hello??? לא שמעתם את הביטוי "חיפה-בירת הצפון" אף פעם?! [למרות שיותר מתאים "חיפה-בירת הזקנים"] אוי ויי... אנשים אנחנו צפוניים במלוא מובן המילה!!!! לא שמתם לב שנדב קצת סנוב? חחח... סתם! נדבי אוהבת אותך המונים!!! נושי.
נדבוש-תיהיה חזק!! ביום שני עשיתי אנסין. ותמיד הסיפורים הערבים...בוא נגיד...מטורפים משהו.. אז סיפרו על שלושה חברים שמצאו אוצר ואז אחד מהחברים שם לשני החברים שלו רעל באוכל כדי שהאוצר יהיה שלוץ. ממממטיפשה מוזר. בכל אופן- ערבית זאת מגמה של מוזרים!
המנון קטן ללומדי ערבית בביה"ס הראלי העברי בחיפה [רע לי בראלי] ונמצאים בקבוצה של רוטנשטרייך מתוך הכרח ושוקלים עזיבה [שזה כולל אותי ואת נדב]: הלוואי שלא היינו לומדים ערבית בביה"ס הלוואי שרוטנשטרייך יסבול הלוואי שהמבחן יתבטל בגלל גשם [או משאית שעברה על המורה] הלוואי שדניאלה תחזור... יש כישרון, אני אומרת! מיד לפינת התרבות!!! נושי.
טפו אעלק! |רצוי לאמור במבטא ערבי צח וכבד| 4 זה די והותר. במיוחד שמדובר בר'. היום היה שיעור מן השטן. לעזוב? זה מפתה. אבל, אני לדוגמא, כבר נטשתי ביולוגיה. אם אעזוב גם ערבית, אצטייר כסטלן מן המניין. למרות שיישארו לי 26 יחידות מכובדות בהחלט.. *המממ*
את לוקחת את מספר היחידות שאת עושה בכל מקצוע: 1 אזרחות 1 לשון 1 הבעה 2 הסטוריה ועוד ומחברת את הסכום בשביל לקבל בגרות צריך 20 יחידות או יותר לי לדוגמא היו 36 יחידות: 1 אזרחות 4 לשון 2 הסטוריה 2 תנ"ך 5 מתמטיקה 5 אנגלית 2 ספרות 5 כימיה 5 מחשבים 5 פיזיקה מובן?