סתם שאלון נחמד -

עונה../images/Emo112.gif../images/Emo130.gif

שם: יוליה גיל: 14 וחודש מזל: קשת
תאריך לידה: 13.12.91 מסטיק: כולם
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אין לי מושג..
מה הרגע המאושר ביותר בחייך: אמ..לא יודעת
מה היית משנה בעצמך: אין לי חוש התמדה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי: "די באמת?" (אך..הציניות..) מה עושה לך טוב: לדעת שלאנשים אכפת ממני..כשהכל מסתדר..ועוד כל מיני דברים.. מה מעצבן אותך: כשמתערבים בעניינים שלי, כשמאמינים לשמועות (לא עליי, אלא בכלל) מה תמיד צריך להיות בכיס: שפתון נגד יובש
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך: שירה..אני שרה די בסדר.. אבל אני רוצה לשיר יפה
הפריט הכי יקר [ולא בכסף] שיש לך : שרשרת שחברה שלי הביאה לי ליומולדת.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל
.. ח, אמ..קטשופ
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך: יש לך חיוך יפה
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: אכילת פלאפל
עם מי מהטופ מודל תרצה/י לאכול ארוחת ערב: בריטני
איזה עונה בשנה אהובה עליך: סוף הסתיו-תחילת החורף
איזה חג אהוב עליך: חנוכה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת: כל מיני דברים קטנים מה את/ה אוהב/ת לעשות: לשמוע מוזיקה, לרקוד, TV את/ה בחור/ה קנאי/ת: לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "די, באמת?" "מה את/ה אומר/ת.." "אילנה אני אכה בך
" (לחברה שלי חח) וכל מיני שילובים של מילים לא קשורות ("אילנה את בננה קפואה" וכו') האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
באיזה גיל הכי הית רוצה להיות: טוב לי ככה

YARDENIS11

New member
עונהההההההה../images/Emo127.gif

שם : ירדן גיל : 14 מזל : תאומים תאריך לידה : 23.5.1991 מסטיק : לא יודעת קולה / מלון / אבטיח מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול : לא החלטתייי מה הרגע המאושר ביותר בחייך: החיים .. (ולרוב שקורים דברים שמחים חח) מה היית משנה בעצמך : אמ.. אולי את זה שאני אומרת -כ-ל- מה שאני חושבת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי: אמ.. בת זונה? חח סתם , לא יודעת.. מה עושה לך טוב : הרבה .. מה מעצבן אותך : שלפעמים מתווכחים איתי על דברים דפוקים מה תמיד צריך להיות בכיס : כסף ,מפתחות , פלאפון.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך : כישרון לקבל 100 בכל המבחנים (?!) חח מה הפריט הכי יקר [ולא בכסף] שיש לך : המשפחה שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? : אוכל.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך : כל מיני , ירדן קיבלת 100 ~! :) חח מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: אם נותנים לך אצבע , תיקח את כל הבן אדם חח סתם , אולי זה שאנחנו נאחרים לכל מקום (אהממ אהממ) עם מי מהטופ מודל תרצה/י לאכול ארוחת ערב: אןןןן או ג'יילה(מעונה 5) או קיילן איזה עונה בשנה אהובה עליך : העונה שלא ח בה מידי ולא קר בה מידי איזה חג אהוב עליך: פסח נראה לי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת: זה דיי דומה לשאלה שמלמעלה.. מה את/ה אוהב/ת לעשות: לראות טלוזיה את/ה בחור/ה קנאי/ת: לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: גם היה מלמעלה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חח אוליי ? באיזה גיל הכי הית רוצה להיות: בגיל שלי, אבל אולי 17 ככה ,אבל לא משנה..

יאללה../images/Emo26.gif

שם: שירה גיל: 13 וחצי
מזל: תאומים
תאריך לידה: 11.06 מסטיק: מנטה עדין של אורביט ולא שום מסטיק אחר! מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? נראה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? נו, שאלה תקועה. לא יודעת. מה היית משנה בעצמך? אווו, הרבה דברים. מבחינה חיצונית הייתי משילה כמה קילוגרמים עודפים, מורידה את השקפיים, מחליקה את השיער וזייהו. מבחינת אישיות הייתי רוצה לא להתעצבן כל כך מהר, להיות פחות עצלנית ולהוסיף קצת ביטחון עצמי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת
מה עושה לך טוב? אחותי מה מעצבן אותך? אחותי
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת מה הפריט הכי יקר [ולא בכסף] שיש לך? המשפחה שלי. טוב, זה לא ממש פריט אבל שיהיה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה, לא משנה איזה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? כל מני, לא יודעת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? יש הרבה. עם מי מהטופ מודל תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אף אחת, אני ארגיש מזה פרה
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כל מני דברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? כנ"ל את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא נראה לי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא הייתה כבר שאלה כזאת? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? לא
באיזה גיל הכי הית רוצה להיות? בגיל שאני עכשיו

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עם מי מהטופ מודל תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אף אחת, אני ארגיש מזה פרה

מתחשק ../images/Emo3.gif

שם: ביגלי
גיל: 17 מזל: ביש [תגידו, זה כבר הפסיק להיות מצחיק או שזה עוד חוקי להשתמש בזה?
] תאריך לידה: מתישהו לפני 17 שנה מסטיק: תמורת שלום?! מה תעשי כשתהיי גדולה? אני אעשן ואשתה מלא ואני אהיה תמיד מוקפת בחברים
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא מצליחה לחשוב על נקודה ספציפית שהייתה הכי מאושרת. אבל בסופו של יום אני מאושרת
מה היית משנה בעצמך? מממ אולי גוף קצת יותר... אתם יודעים
אבל טוב לי עם מה שיש [זה לא רע בכלל
] באיזה ביטוי אתה משתמש יותר מידי? יש לפחות 30 כאלה
מה עושה לך טוב? כשמחמיאים לי, לרקוד, מסיבות,
, אלכוהול, לצחוק כמו משוגעת [במיוחד עם מישהו ספציפי
], שצוחקים מדברים שאני עושה/אומרת, לייבש אנשים,
, הימים שאני עם כל האנשים שאני אוהבת ביחד... מה מעצבן אותך? לאדעת
מה תמיד צריך להיות בכיס? סיכות [זה חובה עם שיער מדורג
], מפתח, פלאפון, כסף [וכרטיסיה לאוטובוס, אבל אם יש כסף אפשר להסתדר גם בלי], סיגריות [+מצית!] איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה, אני מספיק מוכשרת
מה הפריט הכי יקר [ולא בכסף] שיש לך? היה לי. לא מדברים על זה
[והשטן >>
קשור בזה] מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מטבוחה שפג תוקפה
איכשהו, אף אחד לא אוכל מטבוחה אבל תמיד יש אחת שפג תוקפה [והיא מתחלפת!] מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "בואנה את מטומטמת"
חחח נו מה אני נראית לכם בחורה?! עלק מה הדבר הכי יפה שאמרו לי אי פעם
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? "לאכול פלאפל" חחח אממ... להגיד תמיד בארץ כמה שהמצב חרא ואז לטוס לחו"ל ולהסתובב עם דגל ישראל ומגן דוד ולהתנהג כאילו מבחינתך זאת ארץ החלומות [ישראליה גאה
] עם מי מהטופ מודל תרצי לאכול ארוחת ערב? עם אפאחד מהם, זה נראה לי מביך, אני לא מכירה אותם
אבל אם כבר, עם כל פאנל השופטים, הם הורגים מצחוק! איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה חג אהוב עליך? חג האורים
מה הדבר שעושה אותך מאושרת? בעיקר להרגיש אהובה [לא כאילו אהבה של בן ובת, אהבה כזאת... של כולם]. מה את אוהבת לעשות? מסיבות, השיעורים שלי [רוקדת
], לעשן, כשלמישהו יש בית ריק וכולם אצלו, לצחוק את בחורה קנאית? קצת, אבל אני נלחמת בזה בגבורה
מילים או משפטים שאת מרבה להגיד: כבר סיכמנו שיש יותר מדי
האם את אוהבת לצחוק על אנשים? כן
באיזה גיל הכי הית רוצה להיות? 17

אני עונה...

שם בר גיל 15 מזל קשת תאריך לידה 15.12.90 מסטיק מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול רוצה להיות רקדנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך ביום שהתחלתי לרקוד (בגיל 4) מה היית משנה בעצמך אולי קצת את הטרן אאוט(רק רקדניות יבינו...סורי) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי אין לי.... מה עושה לך טוב לרקוד!!!!! מה מעצבן אותך ..שאנשים צבועים ומשקרים! מה תמיד צריך להיות בכיס ..פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך....אני חושבת שיש לי כבר אחד!!!ריקוד!! מה הפריט הכי יקר [ולא בכסף] שיש לך ....נעלי הפוינט שלי!! מה נמצא אצלך תמיד במקרר?.. תפוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך... שאני רוקדת כמו בלרינה... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך...לעצבן אנשים אחרים! עם מי מהטופ מודל תרצה/י לאכול ארוחת ערב...נאימהההההההההה! איזה עונה בשנה אהובה עליך....קיץ! איזה חג אהוב עליך ....פורים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת....שוב????ל=ר=ק=ו=ד מה את/ה אוהב/ת לעשות....ל=ר=ק=ו=ד את/ה בחור/ה קנאי/ת...בדרך כלל ממש לא....אבל תלוי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד...מנסה להבהיר לחברה הכי טובה שלי שהיא לא שמנה בכלל!!!! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים...אם זה מגיע להם...אז כן...חחח באיזה גיל הכי הית רוצה להיות בגיל שלי!! לא טוב?

למעלה