MeWithoutU
New member
../images/Emo32.gif עוד פעם!....
אני שונאת את החיים שלי! שונאת את מי שאני! שונאת איך שאני ניראת! שונאת שאני עצלנית! שונאת שאני עצבנית! שונאת שאני מפונקת! שונאת שאני מפגרת! שונאת שונאת שונאת!
שונאת הכול בי! אין בי שום דבר טוב! כל היום יושבת בבית ולא עושה כלום! בעיקר עכשיו שחבר שלי בבסיס בדרום לשבוע! אמרתי לעצמי אני הולכת היום ללשכת תעסוקה...חייבת כבר להתחיל לעבוד! אבל שאני אלך??? אני?הילדת פינוקי שתמיד קיבלה כל מה שהיא רוצה בחיים! רק לבקש...ויש!)))= שאני אלך?עם הביטחון העצמי הנמוך שלי? אני?על הפיוזים הקצרים שלי יעבוד? אוף!!!!!!שונאת איך שאני ולא יכולה להישתנות! בכלל לא האמנתי שאני אחיה עד גיל 18... ועכשיו אני תקועה!בלי מעשה! רע לי!רע לי כל כך!!! רוצה לבכות... כבר אין דמעות מרוב שבכיתי בחודשיים האלה כל כך הרבה... רוצה שלמישהו יהיה אכפת! רוצה שמישהו יקשיב לי באמת ולא יעשה לי רק "אהא" נמאס לי מהכול!!! מהצד החיים שלי נראים כל כך טובים... חברים שלי לא מבינים למה אני כזאת דיכאונית! אני רוצה ליראות אותם יום אחד במקומי...נראה אם ישרדו! בא לי לחתוך!!!!!!!!!!! כל כך הרבה זמן לא חתכתי...)))= בא לי להקיא!!! שמישהו יהרוג אותי... רוצה להיות שם למעלה... עם שני המלאכים שלי שהשאירו אותי כאן לבד!!!
מיואשת כבר מהחיים הדפוקים האלה! אלוהים לא רוצה לקחת אותי... עשיתי דברים שאנשים אחרים היו מתים מזה... ולמרות זאת אני עדין כאן! אלוהים אוהבים ליראות אותי סובלת! שיקח אותי כבר!!! רע כל כך!
אני שונאת את החיים שלי! שונאת את מי שאני! שונאת איך שאני ניראת! שונאת שאני עצלנית! שונאת שאני עצבנית! שונאת שאני מפונקת! שונאת שאני מפגרת! שונאת שונאת שונאת!