עוד יבוא שלום עלינו... אמן

חייםלוי

Member
מנהל
אני בהחלט יכול להזדהות עם הצפוניים

אני עוד זוכר את מה שעבר עלינו מהמרכז בזמן מלחמת המפרץ.

Sapientia

New member
../images/Emo45.gifקלעת בול, זה כ"כ דומה../images/Emo10.gif

מעלה טראומות מהעבר. מחזיקים מעמד- לא משעמם במדינה הזאת...

little light

New member
../images/Emo24.gif תודה לכל התומכים!!

באמת תודה לכולכם, זה מאוד נעים לשמוע
אחד מהמקלטים ש"ביליתי" בהם בשלושת הימים האחרונים משמש כמועדונית בימי חול ושמחתי למצוא בו ספרייה קטנה ונחמדה של ספרי ילדים, מילונים ואנציקלופדיות מאוירות. כולם ממוינים למשעי. העלה חיוך על פני. חיים, לגבי ההשוואה למלחמת המפרץ, בדיוק היום אמרתי למישהו שמערכת האזעקה נשמעת לי שונה מזו שהיתה אז, הצליל פחות נמוך
הפכנו כאן למומחי אקוסטיקה
חנה'לה - תמשיכי לשמור על עצמך ומשפחתך!

חייםלוי

Member
מנהל
לשמחתי באיזור שלי אין אזעקות אז אני

לא יגול להשוות
ההשוואה הזאת הזכירה לי את השידור אתמול בטלוויזיה כשמנחם הורוביץ משדר ושומעים פיצוץ. כולו נרעד ומהאולפן אומר לו אמנון אברמוביץ שיירגע כי זו יציאה ושלנו לא נפילה. אנשים כאן נעשו מומחים בתחומים שאפשר היה לוותר עליהם. עדיף ליהנות מספריה מסודרת ועדיף שהיא לא תהיה במקלט.

Sapientia

New member
שמעתי יותר אזעקות ב-4 ימים מאשר

בכל מלחמת המפרץ...
זה הזכיר לי בהתחלה, אבל זה חמור יותר ומפחיד בהרבה. האזעקה דווקא נשמעת אצלנו אותו דבר (כשטורחים להפעיל אותה לפני הנפילות
) אז גם הלכנו לעבודה ותיפקדנו יחסית, עכשיו- נעולים בבית. מפחיד, מתיש, רוצה לברוח.

sashkashurik

New member
אתם הולכים לעבודה?

איך החיים מתנהלים בחיפה? ספרו קצת. אני כאן בארה"ב מביטה מרחוק ולא יכולה שלא להרגיש אשמה שאני כאן ולא איתכם, למרות שלו הייתי, מה הייתי עושה.
המשפחה שלי בנתניה, בינתיים שקט שם (יחסית, היום תפסו מחבל מתאבד בשרון), והלב רק בישראל. לא יכולה להתרכז בעבודה בכלל, כל הזמן רק חדשות, פורומים, עידכונים. יהיה טוב...

Sapientia

New member
אני לא עובדת. הרוב לא עובדים.

מה שלא נחשב חירום (משטרה, עיריה, קופ"ח, בתי מרקחת, חברות בטחוניות)- כל זה סגור. ואני בטכניון עכשיוף אז סגור. ודווקא כשקיבלתי שעות תוספת

למעלה