עונה =]
שם? רותם גיל? 13 וחצי מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז? שם חיבה
אם היית יכול לשנות את הכינוי, למה היית משנה? HOTem באיזה עוד פורומים אתה כותב? לפעמים בפורום בריטני ספירס.. באיזה פורומים אתה רק קורא? כבר אין
מאז הבלוג שלי.. מנהל פורום? אם כן, איזה? נואופ.. אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחר? אין מי מושג..אולי זה? =] איזה אובססיות יש לך? ליום רביעי ב-10 [ורוניקה
] את/ה מעשנ/ת? נרגילה פעם ב...
את/ה תורמ/ת דם? לא
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? קולנוע
3 דברים שעליהם עומד העולם שלכם? מחשב, חברים, טלוויזיה.. כשרונות מיוחדים שאתם גאים בהם? ריקוד, שירה וזהו נראה לי
אם היו נותנים לכם מכונת זמן, לאיזה שנה הייתם רוצים לחזור? שנה שעברה.. את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא..נותנים לי כשבא לי
נשבר לך פעם הלב? עדיין לא.. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לא זוכרת..
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? חביתה
ועוגת שוקולד.. מה הדבר האחרון שקנית? 8 בגדים מטיאנטי
את/ה אוהב/ת שמש? תלוי מתי.. מאמינ/ה ברוחות? כן
מתי למדת לשרוך שרוכים? אין לי מושגגג חחח את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן =] לשבור גפרור בשתי אצבעות
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לאללאלאלאלא אני אוהבת =] מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת?
מה אני יודעת?! חחח מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? איכס איכס איכססס היית פעם בבית משפט? לא
המלצ/י לי על ספר? אנגוס חוטיני ונישקות חזיתיות
אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? חיחיחי לא
מי האדם האחרון שנישקת? אמא
על הלחי כן?? חחח שמת פעם נר על החלון

? הא?! לאן בא לך לטוס עכשיו? הוואי
ממי קיבלת את המייל האחרון? עדידססס חברתי היפה =] האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? לא
איך אתם עונים לטלפון? "הלו?" חחח למה התחפשתם בפורים? אשת השטן
האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? לא נראה לי
איך אתם חוגגים ימי הולדת? לא משו מיוחד..כמה חברים
איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? עשו לי מסיבת הפתעה
האם אתם תומכים בועדת דוברת? ללאאללאלאלא
האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? אני בת 13 וחצי למען השם
ממה אתם פוחדים? אש
באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? ריקוד והקלדה
התנשקת עם בן המין השני? כן
התנשקת עם בני מינך? על הלחי
היית במצב כפית? המון פעמים
לבשת חוטיני? פעם אחת
לבשת בוקסר? כן..זה נוחחחח
מה את/ה לובש/ת כרגע? מכנס כחול חולצה שחורה
בוקסר או תחתונים? תחתונים
יש לך כרטיס תלמיד? לא
ספר אחרון שקראת? "מען לא ידוע" באיזו שעה התעוררת היום? 9.00 =] התחלתי שעה שניה [9.40] כמה סלברטיז פגשת? הרבה
מה היית עושה תמורת חצי מיליון? אם אני אקבל אני אחשוב..
מצב רוח כרגע? חביב.. אם הייתם מקליטים אלבום, איך הייתם קוראים לו? וואלה שאלה טובה בקולנוע... לשבת קרוב? בסוף? או באמצע? בסוף =] כמה שיעורים בשבוע אתם מבריזים מבצפר? תלוי.. התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? פו הדוב
בבלוג שלי.. איפה הכי רחוק מהבית הייתם? בחו"ל טחח מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק? להתחתן
מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק? לא להתחתן(?) חחח איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר? עישנתי נרגילה טחח נתפסתם? לא =] אתם שותים קוקה קולה? דיאט
מה דעתכם על כיסאות נדנדה? WTF?! איך היה הסקר, תגובות הצעות לשיפור וכו'? חמוד מאוד
בכמה שאלות שיקרתם? אף אחת!! בדוק =]