עדכונים שונים..

היי לכולם הודעה 1 שלי בפורום....

ממצב אנשים???קוראים לי עינבר ואני מעריצה שרופה של שרית חדד... צי שאוהב אותה ממש כמוני שיגיד אני...

say21

New member
כנסו !

יש כתבה בוואלה קחו חחחחח אני לא יודע איך תגיבו אבל זה לא רע .... באמת זה די נשמע דפוק למרות שהכותב אמר שזה אמיתי לחלוטין. וזה לא רע בכללללללל !!!! חח קחו הוא אמר על שרית שהוא הכיר אותה בעבר שהיא הייתה צעירה חח סתם כתבה סתמית......

אנחנו כאן כי גם אנחנו אוהבים אותה

אנחנו לא כאן סתם אנחנו כאן כי כולם אוהבים אותה כפרה עליה

say21

New member
ח וואלה

לדעתי הוא סתם משקר לא יודע למה.. אולי זה נכון אני לא יודע אני לא מכיר אותו..

../images/Emo8.gifזה נכון

אני לא יודעת בקשר לסיפור עצמו!? אבל בקשר לפוגים, זה נכון אני בת 26 ,בגיל שרית וכן הפוגים היו בתקופה ...הם רק יצאו אז, מקרטון כזה דק ועלוב (אבל היינו קצת "גדולים" בשביל זה) ,זה נכון ...היום זה קצת יותר משוכלל לא ....בכל אופן סיפור נחמד. שרית את מקסימה תמשיכי כך .

תודה רבה../images/Emo70.gifשרית מת עליך../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

סבבה טוב לישומע כתבה 'נחמדה'. שרית חולה עליךךךךךךך חיים שלי לנצח

Music4Life

New member
על ההתחלה הכתבה נראתה לי מפגרת

אז לא ממש המשכתי לקרא...לא מאמינה שזה נכון אבל שיהיה לא יודעת תודה בכל מקרה

tamam44

New member
תגובה על הכתבה + תמונה

קראתי רק חלק מהכתבה. לא הבנתי ממנה הרבה כל כך. הבנתי ששרית, שלום, ועוד מישהו (המספר) היו יחד באותה כיתה ואת כל סיפור ה"פוגים". לא הבנתי מי זה המספר, ומה שלושת הדמויות קשורות ליניב חלפון ומי זה בכלל יניב חלפון ? ולא הבנתי מה רצו לומר בכתבה ... ולא הבנתי מי זה שלום בכלל !!!! אם מישהו יכול לכתוב לי בבקשה תשובות לכל הדברים האלה אני אשמח כי ניסיתי להבין וממש לא הצלחתי !!!!!!!! מצרף לכם תמונה ואני מבקש שתגידו אם אתם מכירים את התמונה הזו או שלא ראיתם אותה כי מצאתי אותה באיזה אתר של כוריאוגרף (לא קלוד) ורציתי לדעת אם גם אתם ראיתם אותה .... מחכה לתגובות

למעלה