סקר שלא קשור :

../images/Emo32.gif סקר שלא קשור :

מה יש לכם על השולחן של המחשב? אני אתחיל: יש לי דיסקט, מילון כיס, צמיד, טישו, עט, כמה ניירות ואת השלט של הטלויזיה.

הנה

השולחן של המחשב שלי ממש ממש ממש קטן, והמסך ממש ממש ממש ענק, ככה שלא נשאר הרבה מקום... יש את המסך הענק, שני רמקולים, המצלמה החדשה שקניתי אתמול, והכוס קפה שלי
.

אודי69

New member
כוס אממק! שונא איטלקים!

דבר ראשון אני חייב לדבר על מה שראיתי עכשיו - גועליות לשמה ושמה יובנטוס.אני לא מאמין שהם ניצחו, אפילו שהם הקבוצה האיטלקית האהובה עליי לברסה הגיע יותר!! טוב יאללה, מספיק עם כדורגל ונענה לשאלה: אז ככה יש לי שתי שולחנות ככה שחופפים בחלק קטן וכרסא באמצע, משהו נוח סידרתי לעצמי. אז יש ככה: מחשב מסך 2 רמקולים מיקרופון (על רמקול אחד) מצלמת אינטרנט קטנה וחמודה (על הרמקול השני) טישו בצד מדפסת (זה על השולחן השני) סורק קטן וחמוד טלפון קטן לאללה מד טמפרטורה כזה יפה זהו

inbaricious

New member
אזזז ככה:

יש לי שולחן כזה בצורת ר אבל הוא יותר בצורת נון סופית כי צד אחד ממש קצר והצד השני הרסבה יותר ארוך.... אז ככה: המסך.. רמקולים, מצלמה על המסך, מלא דפים מפוזרים, כמה עטים, אוזניות (ככה זה כשהמחשב נמצא בסלון..) וכוס!
וווזהווו!

MrJacKasS

New member
אני הכנתי לכם תרשים...

של החדר שלי... מה שבאדום זו פינת המחשב.
הבהרה: מעל שולחן המחשב נמצאת טלוויזיה (שתלויה על 'זרוע') לא יכלתי לצייר אותה כי זהו "תצלום על" על שולחן המחשב יש: 1. מסך 2. 2 רמקולים קטנים ומקרטעים (שניהם נמצאים באותו צד, אבל אני כמעט תמיד עם אוזניות כשאני על המחשב כך שזה לא משנה). 3. עכבר כמובן מקלדת בשולחן יוצא נפרד (נו.. אתם יודעים על מה אני מדבר) 4. מיקרופון קטן 5. מודם ה-USB (הכחול הקטן הזה עם שתי הנורות הקטנות. למי שיש ADSL בבזק מכיר) וזהו...

איזה השקעה../images/Emo70.gif קבל ח"ח../images/Emo70.gif

שלי...
------------------------------------------- | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | ------------------------------------------- אוקיי: מדפסת... מסך
עליו יש סורק
ךידו יש את הממיר של המודם... שלט של המזגן... שלט של הטלוויזיה... פלאפון... משאף... זהו

דיתוּש

New member
שלי קצת מבולגן עכשיו ../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

השולחן מחשב שלי ממש ארוך, כמו שולחן משרדי... יש עליו גם מדף... על השולחן עצמו יש אורגן, ספרי תווים, מלא מלא מלא חוטי חשמל ונקודות חשמל וכל מיני דבריפ שקשורים לחשמל, טלפון, מנורה, מחשב [שכולל את ה"מוח", מסך, שני רמקולים, מקלדת, עכבר אלחוטי, מוֹדם], מדפסת, סורק [הוא לא עובד עכשיו... צריכים לתקן אותו], מדפסת לקסמרק [אוף היא מעצבנת! שתסתום כבר], דיסקים, מצלמה דיגיטלית מוזרה שאין לי מושג איך מפעילים אותה, הספר-מחזה "הקמצן" של מולייר וכוס קולה. יש עליו הרבה דברים

דיתוּש

New member
אה ושכחתי - ../images/Emo63.gif

מטרונום [מד-קצב... עזבו לא משנה], צמד עטים בתוך כוס, משקפיים של סבתא, ספר קטן על מלחינים מתים, עוד מנורה, שעון יד, שרשרת על מגן-דוד וזהו

Craz¥ L

New member
אממממ

מסך שהוא ממש ענק.. אממ קלמר (עשיתי שיעורים היום) מחברת היסטוריה מן דבר שיש בו את כל העטים שלי... כזה דבר לדיסקים טלפון תירגומון ואוזניות רמקולים ולידם המיקרופון שבא עם אוזניות זהו

נתחיל ממה אין לי../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif../images/Emo24.gif

חחחח סתם מה יש לי, מדפסת מיגרופון, טייפ עם דיסקמן , כיסא קטן ומעילו פלפאון, עיתוני מעריב לנוער משהו של תשחצים וכאלו דפי חשבון גדולים חחח קופסא עם מלא עטים וטושים הקופסא של איזה חברת שווקלדים וזה מגרא חחחחחח, עכבר חחח, ועוד עכבר אבל בצד שלא משתמשים בו, נייר כתבתי עילו משהו מפתחות וקרן לחות לשיער של אחותי קף קטן שזמזכיר לי מה אני מאורה להביא לפקנייק שביום שישי :-S:) חגורה חחח זה אומר שאני נורא מסודרת. עיתון און- ליין קטן כזה
הטבעת צ'לי, מטען לפלפאון, העטיפה של העיתון של מעריב לנוער, הממיר לטלוזיה שבמחשב שכאמור לא עוברת, (מי יקלקל אותה מענין
) העיתון הזה של המורדים מספרד אבל בעברית של אחותי ניראה לי, על המחשב עצמו הכופסא שלמטה יש את השלט לטלוזייה עם רוצים ואת הממיר של ה- אי די אס אל - כן בטח זה ממש מהיר אצלי
שתי לקים כבר אמרתי
מעל המחשב המסך י קיפוד שהרכבתי אחרי שאחותי אכלה בייצת קינדר:) ומעלה פיצ'פקס, למעלה במעפדים שמעל המחשב יש לי מעדפים

../images/Emo41.gif באמת לא קשור אבל נחמד....../images/Emo41.gif

אוקי אז לי יש על השולחן: את המסך ( 19 אינץ'
) עליו יש מצלמת אינטרנט
ליד המסך יש טלפון מאחוריו ולצדדיו ומתחתיו יש רמקולים לידו יש גם ניירות קטנים ומרובעים ולידם קופסת עפרונות ועטים וכמובן שיש מקלדת שנמצאת על מגירה נפתחת ולמטה יש מדפסת וסורק. יש לי גם כרטיס טלוויזיה במחשב, כך שאני יכולה לראות טלוויזיה במחשב וגם להיות בפורום בו זמנית
ליד הסור יש את המחשב עצמו ובתוכו יש צורב
המחשב שלי משוכלל
(חחח איזה שוויצרית אני
) הוא פנטיום 4 עם ADSL של 1 מגה..... אבל ווינדווס 98
..... לא נורא זה גם טוב

../images/Emo142.gif אצלי יש....

אוקיי... אז הוא די מבולגן: יש עליו כמובן את כל המחשב והדברים שלו וגם איזה חוברת של אימא שלי, מילון אנגלי-עברי
, ספר באנגלית
(שנשארו פה בגלל שאני צריכה לעשות עבודה באנגלית), סרגל, 2 עטים, פנקס לרשום הודעות וכאלה, כמה דפים של אחותי ואת כל האביזרים של המחשב: רמקולים, מסך, עכבר וכל השאר...

למעלה