סתם שטויות

gidi2005

New member
תגיד מנהל פה אפשר לדבר חופשי ?או

רק מה שהדיקטטור רוצה כמו שינוי קדימה ?

הס(ש)קרים של קדימה

בביקור קצר שערכתי באתר מפלגת קדימה על-מנת להכיר יותר טוב את האויב גיליתי משהו מעניין. האתר מביא סקרים שונים שלא ממש תאמו את הסקרים שראיתי בסופ"ש. מסתבר שבקדימה שומרים את הזכות ללכת אחורה ולשמר סקרים ישנים ולא עדכניים בהם מצבה של תנועת קדימה טוב יותר ממה שהוא כיום, ושל הליכוד רע יותר. כך למשל סקר גלובס-סמית המובא שם מתאריך 17.01 נותן לליכוד: 15 מנדטים, לעבודה: 18 ולקדימה: 42. בעוד שאלה תוצאותיו של סקר גלובס העדכני מתאריך 03.02 : קדימה נשארת על 39-40 מנדטים; הליכוד: עולה ל-17-18; מפלגת העבודה: 16-17. http://www.globes.co.il/serve/ סקר מעריב שמובא שם מתאריך 26.01 נותן לליכוד: 13 מנדטים בלבד. בעוד שהסקר העדכני מיום שישי האחרון (03.02) נותן לליכוד: 16 מנדטים. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/043/150.html סקר מינה צמח כבר הוריד את קדימה ל- 42 מנדטים והעלה את הליכוד ל-15. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3827,00.html אך זה אינו מפריע להם להביא סקר ישן (27.01) שבו לליכוד יש 13 מנדטים ולקדימה 44. סקר הארץ דיאלוג המובא שם (26.01) נותן לקדימה: 44 מנדטים, בעוד שהסקר העדכני נותן לה: 39 בלבד. http://elections.walla.co.il/?w=/2648/820992 אני יכול רק לקוות שגם בהיוודע תוצאות הבחירות והליכוד יגבר על קדימה בע"ה הם עדיין ימשיכו לנופף בסקרים הללו.

mishauli

New member
"הארץ" פרסם היום את מכתבי נגד ח"כ

נודלמן, אך השמיט קטעים חשובים. כתוצאה נוצר הרושם שמכתבי נועד לפאר את מעשיי. לכן החלטתי להציג באתרים של כל המפלגות הציוניות את המכתב המקורי. אין לי אשליות לגבי ההשפעה המעשית של מכתבי, אבל נמאס לי לראות ברשימות ציוניות את אלה שנושאם את שם הציונות לשווא. הנה מכתבי המקורי (המושמט - בהדגשה): = = = = = = = = אל: "הארץ", מכתבים למערכת גם הוא בציונים? (תגובה ל"נודלמן שוקל פרישה מקדימה", מאת לילי גלילי, לילך ויסמן ומזל מועלם, 29.01.06). ח"כ נודלמן מחה בפני אהוד אולמרט על שהורד ממקום 20 ל-27 ברשימת "קדימה" לכנסת. גם אני מוחה בפני אולמרט – על עצם הכללתו של נודלמן ברשימה. אראה בהמשך, כי מעשיו ומחדליו של נודלמן בברה"מ פוסלים אותו מלייצג מפלגה ציונית כלשהי בישראל. לפני כשנה התראיין נודלמן ב"הארץ" על מריבתו עם "האיחוד הלאומי", מפלגתו דאז. הוא התגאה: "לא פחדתי מהק-ג-ב בברית המועצות, למה אני צריך לפחוד כאן במדינה של היהודים?". למרות מעורבותי בפעילות ציונית הן בברה"מ והן בישראל (עליתי ב-1972), לא שמעתי על נודלמן. שאלתיו על פעילותו הציונית ועל מאבקו בק-ג-ב, והוא השיב: "ב-1972 הייתי איש צעיר למדי, ואין זה מפתיע שאין לך מידע על פעילותי באותה תקופה". מאבקו נגד ק-ג-ב היה, לדבריו, על מכסת העסקת היהודים במכון למחקר כלכלי שהוא עמד בראשו. ישאל הקורא: מי שמך לשפוט את עברו הסובייטי של ח"כ נודלמן? הנה תשובתי: בגיל 23 חשתי בוגר מספיק כדי להסתכן במאסר על פעילותי הציונית בברה"מ, בייחוד כשסירבתי להתגייס לצבאה. ומה עשה שם נודלמן אז? בגיל 34 היה הוא "צעיר מדי" לפעילות ציונית (אף שבגילו כבר לא חשש מסכנת הגיוס). אך מלבד הכישלון במבחן "ציונות מעשית", עצם ההישארות של יהודי בברה"מ היוותה בעיניי חטא חמור. רק עלייתי ארצה שיחררה אותי מהבושה הצורבת על ששירתתי, אף שלא מרצוני, את ברה"מ - המדינה הארורה שניסתה להשמיד את ישראל. נודלמן, לעומתי, בחר להצטיין כקומוניסט ולחזק את האויב הגדול של ישראל. גם אחרי 1986, כשנפתחו שעריה, נשאר נודלמן לשרת את ברה"מ עד אשר התפרקה סופית, ורק אז עלה ארצה ב-1991. יוצא שבמשך אותן 19 שנה, שבהם שירתתי את ישראל, שירת נודלמן את אויביה. איני פוליטיקאי, ולכן פטור אני מלהתחנף ל"העלייה הגדולה" ואף מעיז השמיע באוזניה את האמת הכואבת הנ"ל. עם זאת אבהיר כי טענותיי מופנות רק לבני חמישים ויותר - אלה שבשנות ה-70 לא ניצלו את הסיכוי לעלות ארצה (הכרוך בסיכון אישי רב, כפי שיעידו מסורבי העלייה). אני מברך את העולים כולם, עוזר להם להיקלט אצלנו ומכבד את זכויותיהם כאזרחים. אבל אין לנודלמן ולדומיו שום זכות מוסרית להתמודד בבחירות לכנסת בתחפושת של ציונים. מישה שאולי, כפר סבא = = = = = = = =

a e q u i t a s

New member
ולא בנימין נתניהו שפנה לימין הקיצונ

ולא בנימין נתניהו שפנה לימין הקיצוני, גיחוך בגרון... האנרכסטים האלה מעמונה.

שום אחדות ../images/Emo150.gif

רוצים להתוות קו ברור אנחנו לא אנטי יהדות אנחנו לא חילוניים ולא דתיים

סליחה למה אנחנו כן אנטי יהודים?!

למה אני אנטי שמי?!! אני דורש הסבר!! מזה האימרה הזאת "אנחנו לא חילנוים ולא דתיים" אז מה אתם חייזרים!? נו באמת! זה פשוט מעורר רחמים!

למעלה