סקר

יה-יה

New member
../images/Emo32.gif סקר

1. דרושים רעיונות לסקר הבא. 2. תודה לכל המשתתפים. 3. דד-ליין: ביום שבת יוחלף הסקר. 4. או שלא... 5.

בשמחה...

1. הנה רעיון: מהי בעיניך ההסכמה החשובה ביותר, שהכי מקפלת בתוכה את יתר ההסכמות? 2. בבקשה 3. יופי 4. לא יופי 5.

תתחדש

New member
בן,

לדעתי, דון מיגל כבר ענה על שאלתך... בעצם, זה יכול בהחלט להיות נחמד מה כל אחד מהמשתתפים חושב, אולי נעשה את זה בשירשור, כדי שכל אחש יוכל גם לנמק!!!

MsPiggy

New member
יש לי משהו, אבל זה לא שייך לנושא

של הפורום אבל אם את ממש ממש ממש רוצה, להחליף סקר, זה סקר נחמד: האם אי פעם שיחקת מונופול נגד עצמך ורימית? א. כן ב. לא (מי שאומר לא משקר.... אין כזה דבר!) אתם מוזמנים להציע עוד תשובות...

תתחדש

New member
מדעיפים ברונטיות?

חה חה חה ואיך את יודעת מה הם מעדיפים? את זה צריך לשאול אותם. אפשר כמובן לשאול גם את הבנות: האם אתן מעדיפות בלונדיניות?

MsPiggy

New member
שאלה טובה....

זו הפליה! צריך אייקון של ג´ינג´יות ושל ברונטיות...

יה-יה

New member
יש יותר ג´ינג´י מתפוז?

ולמה אין? כי אנשים פשוט לא יעמדו בזה

תתחדש

New member
ההבדל

הוא שג´ינג´י לא מעניין את הבנים. (את רובם..) ג´ינג´ית לעומת זאת... אין אייקון כזה ,יקירתי. את יכולה לצבוע לבלונד

יה-יה

New member
לא בא לי

פשוט לא בא לי לכתוב את האופציות לתשובות לסקר. מישהו רוצה לשרשר לכאן שאלת סקר עם התשובות ואני אעלה אותו? (בן, אהבתי את הרעיון שהעלית לסקר... מה עם תשובות אפשריות? בא לך?)
תודה.

יופיאל

New member
יש לי רעיון

השאלה : לאיזה מארבעת ההסכמות הכי התחברת? איזה השפיעה על חייך הכי הרבה? תשובות: 1-4 -ההסכמות...

יה-יה

New member
../images/Emo26.gif סיכום סקר ../images/Emo36.gif

שאלת הסקר היתה: האם אתם מרגישים נוח לכתוב בפורום ? חופשיים לכתוב מה שבא לכם? מהססים לפני לחיצה על ה`שלח`? תוצאות הסקר: אני מרגיש/ה חופשי/ה לכתוב בפורום כל מה שעולה על רוחי - 7 קולות. אני חושב/ת פעמיים (לפעמים שלוש) אם לשלוח הודעה או לא, אבל שולח/ת בכל מקרה - 0 קולות. אני חושב/ת לפני שאני שולח/ת ולפעמים אני באמת... לא שולח/ת - קול אחד. אני לא מרגיש/ה חופשי/ה לכתוב בפורום, אבל בכל זאת כותב/ת לפעמים - 2 קולות. לא רלוונטי לגביי - אני קורא/ת, אך לא כתבתי מעולם (למה?
) - 2 קולות. ** אם בא לכם לפרט, לספר, לשתף בנוגע להרגשתכם בפורום - please do **

למעלה