סקר קצר..

Ez sLeeP

New member
אצלינו זה.

הבעה+לשון+חיבור עברי = 4 יחידות ספרות - 2 יחידות אנגלית - 5 יחידות היסטוריה - 3 יחידות תנ"ך - 2 יחידות אזרחות - 1 יחידה מתמטיקה - 5 יחידות כימיה - 5 יחידות וערבית - 4 יחידות אז יש לי 31 יחידות? חביב לי.

Ez sLeeP

New member
בואו נחשב את של נועה,

לה יש 4 יחידות מתמטיקה כי היא ילדה שפויה, ו-5 יחידות מחשבים במקום הכימיה שלי, ו-8 יחידות תקשורת, כך שבסה"כ 7 יחידות יותר ממני (אני ונטישת הביולוגיה שלי).. 38 יחידות. מיי ג'יניוס ווייפ.

Ez sLeeP

New member
אבל לאחרונה שמעתי

שאנחנו עושים בעצם רק 2 יחידות היסטוריה. אז אולי 30 לי ו-37 לנושי? צריך לברר את זה.

מקווה לא לשכוח כלום

5 גמרא 5 מתמטיקה 5 אנגלית 4 לשון+הבעה+חיבור 5 תנ"ך 2 מחשבת ישראל 5 כימיה (3 רגיל + 2 ביוכימיה) 5 ביולוגיה 3 מחשבים 2 הסטוריה ? הלכה 1 אזרחות _________ 42 + ? (מינימום 43).

xdye1

New member
יו איזה כיך לכם!!!!!

אני עושה: 4 מתמטיקה 5 אנגלית 15 גרפיקה(ולא לא התבלבלתי 15!!!!!) (זה כולל גרפיקה,ציור,צילום תולדות וכו') 2 הסטוריה 2 לשון+חיבור 1 תנ"ך 1 ספרות טוב זה לא הרבה כמו שחשבתי אבל בכל זאת 30 יחיגות (אם לא שכחתי משו)

xdye1

New member
טובבב לאור נשר בלי כנפיים

ה30 יחידות שלי זה ממש כלום...

אוקי בואו נראה.

יש לי 3 מתמטיקה 4 אנגלית 5 גאוגרפיה 5 ערבית ומה עוד??? כמה זה היסטוריה? אני לא יודעת כמה זה כל אחד בטח 2.. אז 2 היסטוריה 2 תנ"ך 2 ספרות1 לשון? יש לי 20 פה ראה לי. לא צריך 24? 21? כמה צריך?

xdye1

New member
אההה תנ"ך זה 2???

אז זה עולה לי ב 1 חחחח ונראה לי שזה 22 או 24 משו כזה....

גם אני רוצה../images/Emo13.gif

3 מתמטיקה 5 אנגלית 5 תקשורת 5 אומנות 2 תנ"ך 2 היסטוריה 2 ספרות(בנתיים שנה הבאה אולי מרחיב לחמש) 2 לשון והבעה. 1 של"ח 1 צרפתית

ZVI Z

New member
דייייי תפסיקו ללמוד

סתם אוף לפחות אל תעשו לי להרגיש כזה דביל שאני לא גמרתי עם כל זה. מישהו יודע מתי יש בגרויות חורף?זה לפני מרץ?כי בא לי לגמור עם זה לפני הצבא. אני ינסה להיזכר כמה יש לי: אנגלית-5 תנ"ך-3 היסטוריה-2 מתמטיקה-2(פאקינג סיסטם,כבר 3 שנים שאנלא מצליח לעשות את היחידה הכי קלה בעולם שתשלים לי ל-3,בכיתה י' שכחתי שיש מתכונת,בכיתה י'א המורה אסר עליי לעשות,ובכיתה י'ב,שסופסוף עשיתי,איבדו לי ת'מבחן,זונות זונות זונות) לשון וחיבור-2 תושב"ע-3 גמרא-2 אזרחות-1 סה"כ-20..איזה כישלון חינוכי אני,אבל עם העוד יחידה במתמטיקה זה 21,ואז אם יהיה איזה משהו כמו תנ"כ או היסטוריה לפני הצבא יהיו לי איזה 23 24. איזהו עשיר?השמח בחלקו..איימ איי מיליונר בקטע הספציפי הזה.

beenINSANE

New member
לי יש משהו כמו מיליון יחידות

רוצה כמה צבי? המממ... בואו נראה... מתמטיקה- 3
תנ"ך- 5 תושב"ע- גם 5 אנגלית- 5 (מותר להשוויץ שהוצאתי את הציון הכי גבוה בכיתה? לא שואלת אתכם. נה- נה- נה- נה- נה!) תקשורת- 8 היסטוריה- 2 לשון והבעה- 2 ספרות- 2 מה עוד...? אה, אזרחות- 1 מממ... בטוח יש עוד. אבל שכחתי. זה היה מזמן... והכי חשוב זה שלמרות שלא נכחתי בשום שיעור ספורט, וממש לא עשיתי את הבגרות, יש לי עובר בספורט (לא יודעת איך) ונהניתי לנפנף בו בפרצופה של המורה המגעילה שלי שתמיד צרחה ש"אם לא תשתתפי לא תהיה לך בגרות." נה!

Ez sLeeP

New member
תסבירו לי,

אנשים סוציומטים יקרים, איך השרשור המקודש הזה, שהתחיל מדיון על צפוניותה (הן מנטלית, והן פיזית) של חיפה, התפתח לחישוב יחידות? להידבק לנושא זה כ"כ קשה?!.. קצת עקביות!

beenINSANE

New member
נדב

יא חולה סדר ועקביות שכמוך אנחנו זורמים וחיפה זה צפון, סוף הדיון. נו באמת זה לא ברור? ותתחדש על החתימה יקירי.

למעלה