סתם ככה

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif סתם ככה

כי אין אחד קופץ, ורציתי להגיד שחשבתי עליכם הרבה לאחרונה

miss_t

New member
היי יעל../images/Emo70.gif כיף לראות אותך פה! + חדשות ממני

חשבת עלינו? מה עם לחזור למייפל קצת? מה שלומך ואיך החיים?
סוף סוף עברתי מהדרום הרחוק לשפלה הקצת יותר קרובה למרכז. עברתי בנטויזן לחבילת גיימרים + 5 מגה במחיר נחמד (אחרת באמת שהייתי מתנתקת!) ואנחנו בהוט. לראשונה אני יכולה לשחק בערוצים זוגיים, אני מצליחה לזוז בערוץ 1 בלי לאגים מאוד נוראיים (אין את אלו שפתאום אני מוצאת את עצמי בקצה של המפה אחרי שלחצתי קצת ימינה) ו... יש עוד הרבה מאוד לסדר בדירה. חסרה לנו ספה ואנחנו לא יודעים איך לשנע אחת של 3 מושבים מהמרכז לדירה שלנו. יש מדפים שאנחנו רוצים לתלות ועוד דברים שצריך להוציא מקרטונים.... אבל- כיף שיש דירה לישון בה וארון ו.... אינטרנט בדירה!

Neighbor!../images/Emo3.gif

בהצלחה עם הדירה החדשה ומזלטוב על האפשרות לשחק בערוצים זוגיים! חלום חיי!
אולי אחרי שאני אעבור דירה רק, אני אעבור גם לחבילת גיימרים.

Don Nirtin

New member
אני שמח לשמוע שאת קרובה למרכז../images/Emo267.gif

ועדיין, רחוקההההההה
למען האמת אני היחיד בכל הפורום הזה שגר בפאקינג ירושלים שזה מדהים :|.

מצבניק

New member
ואני מה? כבש?!

מעלה אדומים זה לא ירושלים?! אמם אפשר לנצל את זה עד יום חמישי.. שאז מתברר... אני אגור באנגליה מנצ׳סטר... שזו רק עיר תאומה של מעלה אדומים... חח

Don Nirtin

New member
אדם........./images/Emo267.gif

אנגליה מנסצ'טר הזה שלך הרבה יותר טוב ממעלה חראדומים. ביליב מי.

ווינגז

New member
../images/Emo24.gif לכולכם

ליאת, תתחדשי על הדירה! ההתמקמות עברה בקלות? שלומי בסדר גמור, רק קצת עמוס. אני עוברת דירה (לת"א) בעוד שבועיים ומתחילה ללמוד באוקטובר, אז יש המון סידורים לעשות והמון התרגשות לעזוב את הבית ולהתחיל משהו חדש, אבל זה גם קצת מלחיץ.
חשבתי לחזור לשחק כמה פעמים, אבל לא נראה לי שזה רעיון כ"כ חכם ממש לפני שאני מתחילה תואר שישבית לי את החיים לכמה שנים.

ווינגז

New member
וופס, עניתי למטה ../images/Emo67.gif

מעולם לא עזבתי [באופן רשמי או בכלל - אני נכנסת לפה כל כמה זמן ומתעדכנת], אז גם לא בדיוק חזרתי.
המון תודה

miss_t

New member
המון המון בהצלחה!

דרך חדשה לפנייך שיהיה לך הצלחה אם את צריכה עיצה או עזרה - אשמח לעזור!

Guid

New member
הו, שלום שלום! ../images/Emo24.gif

טוב לראות את זיו כינוייך בפורום...
מעבר לתל אביב זה צעד חכם כשלומדים באיזור, תאמיני לי. מה את מתכננת ללמוד?

ווינגז

New member
שלום שלום!

מתכננת ללמוד משפטים ויחסים בין-לאומיים [AKA ממשל], או משפטים וספרות - תלוי במוסד האקדמאי שאלך אליו בסוף (יותר סביר שממשל)

למעלה