סרט

NItzan b

New member
../images/Emo32.gifסרט../images/Emo32.gif

לא כל כך קשור אבל הייתי חייב להמליץ על הסרט האסונות של נינה סרט םשוט מדהים ראיתי אתמול וממש נהנתי קיצר אני ממליץ

SuGar and SpicE

New member
סבבה.....

וה דווקא מאד קשור, פורום אין ואאוט זה לא רק על בגדים אלא גם על בילויים שווים וכו'...קיצר תקראו את ההקדמה בדף הראשי

אדוושי

New member
ואני ממליצהה...

על "שישי הפוך" אין זה פשוט סרט פצצהההההה.......... אם אתם יכולים לכו עם אמא כי זה נורא מתאיים... אבל אני הלכתי עם חברות
הוא גם מצחיק , צעיר והכל הכל יחד מסופר על אם ובת שתמיד מתלוננות על החיים אחת של השנייה האמא עומדת להתחתן אז הם הולכים לארוחה שלפני החתונה במסעדה סינית קיצר שהבטחית רואה שהם לא מסתדרות היא מטילה עליהן איזה כישוף אנערף והם הופכות להיות אחת בתוך השנייה למשל אמא שלי ואני, אני בתוך המראה של אמא שלי והיא במראה שלי, וככה הן מתחלפותת..... האמא הולכת לבציפר הילדה הולכת לעבודה ועושה לאמא שינוי מראה ועגיל חח וכל מיניי הכי מומלץ שיש!

אדוושי

New member
אכן אכן...

וברלללללל משחק שם אחד חתיך בטירוף חח לא מכוון אלייך! לבנותת... בעיקר

L i l o o S h

New member
קוראים לו צ'אד מאריי

והוא הבנאדם הכי שווה בעולם!!!!!!!!!!!!!! שישי הפוך באמת מומלץ ביותר..אני כבר ראיתי אותו, אבל אני הולכת לראות שוב...חיחי...זה סרט כזה שאתה יכול לראות שוב ושוב בלי שימאס לך.. נשיקות! לילוש נ.ב! מחר אני נוסעת לטיול גיבוש של השיכבה שלי אז אני לא אהיה פה יומיים....נבר מיינד, אני כבר אראה אותכם!!! 2ה 2יי ונשיקות!!!!!!

אדוושי

New member
נכוןןןןן

מזה לא ימאס לראות אותו! והוא כל כך מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

i l0ve u

New member
צ'אד מריי משחק שמה??

שיווו הוא אחד האנשים הכייי מושלמים בעולםםםם מבחינת יופייי אני וחברה לשי סוגדות לו עוד מימי דוסון ובנות גילמור... אוישששש הוא כוסוןןן בטירופיישןןןן

FrooTeLa

New member
גם אני ראיתי אותו לפני שבועיים

ככה... נראה לי.. סרט ממש טוב.

אדוושי

New member
Hווו הבננות שבינכםם

ואם גם בנים יכולים אז סבבה נכון דיברתי על שישי הפוך ועל הילד הכוסון שמשחק שםם?!?! מישו יכול ב-ב-ק-ש-ה להשיג לי תמונה שלו בדחיפותת!!!!!!!

אדוושי

New member
כולםםם נכנסים עכשיו!!!!!!!

מצאתי לכם את האתר על הסרט 'שישי הפוך' בקטגוריה השנייה יש "CLIPS" שזה "קליפים" וקטעים מהסרט... באחד מהם יש ממש תקציר של הסרט הכי שווה שקיים!!!!! כולם נכנסים עכשיו!!!!

אדוושי

New member
הודעה אחרונה בקשר לזה!!

חח סליחה על ההצפה....! אממ לכאלו שיודעים ממש טוב אנגלית אז בסרטונים אתם תבינו הכל וזה יהיה ממש מגניב אז זה יותר מומלץ אז לא להתעצל כי את תקבלו מכות!!! כנסו

למעלה