומבוגרים. אתם מוזמנים לרשום שאלותיכם

אני רוצה להדגיש

אני מכיר את יובל מנהל הפורום (אנחנו מכירים בכלל מבמה חדשה) ודיברתי איתו עכשיו על האירוח ויש כמה דברים שרציתי להדגיש לכל האנשים פה שהם מהקהילה אבל בארון ושמעוניינים להתשתתף באירוח תמיד אפשר לרשום בניק של אורח (ולא בניק שלכם) ואם אתם מעוניינים בפרטים מעבר לזה אני מזמין אותכם לפנות ליובל במסרים אישים או אימייל לתשומת ליבכם

נצל"ש ../images/Emo51.gif לגל שהתקשר להשמיע

לי את כמה כוכב אוי זה היה מקסים ותודה לנדב שתקשר להשמיע לי משהו רק שתומר הטיפש לחץ על הכפתור הלא נכון בטלפון ולא שמעתי
ותודה לענת (מהפורום השני) שהתקשרה להשמיע לי איש יקר נורא הצטערתי שלא הייתי במצלמה ושאלה לגל האם המצלמה שלך קלטה את התמונה שאנחנו מאוד רוצים לראות?

Ez sLeeP

New member
זה היה חולצת פסים.

היית מתקשר, או שולח הודעה, והייתי מתקשר שוב! אתה כזה נעלול. חמוד, אבל נעלול.

../images/Emo32.gif ועוד בנושא הסילבסטר

אולי זה יראה לכן מוזר.... או אולי הטפתי משהו, אבל יש שם מהאמת....קיבלתי את זה באייסיקיו.... בקיצור כנסו אבל קחו בעירבון מוגבל...

שמעתי על זה!

ואני אף פעם לא נסעתי למסיבות סלבסטר. החלטתי שאני אסע כי זה סתם תהיה עוד מסיבה בשבילי... זה הכל.

lollapalooza

New member
תומר יא זבל

אני לא מגלה. מעט מדי כדי להשוויץ. ושוב- תומר יא זבללללללללללל

lollapalooza

New member
עקפתי אותך../images/Emo70.gif

אני לא אהבלה לגמרי
יוהו
(לא שחלילה אתה אהבל פשוט אני מרוצה ששלי לא הכי נמוך...)

למעלה