סתם מהבנד..

../images/Emo6.gifאהבתי../images/Emo118.gif

זה מגניב שאפשר ליצור דברים כאלה F3 Man, יש היום בגרות באנגלית והגוף המדהים שלי החליט להיות חולה. איו. הרגשה מגעילה. אני ממש מקווה רק להיות מרוכז היום כמה שיותר וכמה שאפשר.. בהצלחה לכל מי שניגש :O [ג'ונזורז למשל 3>]

Charmed YC

New member
מה חולה? עכשיו? >_<

אני מקווה שתרגיש טוב יותר :X אם התעוררת לפני 8 זה באמת מוזר Oם. גם כל הלילה חיפשנו אותך ! F5. אני מקווה שילך לנו טוב ושיהיה קל הכי הרבה אפשר לעשות מועד חורף זה שצריך ללמוד לדבר הזה :p. [אצלי בכל אופן, כן אני עושה את E], אז המון בהצלחה לין 3> [ד"א אתמול עם חברי הגילד שלך הלכנו לנסות להרוג קצת שומרי בארלוג ומתתי פעמיים xD]. [מגילת ג'ון, ושמישו יעז לומר משו. B|]

sapir aloud555

New member
ח..

חברי הגילד שלך? ממתי? ממתי! Wtf ג'ון. :( (וכן, מגילות.) בהצלחה לינקון! 3>

ווינגז

New member
אז איך היה לכם?

F היה ממש בסדר (למרות שאני ממש שונאת מכתבים, ובטח ובטח מכתבי תלונה... כתבתי על מצלמות) G היה הרבה יותר קשה. כאילו, ה-Unseen עצמו היה די פשוט, אבל השאלות היו מציקות (פגשתי את המורה שלי בדרך לשער, ומסתבר שצדקתי בתשובות). איך היה לכם?

miss_t

New member
אההה אני

היה בסדר. כתבתי חיבור על מייפל סטורי שיש לי קוסמת והסברתי על הסקילים שלה ושהיא מגניבה ביותר. אני חושבת שלא כתבתי טוב קלריק- ככה כותבים? KLERIK? נקוווה שיסלחו לי ולא יורידו הרבה נקודות. בחלק G- היה קליק, הנושא של האנסין דיבר אליי אז עבר בשלום
וקצת ברצינות
שמחה שעברת את זה עם הרגשה טובה. עכשיו לשכוח מזה ולהתחיל ללמוד למבחן הבא. בהצלחה

ווינגז

New member
כן, אני יודעת../images/Emo13.gif

גם ליאת ואני כתבנו בצחוק (וגם ככה ליאת עם חצי רגל בקבר, איך היא יכולה לעשות את הבגרות באנגלית?)

miss_t

New member
אז רגע, מה כותבים KLERIC?

כי אמרת עם C!!! חחחחחחחחחחחחחח

למעלה