סתם סקרנות

Carl Freeborne

New member
בטח שכן../images/Emo70.gif

איך את מעזה להכפיש את המומינים, הם נתנו לי טיפה של אור בילדות המחורבנת שלי

TheSimon

New member
הם עדיין טיפת אור בהתבגרות...

המחורבנת שלי.... (בצחוק
)

Mai Haktana

New member
מה זה?!?מעליבים את המומינים?

אני ב-שוק! זאת אחת הסדרות הכי גדולות לילדים ולמבוגרים גם! הממ... חוץ מבטמן..

מומינים זה כל כך חמוד!

ומאי הקטנה מותק. ולגבי סדרות נוסטלגיות.... אני אפילו לא אתחיל לדבר על זה, כי אני פשוט לא אפסיק.

מפורום איכות סביבה

ב-IOL ז"ל. שם כתב ידידי היקר דרור רשף, אחד הפעילים הסביבתיים הכי משמעותיים באותה תקופה (1998-2000). הוא כינה את עצמו "האזרח דרור", וחשבתי שיש פה רעיון חזק מאחורי זה - אנשים שוכחים שאנחנו אזרחים, ומגיעות לנו זכויות אזרחיות, זוהי מהות הדמוקרטיה. ולכן, בחרתי את הניק הזה.

בחירת הכינוי שלי...

באה לאחר מחשבה רבה שהייתה מלווה בפרץ של מקוריות חסרת תקדים...

LINIARA

New member
שיעור צרפתית...

בשיעור צרפתית אחד היה לי משעמם בצורה חסרת תקדים,והתחלתי לכתוב סיפור. לדמות הראשית שם קראו ליניארה...

TheSimon

New member
רק לי יש גם סיפור וגם סיבה ...

אז ככה: מקור הכינוי , כלומר איך חשבתי עליו, לא זכור לי. אני רק זוכר איך זה קם לתחייה... בימים האפלים של שנת 2001 גיבור סיפורינו, נכנס לפורום אשר דרש הרשמה (לא, זה לא פורום תפוז), נרשם והשאיר הודעה, ומשום מה בחר את הכינוי הנ"ל (הידוע בעברית כ "ה-סימון). הדרך שבה נבחר הכינוי איננה ידועה, כל מה שאנו יודעים כיום הוא, שלאחר חצי שנה חזר גיבורינו לאותו הפורום ומצא לפתע את הודעתו בעלת הכינוי הכל כך אגוצנטרי ומשם זה הפתחהכיני נדבר עליו. סברה אחת שהעלו החוקרים היא גודלו העצום של גיבורינו ועוד יותר, גודל נעליו, אשר לא משאירות מקום לדימיון רב לשאלה "האם זה הסימון או לא. כיום כינויו זה של הגיבור מופיעה במגוון רב של אתרים , פורומים וצ'טים. בין בתור הכינוי The_Simon או הכינוי TheSimon, תלוי בשיטת ההרשמה... הידעתם
הכינוי The_Simon הוא אחד הכינויים הכי מקוריים ומלבדי יש רק עוד אדם אחד בעל כינוי זה?

משחק מילים...

למי שעדיין לא הצליח להבין: האור בקצה המנהרה
מאור בקצה המנהרה
מאור בקצה המין הרע ומיהו המין הרע אתם שואלים... ובכן, אני חשבתי על האנושות, אבל אתם מוזמנים לתת את הפרשנות שלכם ואף לשתף אותי בה. מאור

Katanya

New member
כינוי שקיבלתי לפני ככמעט 4 שנים!!

גל מהוד השרון החליטה לפני 4 שנים בסמינר הראשון שלי בנוער מרצ שאני קטן ואני מנתניה.. אזזזזזזזז קטניה:) יום טוב

למעלה