עוגות מעוצבות

מצב
הנושא נעול.

efrat 34

New member
../images/Emo32.gifעוגות מעוצבות

עוגות מעוצבות
מתארגנת אצלי סדנת עוגות מעוצבות מעניין מישהי? אזור השרון בשעות הבוקר

anguly

New member
במקרה אולי יום שישי?

עוגות מעוצבות
במקרה אולי יום שישי?
היום הולדת של נועה מתקרב בצעדי ענק ושנה שעברה החלטתי שאני אעשה סדנא כזו לפני היוםהולדת הבא....

כצי

New member
מאוד רוצה אבל...

עוגות מעוצבות
מאוד רוצה אבל...
לא יכולה בשעות הבוקר. רק ערב או מקסימום אחה"צ יכול מבחינתי לבוא בחשבון. מי מעביר?

LeeLoo1

New member
יכולה רק בשישי בבוקר המוקדמים....

מאוד רוצה אבל...
לא יכולה בשעות הבוקר. רק ערב או מקסימום אחה"צ יכול מבחינתי לבוא בחשבון. מי מעביר?
או בערב... ואשמח מאוד!!!!!!

efrat 34

New member
מצטערת לא שישי ורק בבוקר

או בערב... ואשמח מאוד!!!!!!
מצטערת לא שישי ורק בבוקר
8.11 יום שני תשע וחצי עוגות מפוסלות 30.11 יום שלישי תשע וחצי עוגות מצוירות סדנא של טלטלים היות וזה אצלי בבית אז זה רק בבוקר כשהבעל והנסיכים לא בבית

כצי

New member
יאללה - לכי על זה

מרימה את הכפפה!!!!!
מה לעשות עכשיו?
יאללה - לכי על זה
מתי שתגידי. או בערבים או בימי שישי בבוקר. אני מקשרת לך את האתר של תלתלים, ואת הפורום של טל צפריר עם המועדים וכו'. אני אישית יותר מתעניינת בעוגות מפוסלות ופחות במצויירות אבל...

כצי

New member
ברח לי

יאללה - לכי על זה
מתי שתגידי. או בערבים או בימי שישי בבוקר. אני מקשרת לך את האתר של תלתלים, ואת הפורום של טל צפריר עם המועדים וכו'. אני אישית יותר מתעניינת בעוגות מפוסלות ופחות במצויירות אבל...
ברח לי

LeeLoo1

New member
צריכים לחשוב איפה לערוך את הסדנא...

יאללה - לכי על זה
אפשר אצלי בבית אבל זה נראה לי ממש בלאגן... אני אנסה לארגן אולי באחד הסטודיו שלהם בשישי מוקדם בבוקר....

כצי

New member
הסטודיו שלהם בנשר (חיפה)

אפשר אצלי בבית אבל זה נראה לי ממש בלאגן... אני אנסה לארגן אולי באחד הסטודיו שלהם בשישי מוקדם בבוקר....
הסטודיו שלהם בנשר (חיפה)

מצב
הנושא נעול.
למעלה