עוד מעט...^__^

XxMidnightxX

New member
../images/Emo32.gif עוד מעט...^__^

אזז...ככה.. ביון שישי יש לי מומולדת 18 וזה גם 8 חודשים שלי ושל החיילוש..:) הוא גם קונה לי מתנה וגם מפנק אותי וגם לוקח אותי לסרט ומסעדה... העיניין הוא... שחוץ מזה שזה היומולדת זה גם השמונה חודשים שלנו אז רציתי לעשות לו משהוא קטן...החלטתי שאני מביאה לו בוקסר עם כיתוב כלשהו... השאלה שלי היא... איפה אני יכולה להדפיס על הבוקסר אבל במחיר שפוי..?... ו....אני הולכת בשבת לגן חיות!!!....יאי...חחח

dandi99

New member
נולדת באותו יום עם החבר שלי!

גם לו יש יומולדת בשישי , ובחמישי זה ה11 חודש שלנו^^. לגבי בוקסר-יש בוקסר מסוים שאת רוצה? יש תמיד בקניונים דוכן שמדפיסים אולי יש שם גם של בוקסר. אה וכמובן מזל טוב כפול! אני לא עושה שום דבר ל11 חודש XD אני דין עובדת על המתנה שלו ליומולדת!(נשאר לי רק לעטוף את המתנות אה ולהדביק על סרגל תמונות שלנו^^).

GrowingMadness

New member
אממ סליחה על מה שאני הולכת להגיד,

אבל.. יש כבר שני
ים בעמוד, ונראה לי שיכלת לשרשר את זה לאחד מהם.. חבל שיהיו 3
ים.... בכל מקרה- לא בעיה שלי
להבא נראה לי שכדאי שתשימי לב למען הסדר הטוב בפורום והעובדה ששחר לא נמצאת פה כדי "לאחד" את ה
ים ^^ מזל טוב לך ולחבר שלךD: שתזכו לעוד מלאן חודשים ביחד ו...טוב את הברכה ליום הולדת אני כבר אכתוב לך ביום הולדת עצמה
אני גם הכנתי לחבר שלי בוקסר עם כיתובבב! מה את כותבת לו עליו? ובקשר לאיפה את יכולה להדפיס אז יש מלא מקומות שאפשר, לכי לקניון הקרוב אלייך בטוח תמצאי שם איזה דוכן שמדפיס על דברים
זה בד"כ עולה אותו דבר בכל מקום [בסביבות ה70-60 שקל.. אם זה יותר עובדים עלייך!]

XxMidnightxX

New member
^^" לא שמתי לב שהיו עוד ../images/Emo32.gif

עוד לא ממש חשבתי על מה לכתוב לו על הבוקסר..נראה לי משהו בסגנון של עמוד דום קדימה או מהוא..למרות שבא לי משהו קצת יותר מקורי..חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifזה בסדר שהיא פתחה אוף.

כי אחרי 3 יממות זה לא קופץ ועברו כבר 5 ימים מאז האוף הקודם :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהאא אופס ><"

היה עוד אוף מעל ההודעה הזו חחחחחח

זה בסדר גמור

האוף הזה בסדר.הוא גם לא אוף כי התוכן שלו מתקשר לנושא הפורום.רק שההכרזה בנושא שזה אוף סתם יכולה לגרום להודעות לא קשורות לעלות בה ולהסיט את הנושא.בכל אופן מבחינת חוקים אין בעיה עם האוף הזה.כביכול כל יום אפשר לפתוח אחד כזה.

בדיוק חזרתי מהדואר ../images/Emo3.gif...

שלחתי לחייל את החבילה ליומולדת, ובאותה הזדמנות הוצאתי את המתנה מתפוז!
הטופס להוצאת הדואר הגיע מלפני שבוע בערך אבל רק עכשיו היה לי זמן להוציא, בקיצור, זה ממש חמוד D: הגיע הזמן שאחרי יותר מ-8 שנים שבהן אני גולשת בתפוז :)|) שאני אקבל משהו
אני בעד עוד תחרויות עם פרסים שווים *גרידי*

i know.. מביך לגמרי

אבל להגנתי היו לי את תקופות השפל שלי. התחלתיי בדוליז (אני אפילו זוכרת את הניק ניים הראשון שלי), בנות, ניהלתי קומונה מצליחה (הייתה הכי פעילה) על סימס XD (זו הייתה תקופת יובש בחיי מבחינת חברים, אז היה לי הרבה יותר מדי זמן פנוי) ואז הפסקתי ועכשיו רק פה אני כותבת ואני קוראת באופנה וסקס לנוער סוף חפירה.

GrowingMadness

New member
לא מביך בכלל :)

סתם לא שמעתי בחיים על מישהו שגולש כלכך הרבה זמן בתפוז, לדעתי זה מגניב D: ויפה לך על הקומונות וכל זה. גם לי הייתה תקופה שאהבתי דוליז וסימס בצורה מטורפתתת! [סימס אני עדיין דיי אוהבת.. אבל אין לי את 2 ו3, לחבר שלי יש בבית ואני לא מצליחה לשחק בזה בכלל
]

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifניראה לי אני מסוף 2004.

אבל זה עדיין לא 8 שנים חח הכינוי שלי של עכשיו הוא מנוב' 06.

למעלה