סתם משהו משעשע...

קצת פדיחה אבל בכל זאת

טוב אז האמת שאני פשוט לגמרי חדשה בקטע של הפורום ומכאן נובעת הבורות שלי, בכל אופן שאלותי הו כאלה: א. הבנתי שיש כזה דבר שנקרא כרטיס אישי שממלאים כשרוצים להצטרף לאיזה פורום. אני גולשת כרגע דרך פלאפון ואין לי (נראה לי) אפשרות למלא כזה כרטיס. אז קודם כל אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה בדיוק, וגם האם הוא ממש שימושי? מה אני מפסידה בכך שאין לי אותו? ב. האם בזה שאני גולשת דרך פלאפון, ונמצאת גם בצ´ט יש לי יותר סיכון להיחשף? מקווה שתענו לי תשובות מפורטות וענייניות.. הקוברהההה!!

../images/Emo95.gif../images/Emo79.gif היום בתפוז....

היום ב-15:00 בפורום הריון ולידה תתארח נירית שפירא, מתנועת "נשים קוראות ללדת".
ב-19:00 מגיע שלומי סרנגה לפורום מוזיקה יוונית. אליל הזמר המזרחי יענה לשאלותיכם Live בהנחיית רועי וערן. אתם מוזמנים להגיע כבר עכשיו לפורומים ולתפוס מקומכם בדיון!

t-man

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifפורום טלוויזיה חוזר../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

פורום טלוויזיה חוזר! ובגדול עכשיו בפורום 109 מחכה לכם פורום הטלוויזיה הגדול לכל הנעשה בעולם הטלוויזיה,כל סידרה,תוכנית,YES,כבלים ושאר ירקות. אז אתם יותר ממוזמנים להיכנס-להביע דעתכם,לישאול שאלות,להשתתף וכל בקהילה חמימה ותומכת עבורכם

סרפד

New member
../images/Emo32.gif סתם משהו משעשע...

לכו לגוגל: www.google.com כתבו בשדה החיפוש: weapons of mass destruction אל תלחצו על כפתור החיפוש הרגיל, אלא על כפתור "I'm Feeling Lucky" שימו לב שמה שתקבלו אינה הודעת טעות 404 רגילה! - קראו אותה בתשומת לב. (למקרה שגוגל כבר עלו על העניין, אז זה העמוד שהייתם אמורים לקבל: http://www.coxar.pwp.blueyonder.co.uk) תודה לאתר שהפנה את תשומת לבי לעניין: Facts of Israel.com .

e-magine

New member
איזה מזל שהסברת

איך הגעת ללינק הזה, אחרת הייתי חושד בך שאת מחפשת כלי השמדה המוניים בזמנך החפשי...

למעלה