סתם שבת...

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif סתם שבת...

של שירים נעימים וטובים , של נופים יפים, של אוכל טוב... בכתבה של יעל פז- מלמד כאן

AYELET1

New member
הקשר בן מתח וחרדה לבין זלילה...

כתבה , שכלל לא עודדה אותי... במצבי לחץ , מתח וחרדה הגוף משחרר, כידוע, כמות אדרנלין מוגברת. האדרלין גורם לשחרור הורמון הקורטיזול המגביר את התיאבון... מה שנשמע לי קצת לא לעניין זה, שלאחר ההסבר המלומד, אותו פרטתי לכם למעלה, מייעצ הכותבת החביבה, בעדינות ובשמחה: " במקום לחפש מפלט במזון, בחרי בפעילות נעימה כלשהי שלא כרוכה בתוספת קלוריות, כמו מסאג´, ביקור אצל חברה, קריאה, צפייה בסרט או משחק עם הילד." הנקודה היא רק, שכלל לא צויין שפעילות נעימה כלשהי (חוץ מאכילה
), מורידה כמויות קורטיזול
.

AYELET1

New member
סופשבוע רגוע וכיפי ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

גלי®

New member
שניה , אני צריכה להוציא את היד מתוך

קופסת העוגיות , בשביל להקליד לך תשובה ...
ומה עם אלו שהמצב הפוך אצלם ? כשאני בלחץ , אני לא אוכלת !!!בכלל בכלל , כלום ! נוצרים מצבים , שכשיש לי תקופה של לחץ נפשי מתמשך (בחינות , גרושין וכו..), אני מרזה בצורה דרסטית ... (ירדתי ככה פעם 15 קילו בחודש וחצי..) בזה , משום מה , הרפואה לא רואה שום בעיה ...

גלי®

New member
למה ? אנחנו אחלה אנשים ! לפחות

את יודעת שאני לא אהיה זו שתגמור לך את כל השוקולד ...

bimbo.

New member
גלי, אפשר להזמין אותך../images/Emo96.gif../images/Emo21.gif

לקפה עם עוגת קצפת? איזו את אוהבת? את איילת נשאיר בחוץ לעשות דיאטה.. חוץ מזה, אני כן הייתי גומרת לה את השוקולד!

AYELET1

New member
גם גלי...

אם היא טורפת עוגיות עכשיו, היא בכלל לא לחוצה, ואני בטוחה שהיא רודפת אחרי השוקולד שלי... גלי- מי הזיז את השוקולד שלי

גלי®

New member
שמחה ! רק שאני מעדיפה את הקצפת

בתוך הקפה , ולא בתוך העוגה ... ואם אתן שומעות איך אני שותה את הנס קפה שלי (משהו כמו עשרה דליים ביום ), אתן בכלל רוצחות אותי... (שלוש כפיות סוכר , שליש ממנו שמנת מתוקה עמידה , לא חלב , חו"ח !!!)

bimbo.

New member
גלי, מה יש לך עם החתול, ועם../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

איזה מהם? אני מתנדבת להזיז אותו בחזרה.

גלי®

New member
נכון לעכשיו , לא ... מה שכן הגיע

וסונן על ידי הNAV שלי , הם 4 וירוסים חביבים שנשלחו אלי מאנשים שאני בכלל לא מכירה , ואיכשהו נמצאתי בספר הכתובות שלהם ...

AYELET1

New member
לא ולא...

מן הסתם אין להם מושג מקיומך (כמה מעליב
) , אלא שביקרתם באותו שרת, והוא זה שהעביר את הוירוסים!

גלי®

New member
כך או כך , יש 4 אנשים כרגע שהוצאתי

עליהם חוזה ...(ואני לא מתכוונת לחוזה פליסיאנו ...) להתנכל ככה למחשבוש תמים שלא עשה להם כל רע ? שייבושו ויכלמו להם ...

גליה12

New member
יש לי חברה שכשהיא כועסת-

היא מפסיקה לאכול. כשהיא עצובה- היא מפסיקה לאכול כשהיא בלחץ- אין לה תאבון כשמעצבנים אותה- היא עושה ספורט כדי להרגע- ואני- מעצבנים אותי אני טועמת- אני עצובה- אני מכרסמת בלחץ אני זוללת... וכו´. נו ופלא שהיא נראית כמו שהיא נראית ואני....טוב עדיף לא להזכיר. ובעצם איך זה שאנחנו עוד חברות?

AYELET1

New member
אני גם שואלת את זה...

כי אני, כאמור, לא מדבת עם כאלו רזים ומעצבנים

למעלה