עדי

מישהי 111

New member
../images/Emo32.gif עדי ../images/Emo70.gif

אנא ממך שלחי לי את ההופעה שלהם בלייב! אנה וארוס! פליייייזזזזזזזזזזזז........... תעשי ג'סטה.

adii1201

New member
אני אנסה לשים פה עוד פעם ת'קישור

תקשיבי את נכנסת לאתר, יורדת קצת למטה... חפשי את ההודעה הזו: San Remo | 87 comments posted by Brian on 03-05-2006 00:28 San Remo... where to begin... let me put it in a Simon Cowell way: 'It was a completely and utterly horrible performance.' I know, I'm never satisfied. Lipsynching = wrong, but so is fucking up a performance (scuse my language). Wanna take a look? Click here. I wrote a whole theory about lipsynching before I posted this message due to a certain incident at 1:52 (in the video), but I'm not sure if I should post it. Some people might hate me for saying what I think (it got really nasty at one point). Does anyone care to hear my thoughts? If so, I will post it later on. Props to Ana for singing live though, think my ranting had anything to do with it?? יש שם את הקליק היר, תלחצי על זה וזה יוריד לך אם זה עדיין לא עובד אני אשלח לך...

מישהי 111

New member
דעתי בעניין?

קצת ניסחפו עם הביקורות הרעות שנתנו להם... וגם את- עדידו'ש. לשיר בכאלה טונים ולהיות עקביים כמעט עד הסוף, זה מדהים לדעתי. הפשלות היחידות שלדעתי קצת הרסו את השיר היו בכך שהיא יותר מדיי משכה את המילים שלה בשיר וראו שהיא מאד התאמצה והוא הרס בקטע של שניהם ביחד שיצא לו קול ממש מוזר. חוץ מזה הם שרו נדיר וזה מכובד מאד להופעה חיה ועוד לשיר כזה (והוא שיר מאד קשה לשירה!) הם עשו את זה מדהים, אף על פי ההתרגשות וזה רק הוסיף לדעתי! היא הצילה אותו יפה בקטע של שניהם. הוא יצא דביל.. זוג מעולה עם קול מדהים! כל הכבוד!

מישהי 111

New member
מנצל"שת! גיליתי שלאנסטסיה אין כאלה

שיניים לבנות כו שחשבנו שיש לה... וטוב שכך! זה הופך אותה לאנושית וטבעית! שמחה לגלות!

adii1201

New member
אני גם חושבת שהם נסחפו ../images/Emo12.gif

אני לא אמרתי שהייתה הופעה גרועה ממש לא... הבעיה שלי הייתה שהמיקרופונים שלהם היו גרועים ברמות על כי לא שמעו אותם ממש טוב ושהיה איזה קטע שאנה שם שינתה את הקול וזה סתם היה מוזר... ובקטע של שניהם הוא נשמע שם זוועה כאילו תקוע לו משו בתחת הוא גם ממש זייף... אבל חוצמזה ההופעה הייתה מעולה וממש מעולה!

מישהי 111

New member
חוץ מזה, היא נראית שם פשוט מדהים!

אולי השמלה לא ממש החמיאה לגוף שלה, אבל לא יודעת אם שמתם לב עד כמה הפנים שלה היו יפות שם. בטוח היה עוד משהו שרציתי להגיד בנוגע לקטע. לדעתי ביצוע שיכל להיות מושלם, אם טיפה פחות מאמצים לכסות כל פעם.

מישהי 111

New member
זהו נזכרתי מה עוד רציתי להגיד

נכון זה ממש חמוד שאיך שהיא תמיד עולה בטונים אז היא מרימה את היד עם האצבע כאילו להמחיש את זה. היא אהבלה קטנה... וחבל שהם רעדו בקול.. אבל זה חמוד גם כן.. התרגשו.

adii1201

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן גמני שמתי לב

לזה!!!!!!!!!! כל פעם שהיא עולה בטונים היא מרימה תיד וכשהיא יורדת שהיא מורידה אותה בחזרה וזה כ"כ חמוד!!!!!!!!!!! אני לא אהבתי ת'תסרוקת שלה שם היא נראית כמו סבתא

זה לא להמחשה..

זה פשוט קשה אז היא מוציאה תאנרגיה על היד.. כמו נינט ומאריה קארי.. וזה לא במקרה ששתיהן עם קול ממש גבוה, כן? ושתיהן עושות את התנועות האלה עם היד.. (אומגד זה נשמע מוזר..) ככה גם אנסטסיה.. ועוד לא הורדתי ת'הופעה! אבל ראיתי כבר מלא הופעות שלהם מה שמעניים אותי זה שהם בלייב פה.. הא ו.. הקשת הזאת ששמו לה בראש או מה שזה לא יהיה לא מחמיא..

למעלה