סקר

../images/Emo27.gifיחסית למה שבד"כ נותנים זה

נחשב קצר
שם? עודד גיל?14 מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז? זה השם NET שלי, אני כבר לא זוכר למה בחרתי אותו אם היית יכול לשנות את הכינוי, למה היית משנה? I NEED THERAPY, לויודע, זה מה שעלה לי לראש באיזה עוד פורומים אתה כותב?בתפוז: מלחמת הכוכבים, מתים במשרה חלקית, קומונת המלצת שירים ולא בתפוז שתי פורומים של באפי ופורום של איזשהוא קומיקס סטריפ באיזה פורומים אתה רק קורא? אין מנהל פורום? אם כן, איזה? לא אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחר?ערפדים ופרנורמל, אבל אין
איזה אובססיות יש לך?ערפדים את/ה מעשנ/ת?לא את/ה תורמ/ת דם?לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך?קולנוע 3 דברים שעליהם עומד העולם שלכם?1.אין 2.לי 3.מושג כשרונות מיוחדים שאתם גאים בהם?אני יכול לעשות מין קול עם הלשון (מאוד דומה לדולפין) שאף אחד אחר לא יכול אם היו נותנים לכם מכונת זמן, לאיזה שנה הייתם רוצים לחזור?לא רוצה לחזור, רוצה להשאר בשנות ה2000 את/ה מקבל/ת דמי כיס?כן נשבר לך פעם הלב?כן, אבל אין שבר שסלוטייפ לא יכול לתקן. סתם, לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל?חודש משהו כזה. מה זה משנה בכלל?! מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים?פסטה ברוטב לבן מה הדבר האחרון שקנית?כרטיס קולנוע את/ה אוהב/ת שמש?כן, אבל ירח יותר מאמינ/ה ברוחות?לא מתי למדת לשרוך שרוכים?בגן נראה לי את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו?כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד?לא מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? "ששש! אבא ישן!" מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? נחמד, אבל משתמשים בזה יותר מדיי היית פעם בבית משפט?לא המלצ/י לי על ספר?לא רוצה אחרי שימוש בסוללות, את/המעביר/ה אותן למיחזור?כן מי האדם האחרון שנישקת?אח שלי הקטן כשהוא נפצע שמת פעם נר על החלון? WTF?! לאן בא לך לטוס עכשיו?להוואי ממי קיבלת את המייל האחרון?מתפוז, את ההודעה הזאת שאומרת לי "תגובה להודעה בנושא...." האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?מים (רצוי קרים) איך אתם עונים לטלפון? "הלו" ואם אני יודע מי זה אז "כן" למה התחפשתם בפורים? לגותי האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך?לא איך אתם חוגגים ימי הולדת? ערב וידיאו (או DVD) איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? ^ האם אתם תומכים בועדת דוברת?לא האם יש לכם חברים הומואים/לסביות?לא שאני יודע ממה אתם פוחדים? מהמין השני, סתם, משום דבר במיוחד באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל?מה שאומרים לי לעשות בשיעור ספורט התנשקת עם בן המין השני?רק אם קרובי משפחה נחשב התנשקת עם בני מינך? ^ היית במצב כפית?מה זה בכלל?! לבשת חוטיני?לא לבשת בוקסר?כן מה את/ה לובש/ת כרגע?טי שרט וטרנינג בוקסר או תחתונים?בוקסר יש לך כרטיס תלמיד?אמור ליהיות איפשהוא ספר אחרון שקראת?אני עכשיו באמצע "קונצ'רטו למרגל ולתזמורת" באיזו שעה התעוררת היום?שבע ועשרה בערך כמה סלברטיז פגשת? עדי עזרוני (בעעעע) מה היית עושה תמורת חצי מיליון? הרבה דברים מצב רוח כרגע? (שמח,מאושר,דיכי, עצוב וכו') ?אני בסדר אם הייתם מקליטים אלבום, איך הייתם קוראים לו? "תוצאה של שיעמום טוטאלי" בקולנוע... לשבת קרוב? בסוף? או באמצע?בסוף כמה שיעורים בשבוע אתם מבריזים מבצפר? 0-3 התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? (לצרף) התמונה ש buffgirl שמה איפה הכי רחוק מהבית הייתם?סיני מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק?אין מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק?^ איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר? גניבה נתפסתם? לא אתם שותים קוקה קולה? כן מה דעתכם על כיסאות נדנדה?אחלה של דבר איך היה הסקר, תגובות הצעות לשיפור וכו'? יותר קצר בכמה שאלות שיקרתם?0

M5RLZ

New member
עונה

שם?נעמי גיל?16 מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז?אני לא יסביר כי אני ממש שונאת אותו....פשוט אין לי כוח לשנות..... אם היית יכול לשנות את הכינוי, למה היית משנה? Be happy נדוש קצת אבל זה הדבר הכי חשוב בחיים..... באיזה עוד פורומים אתה כותב? מארון5 באיזה פורומים אתה רק קורא?הרקיע השביעי, מש"ה, ג'ואן מארקדיה מנהל פורום? אם כן, איזה?לא אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחר?הייתי פותחת פורום לטופר גרייס...... איזה אובססיות יש לך? טופר גרייס!!!! ומארון5(חברות שלי אומרות לי שזה אובססיה....) את/ה מעשנ/ת?לא את/ה תורמ/ת דם?בעתיד אני מקווה שכן מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך?מוזיקה 3 דברים שעליהם עומד העולם שלכם?אמון, כנות ושמחה כשרונות מיוחדים שאתם גאים בהם?אני מכינה פנקייקס בכל מיני צורות..... אם היו נותנים לכם מכונת זמן, לאיזה שנה הייתם רוצים לחזור? 1978 את/ה מקבל/ת דמי כיס? כן נשבר לך פעם הלב? כן מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? ביום שישי מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים ? מקרוני וגבינה מה הדבר האחרון שקנית? עגילים את/ה אוהב/ת שמש? תלוי... מאמינ/ה ברוחות? כן מתי למדת לשרוך שרוכים ?לוידעת את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? כן מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? מונופול מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? צריך להשמיד אותם! היית פעם בבית משפט? כן המלצ/י לי על ספר? מנסרות של אפרת חבושה אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא מי האדם האחרון שנישקת? את החבר ילדות שלי..... שמת פעם נר על החלון ? לא לאן בא לך לטוס עכשיו? ניו יורק ממי קיבלת את המייל האחרון? חבר שלי האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? מים איך אתם עונים לטלפון? מישו שאני מכירה-בשם שלו.....מישו שלא-טולק טו מי למה התחפשתם בפורים? לגופות של רומיאו ויוליה האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? לא איך אתם חוגגים ימי הולדת? עם חברות.... איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? מסיבה ילדותית בבית.....שיחקנו בכל המשחקים של הילדים.... האם אתם תומכים בועדת דוברת? לא האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? לא ממה אתם פוחדים? עכבישים באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? אם בכלל-התעמלות קרקע התנשקת עם בן המין השני? כן התנשקת עם בני מינך? לא היית במצב כפית? ברור.....יותר מדי פעמים לבשת חוטיני? לא לבשת בוקסר? אני ישנה איתם.... מה את/ה לובש/ת כרגע? בגדים בוקסר או תחתונים? תחתונים יש לך כרטיס תלמיד? לא ספר אחרון שקראת ? המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה באיזו שעה התעוררת היום? 12-אני חולה כמה סלברטיז פגשת? לא זוכרת מה היית עושה תמורת חצי מיליון? רואה קרוסרודס מצב רוח כרגע? (שמח,מאושר,דיכי, עצוב וכו') ? שמחה אם הייתם מקליטים אלבום, איך הייתם קוראים לו? לוידעת בקולנוע... לשבת קרוב? בסוף? או באמצע? באמצע כמה שיעורים בשבוע אתם מבריזים מבצפר ?כבר הפסקתי לספור התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? (לצרף)משו שצילמתי בסקוטלנד......מה דעתכם? זה שווה משו? איפה הכי רחוק מהבית הייתם? ארה"ב מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק? פתולוגיה(קצת דיכאוני אני יודעת.....) מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק? קולנוע איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר ? חציתי באור אדום נתפסתם? לא אתם שותים קוקה קולה? כן מה דעתכם על כיסאות נדנדה? שווה איך היה הסקר, תגובות הצעות לשיפור וכו'? היה חביב.... בכמה שאלות שיקרתם? אף אחד.....

../images/Emo9.gifאני.

שם?אפרת גיל?15 מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז? הממ..שקוראים לי אפרת..?! אם היית יכול לשנות את הכינוי, למה היית משנה? אממ..לידעת..ברווז..?! באיזה עוד פורומים אתה כותב?או.סי,מגרש ביתי,הש"ש באיזה פורומים אתה רק קורא?אלייז'ה ווד ואורלנדו בלום. מנהל פורום? אם כן, איזה? נופ. אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחר? גאנז אנד רוזס,או.סי איזה אובססיות יש לך? אמ..צופים,מחשב,טלוויזיה..
את/ה מעשנ/ת?נוופ את/ה תורמ/ת דם? אני עדיין לא בת 18.. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? משחק 3 דברים שעליהם עומד העולם שלכם?(ספר מחזור!!חעחע)צופים תאטרון ונילס הולגרסון..
כשרונות מיוחדים שאתם גאים בהם? אממ..שירה..בערך..
אם היו נותנים לכם מכונת זמן, לאיזה שנה הייתם רוצים לחזור?שנות השבעים רולז!!!!!!!
את/ה מקבל/ת דמי כיס?יאאאפ נשבר לך פעם הלב?אמ..כן.. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל?לא מורידה זבך..חעחע! מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים?חביתה...
,רבת כשרונות אני..הא? מה הדבר האחרון שקנית?מכנס את/ה אוהב/ת שמש?למה לא? מאמינ/ה ברוחות?נופ מתי למדת לשרוך שרוכים?לא זוכרת...
את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו?נופ.. נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד?לא ממש.. מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת?מונופול כשהייתי בת 10 בערך..חח מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? אין שכל אין דאגות...
היית פעם בבית משפט?יאפ..מטיול ביצפר...חח המלצ/י לי על ספר? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור?לא.. מי האדם האחרון שנישקת? אמא שמת פעם נר על החלון o_O? חחח לא.. לאן בא לך לטוס עכשיו? ארה"ב!!!!!(שחר זונע!!) ממי קיבלת את המייל האחרון? אממ מתום..(T nager)חחח האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?לא שותה כלום. איך אתם עונים לטלפון? הלו? למה התחפשתם בפורים?כלום..שונאת את פורים..חח האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך?מישהו באמת עושה את זה..!? איך אתם חוגגים ימי הולדת?עם חברים ומשפחה.. איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? בהצגה.
האם אתם תומכים בועדת דוברת? חלק כן,חלק לא האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? אממ אני רק חושדת..זה עדיין לא בטוח.. ממה אתם פוחדים?מוות באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? קיקבוקסינג..חחחח
התנשקת עם בן המין השני? נופ התנשקת עם בני מינך?נופ היית במצב כפית?בטח!!הכי כיייף לבשת חוטיני? יאפ לבשת בוקסר?יאפ מה את/ה לובש/ת כרגע?מכנס וחולצה?!
בוקסר או תחתונים? תחתונים.. יש לך כרטיס תלמיד?לא.. ספר אחרון שקראת?אי הילדים באיזו שעה התעוררת היום?8 ועשרה..חח כמה סלברטיז פגשת? אממ 3-נינטשישירי בימי כוכב נולד..חחח..אה!!והייתי בטיסה עם אבי קושניר...*כבוד* מה היית עושה תמורת חצי מיליון?מלקקת למישהו מגעיל מהשכבה שלי את הרגליים מצב רוח כרגע? (שמח,מאושר,דיכי, עצוב וכו') ?שמח אם הייתם מקליטים אלבום, איך הייתם קוראים לו? אנאערף בקולנוע... לשבת קרוב? בסוף? או באמצע?במצע כמה שיעורים בשבוע אתם מבריזים מבצפר? אחד- שניים.. התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? (לצרף)אהה לאז וכרת.. איפה הכי רחוק מהבית הייתם?בחו"ל. מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק? USA-here i come!! מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק?ואט דה פאק? איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר? זרקתי אבנים בכיכר.שוט מי.
נתפסתם? כן..חעחע אתם שותים קוקה קולה? לא.. מה דעתכם על כיסאות נדנדה?אחלה בחלה איך היה הסקר, תגובות הצעות לשיפור וכו'? אחלה סקר. בכמה שאלות שיקרתם?0

Xsposed

New member
אני!

שם? טל גיל? עוד חודש 17 מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז? אם היית יכול לשנות את הכינוי, למה היית משנה? יש לי אולי איזה 4-5 ניקניימים פה באיזה עוד פורומים אתה כותב? אממ יש עוד חחח באיזה פורומים אתה רק קורא? אין דבר כזה מנהל פורום? אם כן, איזה? ניהלתי פעם את הפורום של ג'סטין וזהו אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחר? השאלה הקודמת! איזה אובססיות יש לך? לאוכל נחשב?! את/ה מעשנ/ת? עישנתי פעם את/ה תורמ/ת דם? לא ולא בא לי כי אני פוחדת ממחטים מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? מוזיקה 3 דברים שעליהם עומד העולם שלכם? מוזיקה, סרטים ושירה כשרונות מיוחדים שאתם גאים בהם? אני שרה ,זה מיוחד לא?! אם היו נותנים לכם מכונת זמן, לאיזה שנה הייתם רוצים לחזור? לשום שנה תודה רבה את/ה מקבל/ת דמי כיס? כן 25 ש'ח כל יום נשבר לך פעם הלב? לצערי לפני חודשיים מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? שלשום...נראה לי מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? קוסקוס! מה הדבר האחרון שקנית? איפוד ונעליים את/ה אוהב/ת שמש? מאוד! מאמינ/ה ברוחות? לא מתי למדת לשרוך שרוכים? בגיל 4 וחצי נראה לי את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? ממש לא!!! אני אוהבת לנסוע עליהם! מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? לא שיחקתי הרבה זמן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? זו שפה חדשה לגמריי!!! היית פעם בבית משפט? כן המלצ/י לי על ספר? לא סובלת ספרים אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא מי האדם האחרון שנישקת? ידיד שלי שמת פעם נר על החלון o_O? לא! לאן בא לך לטוס עכשיו? לארה"ב ,מיאמי! ממי קיבלת את המייל האחרון? לרשומה בבלוג של מישהי האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? מים... איך אתם עונים לטלפון? תלוי למי... למה התחפשתם בפורים? לכלום האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? אממ לא איך אתם חוגגים ימי הולדת? לא חוגגת , לא אוהבת את היום הולדת של עצמי איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? הלכתי ברגע האחרון למסעדה עם חברות שלי האם אתם תומכים בועדת דוברת? לא האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? כהההה ממה אתם פוחדים? עכבישים , כרישים ומחטים! באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? שחיה התנשקת עם בן המין השני? כן התנשקת עם בני מינך? כן היית במצב כפית? ברור! לבשת חוטיני? יש לי כמה וכן לבשת בוקסר? כן! מה את/ה לובש/ת כרגע? ג'ינס וגופיה בוקסר או תחתונים? תחתונים יש לך כרטיס תלמיד? לצערי ספר אחרון שקראת? לא סובלת ספרים! באיזו שעה התעוררת היום? 6 כי אני חולה רעבוק כמה סלברטיז פגשת? 7 -8 נראה לי מה היית עושה תמורת חצי מיליון? תלוי מה מצב רוח כרגע? (שמח,מאושר,דיכי, עצוב וכו') ? מצוננת אם הייתם מקליטים אלבום, איך הייתם קוראים לו? אין לי שמץ של מושג איך אני יקרא לו... בקולנוע... לשבת קרוב? בסוף? או באמצע? תלוי לאיזה סרט הולכים חחחחחחח [אם הבנתם בכלל] כמה שיעורים בשבוע אתם מבריזים מבצפר? לא הרבה התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? (לצרף) איפה הכי רחוק מהבית הייתם? מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק? מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק? איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר? נתפסתם? אתם שותים קוקה קולה? מה דעתכם על כיסאות נדנדה? איך היה הסקר, תגובות הצעות לשיפור וכו'? בכמה שאלות שיקרתם?

Xsposed

New member
כוס רעבוק שלחתי בטעות

התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? (לצרף)
איפה הכי רחוק מהבית הייתם? בסלובניה קקה של משזה לא יהיה מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק? להסתלבט (?) מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק? כנ"ל איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר? לא עברתי נתפסתם? לא! אתם שותים קוקה קולה? והמון! מה דעתכם על כיסאות נדנדה? כיף! איך היה הסקר, תגובות הצעות לשיפור וכו'? קצת שאלות לא קשורות אבל לא נורא בכמה שאלות שיקרתם? לא!

Xsposed

New member
אוי לא עניתי על שאלה אחת

מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז? אין משמעות זה פשוט ככה חחחחחח עם שגיעה אני יודעת!

חותםםם

New member
עונה =]

שם? רותם גיל? 13 וחצי מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז? שם חיבה
אם היית יכול לשנות את הכינוי, למה היית משנה? HOTem באיזה עוד פורומים אתה כותב? לפעמים בפורום בריטני ספירס.. באיזה פורומים אתה רק קורא? כבר אין
מאז הבלוג שלי.. מנהל פורום? אם כן, איזה? נואופ.. אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחר? אין מי מושג..אולי זה? =] איזה אובססיות יש לך? ליום רביעי ב-10 [ורוניקה
] את/ה מעשנ/ת? נרגילה פעם ב...
את/ה תורמ/ת דם? לא
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? קולנוע
3 דברים שעליהם עומד העולם שלכם? מחשב, חברים, טלוויזיה.. כשרונות מיוחדים שאתם גאים בהם? ריקוד, שירה וזהו נראה לי
אם היו נותנים לכם מכונת זמן, לאיזה שנה הייתם רוצים לחזור? שנה שעברה.. את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא..נותנים לי כשבא לי
נשבר לך פעם הלב? עדיין לא.. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לא זוכרת..
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? חביתה
ועוגת שוקולד.. מה הדבר האחרון שקנית? 8 בגדים מטיאנטי
את/ה אוהב/ת שמש? תלוי מתי.. מאמינ/ה ברוחות? כן
מתי למדת לשרוך שרוכים? אין לי מושגגג חחח את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן =] לשבור גפרור בשתי אצבעות
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לאללאלאלאלא אני אוהבת =] מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת?
מה אני יודעת?! חחח מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? איכס איכס איכססס היית פעם בבית משפט? לא
המלצ/י לי על ספר? אנגוס חוטיני ונישקות חזיתיות
אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? חיחיחי לא
מי האדם האחרון שנישקת? אמא
על הלחי כן?? חחח שמת פעם נר על החלון o_O? הא?! לאן בא לך לטוס עכשיו? הוואי
ממי קיבלת את המייל האחרון? עדידססס חברתי היפה =] האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? לא
איך אתם עונים לטלפון? "הלו?" חחח למה התחפשתם בפורים? אשת השטן
האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? לא נראה לי
איך אתם חוגגים ימי הולדת? לא משו מיוחד..כמה חברים
איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? עשו לי מסיבת הפתעה
האם אתם תומכים בועדת דוברת? ללאאללאלאלא
האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? אני בת 13 וחצי למען השם
ממה אתם פוחדים? אש
באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? ריקוד והקלדה
התנשקת עם בן המין השני? כן
התנשקת עם בני מינך? על הלחי
היית במצב כפית? המון פעמים
לבשת חוטיני? פעם אחת
לבשת בוקסר? כן..זה נוחחחח
מה את/ה לובש/ת כרגע? מכנס כחול חולצה שחורה
בוקסר או תחתונים? תחתונים
יש לך כרטיס תלמיד? לא
ספר אחרון שקראת? "מען לא ידוע" באיזו שעה התעוררת היום? 9.00 =] התחלתי שעה שניה [9.40] כמה סלברטיז פגשת? הרבה
מה היית עושה תמורת חצי מיליון? אם אני אקבל אני אחשוב..
מצב רוח כרגע? חביב.. אם הייתם מקליטים אלבום, איך הייתם קוראים לו? וואלה שאלה טובה בקולנוע... לשבת קרוב? בסוף? או באמצע? בסוף =] כמה שיעורים בשבוע אתם מבריזים מבצפר? תלוי.. התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? פו הדוב
בבלוג שלי.. איפה הכי רחוק מהבית הייתם? בחו"ל טחח מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק? להתחתן
מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק? לא להתחתן(?) חחח איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר? עישנתי נרגילה טחח נתפסתם? לא =] אתם שותים קוקה קולה? דיאט
מה דעתכם על כיסאות נדנדה? WTF?! איך היה הסקר, תגובות הצעות לשיפור וכו'? חמוד מאוד
בכמה שאלות שיקרתם? אף אחת!! בדוק =]

אני!

שם?אוראל בסטקר גיל?16 מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז? סתם שם חיבה אם היית יכול לשנות את הכינוי, למה היית משנה? לא הייתי משנה באיזה עוד פורומים אתה כותב?בפורום טלנובלות,מכושפות,התאומות אולסון ,המורדים באיזה פורומים אתה רק קורא?בפורום מתים במשרה חלקית מנהל פורום? אם כן, איזה?לא אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחר?את הפורום הזה ואת פורום מכושפות איזה אובססיות יש לך? אני לא חושבת שיש לי את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם?לאאא אני מפחדת מכול הדברים האלו מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? עיצוב, עיצוב פנים ועיצוב המוצר 3 דברים שעליהם עומד העולם שלכם? חלומות,משפחה וחברים כשרונות מיוחדים שאתם גאים בהם? לא משהו מיוחד אם היו נותנים לכם מכונת זמן, לאיזה שנה הייתם רוצים לחזור?הייתי רוצה לסוע קדימה בזמן אבל אם לסוע אחורה אז לשנת 1989 את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא מתי שבא לי מביאים לי כסף נשבר לך פעם הלב? לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לא זכור לי מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? חביתה מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס את/ה אוהב/ת שמש? לאאאא מאמינ/ה ברוחות? לא מתי למדת לשרוך שרוכים? נראה לי כשהייתי בגן את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא ום חונכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? ? משחק המשחקים מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? פשוט זוועה ומאוד מעצבן היית פעם בבית משפט? כן אבל מחוג משפטנים המלצ/י לי על ספר? לאהוב עד מוות אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא שמת פעם נר על החלון o_O? לא לאן בא לך לטוס עכשיו? לדיסני וורלד ממי קיבלת את המייל האחרון? מהאתר של פוקס האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? כן , תה איך אתם עונים לטלפון? הלו למה התחפשתם בפורים? למתאבקת האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? כן את אחותי איך אתם חוגגים ימי הולדת? עם החברות של וההורים איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? עם המשפחה במסעדה האם אתם תומכים בועדת דוברת?לא האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? כן ממה אתם פוחדים?..... באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? יש לי פטור מספורט התנשקת עם בן המין השני?נופ התנשקת עם בני מינך?לא היית במצב כפית?כן לבשת חוטיני?לא לבשת בוקסר?כן מה את/ה לובש/ת כרגע? פיג'מה בוקסר או תחתונים? בוקסר יש לך כרטיס תלמיד?לא ספר אחרון שקראת?לאהוב עד מוות באיזו שעה התעוררת היום? 6 כמה סלברטיז פגשת? 3 מה היית עושה תמורת חצי מיליון? באנג'י מצב רוח כרגע? (שמח,מאושר,דיכי, עצוב וכו') ? שמחה אם הייתם מקליטים אלבום, איך הייתם קוראים לו? אור בקולנוע... לשבת קרוב? בסוף? או באמצע? באמצע כמה שיעורים בשבוע אתם מבריזים מבצפר? תלוי לא כול שבוע אבל בדרך כלל שיעור או שתיים התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? (לצרף) של האחיין המתוק שלי איפה הכי רחוק מהבית הייתם? בצרפת מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק? לסיים בית ספר עם בגרות מעולה אני מקווה וללמוד משפטים ולסיים בהצלחה מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק? ללמוד כרימינולוגיה איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר? לא עברתי נתפסתם? לא אתם שותים קוקה קולה? כןן מה דעתכם על כיסאות נדנדה? הדבר הכי כיף איך היה הסקר, תגובות הצעות לשיפור וכו'? מעולה בכמה שאלות שיקרתם? באף אחת

../images/Emo13.gif

שם? ליאור גיל? 18 מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז? כולם קוראים לי בולי:) אם היית יכול לשנות את הכינוי, למה היית משנה? מממממ למאי הקטנה באיזה עוד פורומים אתה כותב? בנות גילמור+שנות ה70+בנות מקלאוד באיזה פורומים אתה רק קורא? עקרות בית מיואשות+טלנובלה בע"מ מנהל פורום? אם כן, איזה? לא אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחר? של הגברים הכי מדהימיםםםםם שלי:) איזה אובססיות יש לך? אוהבת לצחוק הרבההההה ולשתות קולהההההה את/ה מעשנ/ת? לא!! את/ה תורמ/ת דם? ניסיתי אבל בגלל שאני שוקלת מתחת ל-50 אני לא יכולה מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? מוזיקה 3 דברים שעליהם עומד העולם שלכם? אנשים(כולל משפחה+חברים)...מוזיקה...ואהבה.... כשרונות מיוחדים שאתם גאים בהם? אני בחיים לא עצובה...וגם אם כן אני תמיד מחייכת וצוחקת... אני לא מושפעת בקלות!! ו...אני יכולה לגרום לאנשים לחייך במצבים הכי קשים שלהם! ואני הבנאדם הכי כנה שאני מכירה תמיד פונים אליי...אם רוצים תשובה כנה! אם היו נותנים לכם מכונת זמן, לאיזה שנה הייתם רוצים לחזור? מממממ....לשנת 1996....לפני שסבא שלי נפטר את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא.... :/ נשבר לך פעם הלב? כן מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? שלשום...והוצאתי...לא הורדתי מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? פסטה ברוטב רוזה! מה הדבר האחרון שקנית? ממממ....תחתונים...וקולה...היום את/ה אוהב/ת שמש? מתה על שמשששששששש מאמינ/ה ברוחות? לא מתי למדת לשרוך שרוכים? אין לי מושגגגגגגגג את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן עם קלפים!!! נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לאאאא זה הכיייי כיףףףףףףף מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? שש בש נחשב?? אם לא אז מונופול מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? לא חושבת עליהם... :/ היית פעם בבית משפט? לצערי המלצ/י לי על ספר? "תעביר את זה הלאה" אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא מי האדם האחרון שנישקת? חברה הכי טובה שלי שמת פעם נר על החלון o_O? כן לאן בא לך לטוס עכשיו? ללוס אנג'לס ממי קיבלת את המייל האחרון? ויזה חחחחח האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? כן נס קפה חובהההההה איך אתם עונים לטלפון? יאפ! למה התחפשתם בפורים? פרפר האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? מממממ לא זוכרת איך אתם חוגגים ימי הולדת? יוצאת למסיבה או למסעדה איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? מסיבה+סרט האם אתם תומכים בועדת דוברת? לא האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? לא ממה אתם פוחדים? באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? התנשקת עם בן המין השני? התנשקת עם בני מינך? לא היית במצב כפית? לא לבשת חוטיני? כן לבשת בוקסר? כן מה את/ה לובש/ת כרגע? שניהם וחולצה ארוכה לצורך העניין בוקסר או תחתונים?שניהם יש לך כרטיס תלמיד? כן ספר אחרון שקראת? השביעיה הסודית באיזו שעה התעוררת היום? 11 כמה סלברטיז פגשת? מלאאאאאאא....... מה היית עושה תמורת חצי מיליון? מממממ....עובדת קשה....או ממלאה טוטו מצב רוח כרגע? (שמח,מאושר,דיכי, עצוב וכו') ? מאושרת ושמחה אם הייתם מקליטים אלבום, איך הייתם קוראים לו? האהבה שלי אלייך בקולנוע... לשבת קרוב? בסוף? או באמצע? אמצע כמה שיעורים בשבוע אתם מבריזים מבצפר? עדיף לשאול לכמה אני נכנסת...!!! התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? (לצרף) עפר שלייייייייייי איפה הכי רחוק מהבית הייתם? הולנד מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק? לגור בלוס אנג'לס מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק? לגור באמיאמי איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר? ממ נהגתי בלי רישיון...אבל כולה 5 דקות במקום שומםםםםםםם נתפסתם? לא אתם שותים קוקה קולה? ברוררררררררררררר מה דעתכם על כיסאות נדנדה? אין דעה איך היה הסקר, תגובות הצעות לשיפור וכו'? נואפ בכמה שאלות שיקרתם? אפחת...אין לי טעם

lola666

New member
גם אני עניתי על הסקר../images/Emo6.gif

חולת סקרים שכמוני חחחח שם?ג'ני גיל? 16 מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז? כלום סתם כינוי שנכתב מהר באנגלית אם היית יכול לשנות את הכינוי, למה היית משנה? לא הייתי משנה, למה סתם לטרוח?? באיזה עוד פורומים אתה כותב? הא לפעמים מלאך שחור באיזה פורומים אתה רק קורא? הארי פוטר מנהל פורום? אם כן, איזה? לא אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחר?אין לי מושג כנראה על כלבים איזה אובססיות יש לך? אוי להמון דברים (חברות שלי אומרות שאני אדם מאוד אובססיבי) את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? אני לא אדם כשרוני במיוחד הדבר האחרון שציירתי היה תא לשיעור ביולוגיה (והוא גם יצא עקום) 3 דברים שעליהם עומד העולם שלכם? משפחה,חברים,טלויזיה כשרונות מיוחדים שאתם גאים בהם?כפי שאמרתי אני אדם לא כישרוני אבל יש דברים שאני טובה בהם אם היו נותנים לכם מכונת זמן, לאיזה שנה הייתם רוצים לחזור? וואי לשנות השבעים כניראה את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא נשבר לך פעם הלב? כניראה אבל אני לא ממש זוכרת למה מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? יש אחים קטנים בשביל זה מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? טוסט מה הדבר האחרון שקנית? שרשרת אם המזל שלי (עקרב רולזז) את/ה אוהב/ת שמש? אממ כן מאמינ/ה ברוחות? לא מתי למדת לשרוך שרוכים? גן חובה את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא זה אחד הדברים הכי מדהימים שיש מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? מונופול (אחי מכור למשחק) מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? לא איכפת לי היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר? האאא אין לי ספר ממש טוב להמליץ עליו כי בזמן האחרון קראתי רק זבל אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא אני בכלל משתמשת בנטענות מי האדם האחרון שנישקת? האאא תלוי איזה נשיקה שמת פעם נר על החלון o_O? לא לאן בא לך לטוס עכשיו? אוסטרליה ממי קיבלת את המייל האחרון? ידיד שלי האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? תה חם אם סוכר ובלי לימון 2 כוסות לפחות איך אתם עונים לטלפון? אההה מרימים את השפורפרת ואומרים " הלוו מי זה?" למה התחפשתם בפורים? מלאכית האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? הא יש קטע קורע אם נחש אבל הוא ארוך מדי איך אתם חוגגים ימי הולדת? חברים וסרט טוב (לפעמים יציאה) איך חגגתם את יום ההולדת האחרון?חברים וסרט טוב האם אתם תומכים בועדת דוברת? לא יודעת עוד שנה אני מסיימת ללמוד ככה שלא כולכך איכפת לי האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? לא ממה אתם פוחדים? מחרקים וגובה (אפילו שהחרקים זה סתם גועל) באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? ריקודים ושחיה התנשקת עם בן המין השני? כן התנשקת עם בני מינך? לא היית במצב כפית? אמממ כן לבשת חוטיני? כן ,זה לא נוח לבשת בוקסר? לא מה את/ה לובש/ת כרגע? חולצה וג'ניס והלבשה תחתונה מן הסתם בוקסר או תחתונים? תחתונים יש לך כרטיס תלמיד? לא ספר אחרון שקראת? מלאכים ושדים באיזו שעה התעוררת היום? 6:30 כמה סלברטיז פגשת? תלוי מה ההגדרה שלך לסלבז מה היית עושה תמורת חצי מיליון? הרבה דברים אבל לא הכול מצב רוח כרגע? (שמח,מאושר,דיכי, עצוב וכו') ? דיכי עוד שעה יש לי בית ספר אם הייתם מקליטים אלבום, איך הייתם קוראים לו? מי ששמע אותי שר בחיים לא היה נותן לי להקליט אלבום אבל אם כבר הייתי קוראת לו טום (המבין יבין) בקולנוע... לשבת קרוב? בסוף? או באמצע? אם באתי לראות את הסרט אז באמצע כמה שיעורים בשבוע אתם מבריזים מבצפר? בתחילת השנה המון עכשיו כמעט ולא (רק תסתכלו בבקשה בשעה שעניתי על הסקר
) התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? (לצרף) של ידיד שלי ואני לא יוכולה לצרף כי האידיוט לא מרשה לי איפה הכי רחוק מהבית הייתם? אילת (יענו הכוונה היא בלי הורים כי ההגדרה שלי לבית זה המקום בו ההורים נמצאים) מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק? לנסוע רחוק מכאן להרבה זמן מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק? לא לנסוע רחוק אלא לשישאר לעשות צבא להתחיל ללמוד באוניברסיטה וכו... איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר? שופט ליפטינג בכיתה ג נתפסתם? כן אתם שותים קוקה קולה? לא מה דעתכם על כיסאות נדנדה? פריט יפיפה שאני מתה שיהיה לי איך היה הסקר, תגובות הצעות לשיפור וכו'? אני חולת סקרים ככה שלדעתי הוא היה נחמד וחצי. וסתם שאלה איזה תגובות לשיפור אפשר לתת לסקר??? בכמה שאלות שיקרתם? אין לי מושג סקר ארוך אולי לא שיקרתי בכלל ואולי בהכול

אני../images/Emo3.gif

שם? מריאן גיל? 16 מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז? שם של סרט שראיתי בחול אם היית יכול לשנות את הכינוי, למה היית משנה? יש לי כלכך הרבה, זה לא משנה אפילו באיזה עוד פורומים אתה כותב? אמ, על בנים ועל בנות, אהבה בגיל ההתבגרות, רוזוול, סקס לנוער, אוף טופיק ועוד כל מיני באיזה פורומים אתה רק קורא? בנות, בנים בלבד, פירסינג וקעקועים (למרות שכתבתי שם כמה פעמים), סמים קלים..זהו נראה לי מנהל פורום? אם כן, איזה? לא, אבל אני אדומה איפשהו
אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחר? סקס לנוער או אהבה בגיל ההתבגרות איזה אובססיות יש לך? קליקים ולאכול ציפורניים את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? אסור לי עדיין, אין לי 17 מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? אין לי מושג.. 3 דברים שעליהם עומד העולם שלכם? אני, עצמי ואנוכי כשרונות מיוחדים שאתם גאים בהם? שירה (במקלחת
), כתיבה (אמ, לא שירים, סתם סיפורים וקטעים קצרים) ואמ, זהו אם היו נותנים לכם מכונת זמן, לאיזה שנה הייתם רוצים לחזור? ללפני שנה וחודשיים את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא, יש לי כסף משלי נשבר לך פעם הלב? כן מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לפני שבוע בערך מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? מנה חמה מה הדבר האחרון שקנית? דיסק של מוקי את/ה אוהב/ת שמש? אני גרה באילת, מה נראה לך? מאמינ/ה ברוחות? כן מתי למדת לשרוך שרוכים? לא יודעת את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? אמ, לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? לא ממש משחק קופסא, סתם משחק קלפים עם חברים מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? שיהי להן בכייף (?), אבל זה עושה לי כאב בעיניין רוב הזמן היית פעם בבית משפט? כן המלצ/י לי על ספר? שרה אנג'ל- נקמה. שירי צוק- 15 דק'. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא, אני מכניסה לריזר וזה ממלא אותן מחדש מי האדם האחרון שנישקת? ניצן (לא שזה עוזר) שמת פעם נר על החלון o_O? אה..לא לאן בא לך לטוס עכשיו? מיאמי! ממי קיבלת את המייל האחרון? מתפוז, שפתחתי כינוי חדש או משהו האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? כן, אקטימל
איך אתם עונים לטלפון? תלוי מי הבן אדם (שיחה מזוהה) למה התחפשתם בפורים? שחקנית כדורסל האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? לא איך אתם חוגגים ימי הולדת? אחרונה חגגתי עם חברים שלי באיזה בית קפה, לפני חגגתי במסעדה ויציאה לפסטיבל ג'אז..לאדעת, מה שבא באותה שנה איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? ראה שאלה אחת למעלה האם אתם תומכים בועדת דוברת? לא ממש האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? כן ממה אתם פוחדים? מהחושך
באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? אכילה התנשקת עם בן המין השני? אמ, כן התנשקת עם בני מינך? כן היית במצב כפית? אמ, המון פעמים לבשת חוטיני? כשהייתי בכיתה ז' לבשת בוקסר? כה מה את/ה לובש/ת כרגע? חולצה שחורה וטרנינג אפור בוקסר או תחתונים? בוקסר של בנות אבל יש לך כרטיס תלמיד? לא, אין אצלנו דבר כזה ספר אחרון שקראת? שירי צוק- 15 דק' באיזו שעה התעוררת היום? 7 ועשרה ככה כמה סלברטיז פגשת? לא זוכרת, אבל הרבה מה היית עושה תמורת חצי מיליון? לא הרבה מצב רוח כרגע? (שמח,מאושר,דיכי, עצוב וכו') ? אמ, לא משהו אם הייתם מקליטים אלבום, איך הייתם קוראים לו? אין לי מושג.. בקולנוע... לשבת קרוב? בסוף? או באמצע? אמצע הכי שווה כמה שיעורים בשבוע אתם מבריזים מבצפר? אני בדר"כ לא מבריזה, אבל אתמול לא היה בא לי אז הברזתי מ-3 שעות התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? (לצרף)שלי, כי שלחתי
איפה הכי רחוק מהבית הייתם? אמ, חול (?) מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק? לא חושבת עליו כרגע מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק? ראה תשובה למעלה איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר? קיימתי סקס לפני גיל 16 (?) נתפסתם? לא חח אתם שותים קוקה קולה? לא כלכך, עולה לי לאף חח מה דעתכם על כיסאות נדנדה? מתה על זה איך היה הסקר, תגובות הצעות לשיפור וכו'? חופר קצת בכמה שאלות שיקרתם? באפחת, נראה לי

שלי שלי שלי שלי!!!!!

שם? אלה גיל? 16.4 מה המשמעות לכינוי שלך בתפוז? זה סתם כינוי שמבוסס על כינוי שאימא שלי ודודות שלי קוראות לי, אבל אני צריכה להחליף אותו דחוף!!! אם היית יכול לשנות את הכינוי, למה היית משנה? אני עדין חושבת על זה ולא מצאתי משהו. אני בחיפושים נרחבים... באיזה עוד פורומים אתה כותב? בנות גילמור, מכושפות, ימי חיינו, תשוקות, סמולויל, מלאך שחור, ויכול להיות שיש עוד ואני לא זוכרת אותם {סניליות מוקדמת.....
} באיזה פורומים אתה רק קורא? אהההההמממממממ...... לא זוכרת, לא יודעת אם יש בכלל דבר כזה אצלי {סניליות- כבר אמרתי} מנהל פורום? אם כן, איזה?- לא אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחר? אין לי שמץ איזה אובססיות יש לך? אני אובססית לשינה את מעשנת? לא- וגם לכם לא כדאי! את תורמת דם? לא, אבל אני רוצה {זה נכון שאפשר רק מגיל 18?} מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? מוזיקה, שירה וריקוד 3 דברים שעליהם עומד העולם שלכם? אל תהיה אנוכי, צבוע, ורע!, מוזיקה וחברים {לא דוקא בסדר הזה} כשרונות מיוחדים שאתם גאים בהם? אני יחסית טובה בלשיר {אבל אני חושבת שרק אני חושבת ככה....} אם היו נותנים לכם מכונת זמן, לאיזה שנה הייתם רוצים לחזור? אני מעדיפה לא לחזור אחורה, אם כבר- אז לעתיד, לרגע שבו אני אסיים ללמוד את מקבלת דמי כיס? כן נשבר לך פעם הלב? לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לפני הרבה זמן... {זה לא התפקיד שלי בבית} מה את יודעת לבשל הכי טוב וטעים? הרבה דברים! אני מומחית בעוגות ועוגיות מה הדבר האחרון שקנית? במבה את אוהבת שמש? מאוד, אבל שונאת אותה כשהיא גורמת לי להזיע! מאמינה ברוחות? לא מתי למדת לשרוך שרוכים? אנערף את יודעת לעשות קסם כלשהו? כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? לא זוכרת {אתם רוצים לומר לי שיש אנשים שזוכרים את כל הדברים האלו?!?!} מה את חושבת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? שיבושם להם היית פעם בבית משפט? לא, ואני מתה להיות המלצ/י לי על ספר? "ניצולה יחידה" ו"הבושם" אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא מי האדם האחרון שנישקת? אימא שלי {נפרדתי ממנה, וזה היה על הלחי, כן!, לא בשום מקום אחר, אם חשבתם כל מיני מחשבות} שמת פעם נר על החלון o_O? יכול להיות לאן בא לך לטוס עכשיו? להוואי ממי קיבלת את המייל האחרון? מהאתר של ג'י.לו האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? כן, נס איך אתם עונים לטלפון? הלו למה התחפשתם בפורים? לא התחפשתי....... האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך?- לא נראה לי איך אתם חוגגים ימי הולדת? שונה בכל פעם, לרוב עם חברות {כמובן שהיתי רוצה לחגוג את כל ימי ההולדת שלי במסעי שופינג מטורפים, אבל רוטשילד אני אינני.....} איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? סרט והרבה אוכל עם חברות האם אתם תומכים בועדת דוברת? שכחתי מה עיקריה, אבל אם יש בה יום חופשי- אז בטח שכן האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי ממה אתם פוחדים? מהלא נודע באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? אני משתתפת במרוץ קבוע, כל בוקר- להספיק להגיע בזמן לאוטובוס התנשקת עם בן המין השני? לא התנשקת עם בני מינך? לא היית במצב כפית? סלחו על הבורות אבל- מה זה מצב כפית?........ לבשת חוטיני? כן לבשת בוקסר? לא מה את/ה לובש/ת כרגע? טרנינג בוקסר או תחתונים? תחתונים יש לך כרטיס תלמיד? לא ספר אחרון שקראת? לא זוכרת, ואני עוד חולת ספרים, פשוט לאחרונה לא היה לי זמן לקרוא, עם כל הלימודים המעצבנים האלה באיזו שעה התעוררת היום? 7:15 כמה סלברטיז פגשת? מיכל ינאי נחשב?....... מה היית עושה תמורת חצי מיליון? שרה [אני בישנית לגמרי, במיוחד כשזה מגיע לקול שלי} מצב רוח כרגע? (שמח,מאושר,דיכי, עצוב וכו') ? עצוב, יש לי ש"ב ומבחן אם הייתם מקליטים אלבום, איך הייתם קוראים לו? That`s Me!!! בקולנוע... לשבת קרוב? בסוף? או באמצע? קצת מעל האמצע כמה שיעורים בשבוע אתם מבריזים מבצפר? 0 התמונה האחרונה שהסתכלתם עליה? (לצרף) בתמונה שאיזה משהו כאן שם בתשובות שלו איפה הכי רחוק מהבית הייתם? אין לי שמץ של מושג מה התוכניות שלכם לעתיד הרחוק? לחיות חיים טובים, כמו שאני רוצה מה התוכניות החלופיות שלכם לעתיד הרחוק? אין חלופה, זה מה שיהיה, וזהו! איך עברתם על החוק בצורה החמורה ביותר? גנבתי סוכריה בשוק נתפסתם? לא, תודה לאל! אתם שותים קוקה קולה? כן, אבל מעט מה דעתכם על כיסאות נדנדה? מתה עליהם איך היה הסקר, תגובות, הצעות לשיפור וכו'? בסדר בכמה שאלות שיקרתם? 0

למעלה