עברתי טסט!!!!!!!!!

בל בל

New member
../images/Emo32.gif עברתי טסט!!!!!!!!!

ברוך השם, הגיע היום ועברתי טסט, אומנם שלישי במספר אך זה הכל עיניין של חוסר מזל בטסטרים. אז תסעו בזהירות , שימו דגש יותר על השבוע ובסופי שבוע כי אז אני נוהגת ולכל רוכבי הדוג' אין מה לדאוג ממני כי אני נותנת לכם הרבה כבוד. איזה כיף!!! אני כל כך מאושרת...

MAX D

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo65.gif מזל טוב....

I THINK סתאאאאאם

בל בל

New member
איזה רשע!!!!../images/Emo46.gif

אני נוהגת טוב, וחוץ מזה רשמתתי בכוונה אזהרה בשביל שלא תקטול אותי, אבל היית חייב הא? טוב, בכל אופן, תודה.

MAX D

New member
חחחחחחח.... ../images/Emo6.gif

את יודעת שאני חייב... חוץ מזה "מותר לי- אני נכה"

בל בל

New member
נצלת את התירוץ הזה יותר מדי, זה כבר

לא עובד יותר. אבל עדיין מותר לך, כי אתה:א.דביר ב.אלוהים ג.מניאק (אתה אמרת, לא אני- להזכירך תעודת המניאק שלך...)

zaradoz

New member
הידעתם...

כי מתוך 70,000 בני נוער שעברו טסט בשנה שעברה 70% היו מעורבים בתאונות דרכים?

zaradoz

New member
תראי

אני מאחל לך נסיעה נוחה ובטוחה, חיים ארוכים וטובים וכל טוב באשר תפני. לי למשל יש רשיון כבר קרוב ל5 שנים בלי אף תאונה (חוץ מרכב חונה אחד שקצת הפריע לי). אבל צ'מעי... סטטיסטיקה זו סטטיסטיקה...

בל בל

New member
תודה רבה, ואני מקווה מאוד שאני לא

אהיה חלק מהסטטיסטיקה. אני משערת שחלק גדול יותר מהסטטיסקה הוא בנים ולא בנות, כי מה לעשות, עם כמה שאומרים שנשים לא יודעות לנהוג, נשים נוהגות לעשות פחות פלברות מגברים,ובטח שלא להשתתף בתחרויות מטומטמות שלצערי בזמן האחרון ראיתי הרבה כאלה אצלי בשכונה. ושיהיה לך רק טוב, בלי תאונות (טפו טפו טפו) שנה טובה

zaradoz

New member
למען האמת

אני לא זוכר את המספרים המדוייקים, זה פורסם בעיתונים לפני כמה שבועות (גם בynet אם אני לא טועה), החלוקה בין בנים לבנות היתה לרעת הבנים באמת, אבל מצד שני הסטטיסטיקה גם קבעה שרוב הרשיונות החדשים נתנו לבנים (משהו כמו 60-40).

tygger

New member
ועכשיו, השיעור הלא נלמד...

אבל שצריך היה להיות בשיעור נהיגה. ------------------------------------- הסיטואציה הבאה מתרחשת, - את נוסעת ורואה אופנוע נוסע מאחורייך. מה את עושה? התשובה: מפנה את הדרך טיפה לימין כדי שאם הוא אדיוט אז שלא ינסה לעקוף מימין (יש לדברים נטיה לצוץ שם, כמו מכוניות, ילדים, מיותרים, שיט אה סליחה מבוגרים...) ש: את נוסעת ורואה אופנוע מתקרב לצומת אליה את מתקרבת, מה עושים? ת: יוצרים קודם קשר עין מנסים לראות אם הוא עומד לעצור או להמשיך. אם יש ספק אז עוצרים לשניה ונותנים לו לעבור. ש: את נוסעת ושומעת בומים ופיצוצים מסביבך, מה עושים? ת: כלום, זה אני ולא משנה מה תעשי אני עוקף עוד רגע בין אם זה אפילו מעלייך... ואם זה בצומת אגב, אז לא להתפלא אם רואים את האופנוע גם בנתיב שלך לכמה שניות (יותר קצר, חוסך דלק, זיהום אויר, צמיגים, וכו')

zaradoz

New member
אז ככה

רק תזכרי שכשאת דורסת את טיגר לעשות את זה ככה שרק יראה כואב - שהילד יוכל להוציא משהו מהביטוח

בלגאנים

New member
מזל טוב!!!

כל הכבוד!!! אין הרגשה יותר טובה מלהיפטר מהעול הזה של שיעורי נהיגה ואני בניגוד לשאר לא אתחיל להפחיד אותך עם נתוני תאונות רק תנהגי בזהירות ותעשי חיים
בלגאנית

למעלה